Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
danger85
csendes tag
Megvettem az OCZ Vertex 3 120GB SSD-t már gyárilag a 2.15-ös firmwarerel volt. Új rendszert telepítettem rá, két hétig működött tökéletesen. Sata 2-n járatva a teszteredmények jók, SSD health 100%, minden fontos dolog beállítva a kímélés érdekében, bár sebességben kicsit többet vártam az SSD-től.
Az utóbbi időben viszont elkezdett rosszalkodni ami abban nyilvánul meg hogy nem tölti be a Win7-et ( megáll a win logó betöltésénél, vagy fekete képernyő fogad). Mostanában valamikor elindul valamikor pedig nem. Ekkor vagy 5-ik újraindulásra sikerül elindítani, kiírja a windows, hogy javítja, de nem igazán tud vele mit kezdeni és mintha nem érzékelné.
Az újraindítások után ha sikerül betölteni akkor mintha semmi baja sem lenne és minden megy tökéletesen.Kérem segítsetek, mit kezdjek vele?
Köszi
Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest