Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na itt viszont kíváncsi lennék, mi lehet a valódi probléma a technikai háttérben.
Fogalmam sincs, nem vagyok számítástechnikai szakember, és tervező sem, nem értek hozzá, én csak mezei felhasználó vagyok, akinek vannak ilyen tapasztalatai. Meg hát nem is témája a topiknak az, hogy miért olyan sz@rok a laptopok ( igen, most aztán lehet hőzöngeni, hogy nem azok)
A driverek problémáját szintén nem értem - miért lennének "gyengébbek" egy laptop konfigurációjához tartozó driverek, mint egy asztali géphez tartozó konfigurációhoz?
Én sem értem, de gondolom már típusú alkatrészek vannak egy laptop alaplapjában, ahhoz meg másfajta vezérlők, vagy valami ilyesmi. A tény az, hogy egy laptop sosem lesz olyan, mint egy asztali gép ( hasonló árkategóriában) , ha ezt nem tudod elfogadni, az hagy ne legyen már az én problémám.
"Ettől függetlenül éreznéd."
Erre pontosan azért kérdeztem rá, mert azt állítod a cikkedben, hogy azért a rendszer teljesítményében ne várjunk nagy eltéréseket a marketingcélokból dobálgatott számoktól...
Ha ezt állítod, akkor viszont felmerül a kérdés, hogy miért is érezném jobban az mSATA SSD-nél, mint mondjuk egy 2.5"-es társánál.Erre most már nem térnék ki,mert lassan úgy érzem, hogy a kákán is csomót szeretnél találni, ha nem akarod érteni, akkor nem érted. Feleslegesen ne szemeteljük tele a topikot.
Én legalábbis nem szeretném .
Üdv
Aktív témák
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Kés topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest