- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
Myers
senior tag
Próbáltam a Acronis TI 2011-et. De elrontja az alignálást, amit előtte csináltam diskparral.
Még egy full leírást is találtam videóval, hogy kell egy (gondolom alignálatlan) xp-t acronis TI 2009-el egy diskparral alignált winyóra felrakni. És érdekes módon a 2009 nem rontja el az alignálást. Persze az is lehet, hogy én nem csináltam valamit jól a 2011-ben (valószínű), de próbáltam a 2009-es videó mintájára megcsinálni.
Szóval ATI 2009-el megcsináltam mindent, az alignálás jó, de nem bootol be róla. Valószínűleg azért, mert az mbr-ben még mindig az hiszi, hogy a 63. sectornál kezdődik a partíció.
deicide: megpróbálom norton 15-tel, de még a drive snapshotot is megnézem és még van egy driveimage xml nevű progi is. Mindenképp fogok írni, hogy mi lett az eredmény.
Aktív témák
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest