- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Ronin-
senior tag
Hello.
Próbáltam a hsz-ek között kutatni,hátha másnak is volt/van ilyen problémája, de sajna nem igazán találtam ilyesmit,úgyhogy kénytelen vagyok írni, hátha valaki tud segíteni, mert már lassan hülyét kapok..
Szóval adott egy ocz agility 3 60gb ssd.
Gondoltam berakom rendszer meghajtónak, mellé meg adat tárolásra egy 1,5tb -os wd vinyót.Feltelepítettem a rendszer az ssd-re és olyan gondom van, hogy szaggat, akadozik a win.
Tehát pl. húzom az egeret, és látom,hogy az is picit megakad néha. Vagy megfogok egy ablakot, azt elkezdem húzni és szaggat... vagy ha zenét kezdek el lejátszani, az is akadozik,szaggat,recseg... nem értem mi a fene ez..AHCI módban van, legújabb fw van az ssd-n, elvileg sebesség gond sincs vele, mert ezt mértem:
[link]Gyanakodtam a vga driverre is, visszaraktam a régit (ami az előző rendszernél jól működött) , valamint a hangkártya driverrel is megcsináltam ugyan ezt, de semmi változás sajna...

Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- új Western Digital WD PC SN740 NVMe SSD (512GB)
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest