Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
Hello.
Próbáltam a hsz-ek között kutatni,hátha másnak is volt/van ilyen problémája, de sajna nem igazán találtam ilyesmit,úgyhogy kénytelen vagyok írni, hátha valaki tud segíteni, mert már lassan hülyét kapok..
Szóval adott egy ocz agility 3 60gb ssd.
Gondoltam berakom rendszer meghajtónak, mellé meg adat tárolásra egy 1,5tb -os wd vinyót.Feltelepítettem a rendszer az ssd-re és olyan gondom van, hogy szaggat, akadozik a win.
Tehát pl. húzom az egeret, és látom,hogy az is picit megakad néha. Vagy megfogok egy ablakot, azt elkezdem húzni és szaggat... vagy ha zenét kezdek el lejátszani, az is akadozik,szaggat,recseg... nem értem mi a fene ez..AHCI módban van, legújabb fw van az ssd-n, elvileg sebesség gond sincs vele, mert ezt mértem:
[link]Gyanakodtam a vga driverre is, visszaraktam a régit (ami az előző rendszernél jól működött) , valamint a hangkártya driverrel is megcsináltam ugyan ezt, de semmi változás sajna...

Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest