Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
Hello.
Próbáltam a hsz-ek között kutatni,hátha másnak is volt/van ilyen problémája, de sajna nem igazán találtam ilyesmit,úgyhogy kénytelen vagyok írni, hátha valaki tud segíteni, mert már lassan hülyét kapok..
Szóval adott egy ocz agility 3 60gb ssd.
Gondoltam berakom rendszer meghajtónak, mellé meg adat tárolásra egy 1,5tb -os wd vinyót.Feltelepítettem a rendszer az ssd-re és olyan gondom van, hogy szaggat, akadozik a win.
Tehát pl. húzom az egeret, és látom,hogy az is picit megakad néha. Vagy megfogok egy ablakot, azt elkezdem húzni és szaggat... vagy ha zenét kezdek el lejátszani, az is akadozik,szaggat,recseg... nem értem mi a fene ez..AHCI módban van, legújabb fw van az ssd-n, elvileg sebesség gond sincs vele, mert ezt mértem:
[link]Gyanakodtam a vga driverre is, visszaraktam a régit (ami az előző rendszernél jól működött) , valamint a hangkártya driverrel is megcsináltam ugyan ezt, de semmi változás sajna...

Aktív témák
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- M2 Sata 256 / 512 SSD-k / Intel / Samsung / Sandisk /
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- XPG GAMMIX S70 Blade 512GB NVMe Gen4 X4 PCIe SSD / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest