- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
Aktív témák
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Elkélne egy kis segítség. Egy Raon Everun S60H UMPC-be szerettem volna egy miniPCIe-es SSD-t vásárolni. A gépet lehetett olyan kiszerelésbe kapni, hogy van benne egy 60GB-os 1.8"-os HDD és a miniPCIe bővítőhelyen pedig van egy 6GB-os SSD, rajta a rendszer.
Mivel nem olvastam kellőképpen utána, ügyesen vásároltam bele egy mSATA SSD-t amit nem tudok benne használni (valószínűleg azért, mert nem támogat mSATA-t, csak miniPCIe SSD-t), de még az is lehet, hogy én vagyok a béna és csak a BIOS-ban kéne beállítani valamit.
Az érdekes viszont az. hogy a nagy laptopomban (Acer 5720) sem tudom használni, pedig annak támogatnia kéne. Beledobtam a miniPCIe slotba és nem történik semmi. BIOS-t átállítottam IDE-re, de így se látja. Mit csinálok rosszul? Telepíteni kéne valami drivert? Létezik, hogy egyik eszközöm se támogatja az mSATA SSD-t?
Aktív témák
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest