Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Silentfrog
üzenetére
Gondold át a 32 GB-os SSD-t!
Lehet, hogy most még - némi beosztással, szervezéssel - még éppen elég, de ha később 2-3 nagyobb progit felteszel rá, akkor bizony hamar elfogy (főleg, hogy a 25%-át eleve illik szabadon hagyni a karbantartó programok miatt)Én már 2 hónapja ezzel kísérletezem (tudatosan készülök az SSD-re
), a legutóbbi oprendszer-újratelepítéskor csináltam egy 64 GB-os partíciót, oprendszernek és programoknak. Ezt rendszeresen karbantartom, és figyelem az állapotát: 35-38 GB foglalt jelenleg rajta, pedig a pár irodai és fotós programon kívül csak 3 kedvenc játékom van telepítve, igaz ezek jó nagyok.Alig pár ezerrel drágább a 64GB-os A-DATA (ráadásul jóval gyorsabb is), vagy az olcsóbbik Kingston. Én inkább várok, mintsem megszívassam magam, és fél év múlva másik után ácsingózzak, vagy lemezkarbantartással töltsem a gyorsabb SSD-vel megsprórolt bootidőket...

Aktív témák
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a legutóbbi oprendszer-újratelepítéskor csináltam egy 64 GB-os partíciót, oprendszernek és programoknak. Ezt rendszeresen karbantartom, és figyelem az állapotát: 35-38 GB foglalt jelenleg rajta, pedig a pár irodai és fotós programon kívül csak 3 kedvenc játékom van telepítve, igaz ezek jó nagyok.