- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
...és mikor hazaérve, lehajtottam a kis fejemet párnácskámra. Alvás előtt még mosolyogva belegondoltam, hogy mennyire boldog tudok lenni mikor ilyen jó élménnyel gazdagodok egy film megnézése után. Örültem, hogy idén már a második filmet néztem moziban amit teljes szívből tudok szeretni (Baby Driver a másik). És reménnyel töltenek el, hogy még ha úgy is látszik, azért nincs veszve minden. Vitázhatunk, bizonygathatjuk egymásnak, hogy a sok tucatfos CGI blockbuster közül melyik miért jobb. Holott azok a trágyadombok egy lyukas garast se érnek igazából. Azokban semmi hozzáadott, érték, semmi értelem, semmi szív, semmi ötlet nincs. Azok csak számok egy nagy stúdió előre gondosan megtervezett költségvetésében. Csak a kötelező "termékek" a kapitalizmus dübörgő szénmozdonyának apró kis brikettjei . Nem is értem miért bajlódnak ezeknél a filmeknél a címadással. Lehetne a "címük" csak simán a szám, a szám amit a stúdió elvár bevételként. Nem kell ide Star Wars: Episode 8: The Last Jedi, legyen csak simán 2mdUSD. Nem kell a névadással se bajlódni, az is csak pénzt visz el, ergo kevesebb a profit. Mi értelme?
Mennyire nincs sehol egy Rogue One, egy ("lassítva csinálok mindent")Wonder Woman, egy Wolvarine, egy SW EP 26, a Baby Driverhez, és a Durkinkhez képes. Mennyire más élményeket nyújtanak.
Persze "átlagmozinézőnek nem" mert "átlagmozinéző" 25 perc után gondolkodik, hogy kimenjek a Dunkirkről..
True story.
(#102510) szekra
Hárman voltunk kettő haver CGI blcokbuster faló. Ebből egyiknek tetszett, másiknak nem. De már ez is pozitívum volt számomra. Igaz, oda kellett fordulnom film közben, hogy megvannak az idősíkok? És kicsit magyaráznom kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Drón topik
- További aktív témák...
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest