Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
khorvat
senior tag
válasz
Ronin-
üzenetére
Hi!
Nálam csak HDD esetén volt hasonló és az AHCI-t biosban ki/be kapcsolgattam próbaképpen, vmint AHCI driverekkel kellett próbálkozni míg az egyik jó lett.
Folyamatok között nálam a késleltett megszakítások vagy vmi hasonló használt sok CPU-t a szaggatás idején!Szal szerintem próbálkozz az AHCI környékén!
-
Müszi
senior tag
válasz
Ronin-
üzenetére
Bár nekem nem OCZ-m van, de a vez. nélküli egerem néha nekem is akadozott, most nem is használom. HDD-nél nem tapasztaltam. Én valamiféle interferenciára gondolok amikor dolgozik az SSD. Lehet hogy jobban le kellett volna őket árnyékolni gyárilag. Azért egy HDD a vastag fém tokjában ilyen szempontból bizalomgerjesztőbb. Persze nálad komplikáltabb lehet a probléma, de azért a SATA kábeleket meg kéne nézni, hol futnak a házban és ha lehet, máshová tenni őket.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Filmvilág
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest