Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
danger85
üzenetére
nagyon jó eredmények, grat

RPZ: Arra még nem gondoltál, hogy a lassú bootolás/program indulás a marvell verérlő miatt van? Mert nekem intel-en Samu 830 64G-vel ennek a töredéke. Nem mértem stoperrel, de a bootolás pl boot racer-el 12 mp. A program indulások is lényegesen gyorsabbak az általad mérteknél.
-
Anfänger
őstag
válasz
danger85
üzenetére
Igen! Értem én.
Nem mostani lap a tiéd sem! Enyém is kiment már a divatból! 
Amikor a Win-t telepítetted,akkor csak az ssd-volt az alaplapra csatlakoztatva? Egyáltalán van HDD is,vagy csak az ssd ? Ha van,akkor esetleg próbáld meg,hogy a HDD-t lehúzod,hogy akkor is jelentkezik-e a probléma.
Esetleg próbálj más SATA portot,és azokat a BIOS beállításokat nézd át,amit pü.ben küldtem. -
Anfänger
őstag
válasz
danger85
üzenetére
A BIOS a legújabb van fent? P5K Premium/WiFi-AP BIOS 1101 <--- Ez?
Milyenek a sebesség teszt eredményeid?
Mert panaszkodtál rá,hogy többet vártál ettöl az ssd-töl!
Sata 3-as SSD de a lapodon SATA 2 portok vannak,ez valamennyire azért visszafogja!Csinálnál egy AS SSD tesztet?
Szívesen megnézném.
Alignálás rendben van? -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
danger85
üzenetére
Én teszteltem pár SSD-t az említett Asus kártyán, de nem jó.... ha pedig értelmes SATA III-as vezérlőt szeretnél, ami rendesen kihajtja, akkor az pedig bazi drága lesz (és az még mindig nem olyan jó mint az Intel vezérlői).
A kérdés az, hogy létezik-e Intel vezérlővel, SATA III-as kártya a piacon, elérhető áron. Az jó megoldás lehet. -
Bodor
veterán
válasz
danger85
üzenetére
"Most csak optikai meghajtót üzemeltetek róla sata portok hiányában."
Jól értem, hogy nincs szabad SATA portod a hatból, és ezért szeretnéd a PCI-E kártyára tenni az SSD-t? Hát ne tedd!
Nagyon egyszerű a dolog. Amíg nem veszel új lapot, addig használd as SSD-t valamelyik SATA 2-es csatolóra dugva, a kártyára meg köss olyan HDD-t, amelyikről nem bootol a rendszer, csak háttértár. HDD-hez képest így is nagyon gyors lesz az SSD. Beállítások terén ajánlom a saját szösszenetemet . OCZ Vertex 3 jó választás .
Egyébként SATA 3-ra kötve sem lesz gyorsabb a valós használatban (érzésre) az SSD-d, max. majd az új lap és esetleg proci miatt.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nem mostani lap a tiéd sem! Enyém is kiment már a divatból!