Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
kovecses
aktív tag
válasz
audi100td
üzenetére
A notimban ilyen van.
Én nekem Ubuntu linux fut rajta.Meg vagyok vele elégedve, lényegesen gyorsabb mint az 5400 fordulatos vinyó ami benne volt elötte. Nagyon tetszik mikor egy kis fájlt törlök az mennyire gyorsan megtörténik.
Furcsa volt először megszokni hogy zajtalanul indul a noti, sőt nagyon sokáig (még a wifi fel nem fűti a notit) az is marad...
Túldícsérni nem fogom, mert olcsó húsnak mindig valamiért híg a leve, de én személy szerint meg vagyok vele elégedve főleg, hogy itt a hardveraprón sikerült olcsón beszereznem...
Aki hosszútávon gondolkozik, annak nem ajánlom 30 Gb-os vásárlását, mert hamar kicsi lesz, és inkább valami "komolyabb"-at ajánlanék.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest