Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petipetya

nagyúr

válasz baryll #99354 üzenetére

Nem volt rossz az Égi tűz, de szerintem túlzás azt állítani, hogy a legjobb a témában.

Egyrészt nagyon messze van a Harmadik típusú találkozások izgalmas és eseménydús történetétől, másrészt közel sem annyira mély értelmű mint a Communion. Igaz ez utóbbit 10 éves fejjel már olvastam könyvben, majd kb. 20 év elteltével láttam a filmet, így volt hozzá alapom.

Elmondom mit várok a mostani rendezőktől ufós témában. A Jelek-hez hasonlóan egy erős alapsztorit, miszerint az idegenek már a spájzban vannak. Az egész kezdődhetne azzal, hogy az egész világon megsűrűsödnek a skyquakes észlelések, majd egyre több vizuális jelenés is történik, elrablásokkal fűszerezve. Természetesen a világ vallásos és nem vallásos része kettészakad, a fő helyszín pedig Jeruzsálem lehetne, ahol az idegen űrhajó és a vallásos vezetők találkoznak. Amikor kiderülne, hogy a Bibliában olvasható végítélet miatt vannak itt, akkor besűrűsödnének az események - a vallásos réteg belenyugodna sorsába, míg a többiek tárgyalnának vagy ellenállnának az idegeneknek. A befejezés csak a rendezőkön múlna, de valami ütőset kellene alkotniuk.

Minden más csak mese habbal.

Új hozzászólás Aktív témák