Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz petipetya #98540 üzenetére
Én azt a kettőt meg sem mertem nézni, a Gettómilliomos meg a Pi élete óta "rasszista" vagyok.
Mondjuk a City of God (2002) (Istenek városa) az nálam oda&@#%!ott.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
.LnB
titán
-
válasz petipetya #98820 üzenetére
Az a film szerintem sose eltt volna jó. De egyszeri viccnek elment, nálam 5/10. Kb a "há nédda már huszonnyóc szemijisége van, háddedúúva gec, nézzük má meg" célcsoportnak készült.
Ha valaki szeretne rendes skizo-jellegű filmet, akkor nagyon ajánlom neki megnézni a Primal Fear (1996) (Legbelső félelem) című filmet, ami egyben Edward Norton első filmes szerepe. Na az nálam 9/10.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Viszlát
addikt
válasz petipetya #99365 üzenetére
Amikor kiderülne, hogy a Bibliában olvasható végítélet miatt vannak itt, akkor besűrűsödnének az események - a vallásos réteg belenyugodna sorsába, míg a többiek tárgyalnának vagy ellenállnának az idegeneknek.
Mire gondolsz konkrétan, nekem ez ellentmondásos. Ha a Bibliában olvasható végítéletet hajtják végre a földönkívüliek akkor a vallásosoknak nagyon nem kell mibe beletörődni, max ünnepelni.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
baryll
tag
válasz petipetya #99365 üzenetére
Szerintem ebből a témából még nagyon sok mese fog születni.
Az általad felvázolt story lenne az egyik legélvezhetőbb, de ahogy elnézem a trendeket, erre nem sok esély van.Azért az a rész, mikor felébred a főhős az idegen űrhajó gyomrában, az hangulatában, és megvalósításában is nagyon ott van a szeren. Ekkor még emberi léptékűek voltak az effektek, és trükkök, nem úgy mint a mostani számítógépes giccsparádékban. Én szívesebben látnék olyan idegenekről szóló filmeket, ahol nem emberi méretűek lennének az idegenek, hanem extrémen másmilyenek. Mondjuk rovar méretűek lennének, vagy esetleg hatalmas hegy méretű óriások lennének, vagy szellem szerű gázlények lennének, meg ilyenek. Valahogy közelebbinek érezném a valósághoz az egészet, mint a pont ember méretű idegenekkel. -
bAtt001
addikt
válasz petipetya #101970 üzenetére
Én nem voltam a régi rajongója csak megnéztem kétszer már, de ahhoz képest ez az új egy semmi, agyatlan akciófilm. Ezért kár volt feldolgozni az eredetit. Majmok bolygója megint más téma, ott olyan előzmény trilógiát dobtak össze amire már csak a technikai megvalósítás miatt is erős túlzás a "szar".
-
törölt tag
válasz petipetya #125901 üzenetére
Mi leveleztünk is velük, mégpedig annak okán, hogy a haveri körben is volt Mayhem nevű zenekar. Mi is sátánisták voltunk, de mi csak egy picit voltunk azok. Mi nem gyújtottunk fel templomokat, mi csak marhavért vittünk a koncertekre, meg velőscsontot, mivel volt a csapatban hentes.
Hmmm, fiatalság bolondság.
Aztán egyszer csak nem írtak vissza. Akkor nem tudtuk, de valószínűleg ez azért, és az után történt, hogy Euronymus öngyi lett. -
Laraxior
titán
válasz petipetya #125901 üzenetére
En a mai napig hallgatok black metalt, sot a Mayhemes Csiharral is talalkoztam mar. Nekem nagyon bejott a film. Mondjuk a zenejuket annyira nem bírom.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest