Hirdetés

Aktív témák

• orbano

félisten

válasz (ex)Cat #1185 üzenetére

jól bírja. VS villámgyorsan megnyílik (1,5mp, az első használatra való felkészítés 2mp volt), gyorsan is záródik, a refactoringkori parseolás is kicsit fürgébb, a fordítás is kicsit gyorsabb, de ott nem tudom pontosan mi lehet a szűk keresztmetszet, mert ramdiskről is kb ugyanezt az eredményt hozza (ahogy refactoring esetén is).
    az sql szerver szereti. ugyanazt az adatbázist attacholtam a hddmről is (samsung sp f1 640gb, ATTO az 3/5-től 90/100-ig megy), majd lefuttattam egy-két izmosabb insertet (textfileba loggolva az inserteket úgy 300mb). az SSD 2.5 perc alatt megette, a hdd 3 perc körül végzett, ha nem loggoltam. viszont ha minden egyes insertet kimentettem egy textfileba az ssd-re, akkor 3.7, 4.5 volt az eredmény, úgyhogy azért érzékeny a lelkem a túl gyakori lemezműveletekre. de minden további nélkül használhatsz szerintem ilyet.
    az MLCsekkel nem tudom mi a helyzet, azok azért gyengébbek írásban, de nemsokára betesztelek egyet ha minden jól megy. pár nap múlva privizz rám :)

Aktív témák

Hirdetés