Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ru
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget, választ kérni, hogy ha meguntam a PC-s verzió random fagyásait, ami kb 2 hete kezdődött, és váltanék XBOX Series X vagy S-re, akkor az UT-ben a klubbom megmarad tudom folytatni, vagy kezdhetem nulláról. Előre is köszi a válaszokat!szerk.: persze xbox-ra újra megvéve a játékot
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Trippier valószínűleg a legjobb jobb bekk, de pl dönteni egy Rodri, Guimares, Casemiro között... Nehéz. Lisandro Martinez is nagyon jó volt. A sok kapott gól csalóka, mert kb 3-4meccsen kaptak belőle kb 20at. Balhátvédként Shawnak is jó szezonja volt. Sok gólpasszal, de Zinchenoknak is, de ők előbb végeznek a bajnokságba. Na meg Rashford sem hiszem, hogy kimaradhat. Amúgy tuti nem 11 játékos van. Úgy már talán könnyebb.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
bodnar123
üzenetére
Trippier szerintem a legjobb volt, a top 5 bajnokságot nézve is. Ahogy láttam twitteren sokan őt választják. Botman szintén a legstabilabb volt, nem véletlen kaptak ilyen kevés gólt. Popenak volt a legtöbb clean sheetje DDG mellett, ott a helye.
Viszont most ugrik be, hogy nem csak a kezdő 11 szokott lenni.
Hány játékost raknak még be ilyenkor pluszban? 4-5? -
bodnar123
őstag
Kicsit sok a newcastle játékos nem?
szerintem Casemiro is fog lapot kapni. Bár ugye ha teljesítmény, akkor egy city arsenal keret kéne. Pl egy Rodri biztos jobb mint Bruno Guimares. Nehéz ez. Úgyis a szokásos meták lesznek. -
bodnar123
őstag
Az érzés amikor egy hét alatt 4 ikont nyitsz, (3 baby Dalglis egy baby Xavi) és megérkezik április közepén 4 éves fifa karriered első gold Bappéja... Felbecsülhetetlen. 0 recoverym van és nincs mibe dobálni.

-
evibly
senior tag
Tudtok valakit, aki megbízható és Xbox kontrollereket javít? Van egy Series S és egy Elite kontroller is a családban, amikre ráférne egy értő kéz munkája. Köszi!
-
drachoHUN
senior tag
Nah hétvégi Fut champs megint a szokásos rank5- rank6 lett. Pedig most egy mocskosul driftelő kontrollert használtam. Rengeteg passz, csel ment félre emiatt. Mégis gyakorlatilag full ugyanaz az eredmény, mint máskor. Persze sokkal több idegeskedéssel ..
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
hát igen, a nextgen az teljesen más játék, meg kell szokni, át kell állni.
Én tavaly majdnem az egész évet végigtoltam az oldgen verzióval, hiába volt PS5-öm. Egyszerűen jobban feküdt az a játék.
Aztán augusztus körül elkezdtem magam átszoktatni a nextgenre, és a 23-at már az elejétől így tolom.
Az biztos, hogy kell idő bőven amíg megszokja az ember.
De az is lehet, hogy letöltöd az oldgen verziót és folytatod ugyanúgy -
kapeti07
senior tag
Na váltottam next Gen-re miután kinyiffant a Wifi kártyám a Xbox One-ba és Series-s-re cseréltem. A next Gen-es Fifa az oldgen-hez képest ég és föld a külömbség.
Elkezdtem a WL-t és 6 winre futotta, annyira szokatlan a játék. Nagyon lassúnak nehézkesnek találom egyes játékosaimat. Passzolni nem tudnak, csak néha. Ez most a generációváltásnak tudható be, vagy az új patch csinált már megint valamit? Az a furcsa, hogy Sb meccseken is ezt tapasztalom. Korábban Wc fokozaton elvertem a 90 rating alatti csapatokat, most meg szenvedek egy silver csapat ellen is. Más taktika vagy más Chemistry kell az új Gen-en? Ez a Lengthly dolog meta még? Vagy azt peccselték?A WL reward nem adott semmit de 80+ adott egy Joe Cole 90-es lapját. Róla van tapasztalat? használjátok vagy SBC töltelék?
-
evibly
senior tag
Borzasztó szenvedős és kedvetlen WL volt ez, végül 11 winnel (a 14-re nem volt esély ezúttal), többségében nehéz, küzdős meccsel, cseszettül fos gameplay mellett. Kábé így is nyitogattam el a pikkeket, amiből aztán ez lett, ott röhögtem. Ilyen ratingű pickjeim soha nem voltak, mióta WL-ezek:

Aztán meg az Ultimate Pack sem volt rossz:
A Hero pick nekem egy WC Al Jaber - Dupli WC Kewel - WC Park Ji-sung volt, de minden nem jöhet össze, ugye...
-
sz_abika
addikt
Kiraktam a PP-t én is, miután láttam hogy mindenkinél vállalható lapok jöttek. Hát igen, mindig kell a kivétel is

Köhler, Crouch és Donovan....
-
Dzsoki92
senior tag
-
bodnar123
őstag
Meglett a 10 titan cup. Duplicatek miatt kiraktam ezt a hero picket, bár tudtam,hogy nem sok értelme van,de így legalább kinyithattam a csomagjaimat. Semmi értelmes nem jött. A pick meg Morientes lila lapja. Legalább 92 fodder. Korábban viszont jött egy új joe cole. Vele is többen lettünk

-
toxicjew
addikt
11nél megálltam, gameplay alapján fölösleges lett volna tovább próbálkozni, akkora rák a játék. Pickekből Acuna, SMS és Berghuis és ez az új baby Dalglish. Szóval legalább megérte a fodderek miatt. Packokat ugye nem tudom kinyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem WC Marchisio, végre egy komoly pick.
Jó lap amúgy?
A két cdm Fantasy Kuyt és toty Alonso. Melyikre lenne érdemes cserélni? -
Santana01
aktív tag
Ide egy fantasy Kuyt jött.. még ha Prem ligás lenne de így. Max csereként behozom párszor.
-
EA's hit
addikt
Legalább ebből a hero pickből jött egy wc Lúcio, jó upgrade lesz a base lapjának
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hát ezt a részét nem tudom. Nekem mostanában akadozik a játék. Nem tudom, ahogy a net miatt vagy valami nem jó. Rtx2060 kártyám van. Elvileg röhögve kéne futnia. Mondjuk ma az 5. Cup meccsen volt egy 10 másodperces pocket lossom, megállt a játék. Persze gól lett.
Mondjuk én prevgenen sem játszanék. Ott kb ugyanaz van mint két éve. Általában egy-két aktív védekező játékos van. A többi inaktív. Kicsit ilyen 1v1 cselszimulátor. De mindenki azzal játsszon ami bejön neki. Ízlések és pofonok. Nekem a prev gen (tavaly pc fifa) még kevésbé volt realisztikus. Persze ez sem az
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Next genen 2 wl ment el 18 vagy 19 winre hogy megszakadt a kapcsolat olyan is volt hogy kisobott a menübe de a legjobb az volt hogy egyszer volt egy lagg és az ellenfél játékosát irányitottam ...vicc a next gen le is töröltem a gépről szép persze mez minden de undor a gameplay utálom
-
gjoe
addikt
Pár napig nem játszottam, de most bekapcsoltam és már a menü is akadozik, érdemes egyáltalán játékot indítani?
-
Zimmi91
addikt
Hát skacok, megelégeltem, hogy nem indul el a game így megváltam az accounttól, forumon maradok hátha jövőre konzolon visszatérek
Hajrá!
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Jaaa csak mert néztem, hogy nekem nem ilyen a játék. XD
-
marcess
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
5, ha minden jól megy akkor 2 hét múlva a 7.
nincs stressz, már a nem nyitáson kívül, a 8 win 1 óra hossza alatt megvan, plusz ugye a kupák is könnyen megvannak. Elég volt 2 season a küzdelemből, nem szép de ez van.
Mondjuk szerencsém is volt, 5 brutál jó 86-87es játékosom felelt meg a követelményeknek. Mellé még mentek a toty Mbappe, 97 R9, titán Zidane, fantasy Ginola. -
marcess
senior tag
Heti panaszkodós: first owner 7/7 győzelem, titán kupa 10/10, 11 win a wlben, wl objective behúzva. Ez vagy 20 85+, 20 84+.
Ebből képes volt jönni 1 89es lap 2 88 a többi mind kisebb rating. Annyi duplám volt, hogy jött Capita meg kiraktam az icon packot amiből Gerrard jött, jól képen köpve, hogy a héten nyitható a jobb verzió.
Promo lapot nem láttam, valaki majd mesélje el milyen is az
Amúgy a 97es Ronca sokkal jobb mint bármelyik verziója, mintha vékonyabb lenne, és a h/m workrate csodákat tesz vele. -
Kristof_94
nagyúr
Kötelező 11 win meglett, a végén 4 meccs leadva, a pickekben egy Di Lorenzo volt a legjobb, csomagok elrakva.
-
toxicjew
addikt
Faszom én meg bevasaroltam foddderekbol erre még lejjebb mentek
Mondjuk elégedett vagyok a csapattal, szóval raerek nyitni majd. Meg a God of war kicsivel jobb szórakozás, mint ez a bánat szar játék
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ez old gen vagy next gen?
-
Gabeszfoci89
senior tag
Haverom accountján twichel lenyomtam egy wlt(én nem használok twichet)ha van kedvetek nézzétek meg zobinho93 ...
18-2 lett ami kajak érdekes hogy nekem még 20-0 multhéten most 19-1 és a rewardok ugyanúgy nem adtak túl sokmindent... csak gondoltam játszom egy jót meg megnézem mit tudok neki segíteni és neki a div 4 es csapatával kicsit másabb volt mint dinho mbappé csapattal de élveztem végig érdekes volt
Ha van kedvetek nézzetek rá. -
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A Shearerrel való statjaidat elárulod?

-
bodnar123
őstag
-
toxicjew
addikt
Mi a búbánat van megint a játékkal?
Elképesztően nehéz játszani, iszonyú unreszponzív minden... Ez a wl fájni fog. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja az tényleg frusztráló főleg, hogy sokszor elindul a labda felé, rávált az irányítás erre megáll. Ezért nehéz ez a játék, mert egy szintnél feljebb nagyon nehéz, vagy lehetetlen jutni. Na meg pc-n ez a sok csaló sem segít. Mondjuk én még ezt a hetet megnyomom, hátha még jön mondjuk egy jó icon aztán a TOTS már tényleg semmire nem lesz nekem jó. Ha véletlen nyitnék egy nagyot, akkor sem hiszem, hogy betudom építeni. Tényleg vajon neymar kapmajd lapot valamire?
Ő beleillene a csapatba a sok brazik miatt. :d -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Szar a kapcsolat, leszedné az csak 1 ütemmel később. Mindig ezek az ütemek hiányoznak. Nem mindig de nagyrészt. Ezért van az, hogy az bezzeg a lengyel/olasz/németnek leszedi mert neki az az 1 ütem előny megvan. Ezért van mindig ez a kötényes átcsúszás is. 1 ütem csak. Csak ez általában döntő mert ebből kapod a gólt vagy hagyja ki a ziccert.
Engem speciel az is zavar mikor szabadlabda van és ha nem váltok a játékosra az nem veszi fel a labdát, az ellenfélnél meg igen. Így igazából neked kurva jól kell tudni váltani, hogy megelőzd mert a gépet iszonyat nehéz. Hány olyan van mikor szerelsz elpattan ott a játékosod 3 centire de épp nem azon vagy így visszakerül az ellenfél elé. -
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Amúgy engem a legjobban továbbra is ez a lábtól pár centire elsuhanó labda zavar és a kapus inkonzisztens viselkedése. Kiegyenlített meccsen simán tud ez dönteni. Olyan jó lenne, hogy ha ott állsz a passzsávba akkor leszedi. Néha annyira értelmetlen védekezni, amikor abból kapsz gólt, hogy bár ott állsz, de nem blokkol, mert mert. A kupánál meg jó ez a 87ből néhány játékos, de úgy is mindenki cserél az első percben.
-
Nandinagy
addikt
Pont az ilyen kupák mutatják meg mekkora egy fosadék ez a játék
Beraksz egy 97es R9-t meg a 7 millás Ginolát előre azt ugyanakkora balfaszok mint Chukwueze vagy Bamba. Ugyanúgy elbalfaszkodnak mindent ahogy az olcsó lapok. A védelemben az új Lucio 4 labdát enged el 5 centire a lábától, amit amúgy FB Hummels is hoz 90k-ért
Keane 8 méter hátrányból befutja Cruyff-t mert úgy fut mint akinek csípőprotézise van.
4 meccs 0 win
1. meccs 0-3 (3.4 exg vs 1.1)
2. meccs 2-4 (3.8 exg vs 2.3)
3. meccs 1-3 (2.9 exg vs 1.3)
4. meccs 3-5 (5.7 exg vs 2.9)
Elvárná az ember az ilyen játékosoktól, hogy legalább valami előrelépés legyen már a tizedakkora lapjaidhoz képest, de semmi. Persze nyilván ez sem igaz, mert az ellenfélnél sziporkázik.
Pont emiatt eladtam a csapatot azt ülök 700k-m és nyomom untrade csapattal aztán várom az Arsenalos TOTS-okat. Ez az új Roberto Carlos is... Imádtam a csávót, de, hogy ebben a játékban mennyire gyenge te jó isten szegény. Beraktam wlre azt kb. átjáróház az egész. A legidegesítőbb az a sebessége. Hiába gyorsabb papíron Capdevilánál ez ingame sehol nem érződik. Zambrotta labdával körbefutotta, Capdeval azért ilyet nem csinálnak meg. Benn marad mert csíptem, de ennyire gyenge lb-t... -
Santana01
aktív tag
Mekkora egy rohadék ez a játék..nincs elég ikon a játékban,pont azt a Van der Sart kell kapjam a pakkból aki már megvan egyszer.
-
bodnar123
őstag
Az már tényleg end game

-
EA's hit
addikt
Kiraktam megint az ikon upot, a múltkori prime Raúl után kaptam egy jó kis Nestát is. Szomorodjanak meg...
Marchisionak meg tökre megörültem, de mi ez az ár, jézusom... Talán a feléért lenne korrekt sbc, 89-es lap, maradt 4-4, miközben egy hét múlva itt a tots és ömlenek majd a 90+-os középpályások... ezeknek totál elmentek otthonról.
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk azok ugyis elerheto aron lesznek nem?
Van dijk es tarsai a dragak,a tobbi par 100k,de legalabb semmivel nem jobbak,mint barmelyik promo lap. -
Kristof_94
nagyúr
Akkor marad a remény, hogy nyitok majd pár nufc tots lapot. Vagy pickelek...
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne vegyél... Én most adtam el u7-en és járt a transfer ban. De legalább egy fél xbox s ára bejött.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
EA's hit
üzenetére
Én csak azért szoktam, mert igazából csak a PL tots érdekel. Szóval nekem akkor kell rálépni a gázra, a többi már nem érdekes. Remélem lesz idén is ligás upgrade sbc, bár sajnos idén nem sokat tudok rákölteni. Tavaly szerintem ráment vagy 800k... Nekem ez a része a legszórakoztatóbb.
Csak kellene egy kis plusz zseton, de venni nem mernék, túl sokat buknék rajta ha az EA látná. -
Santana01
aktív tag
Használja valaki Zambrottat,mi a véleményetek róla?
10 meccsen próbáltam de eddig csalódás,Tavares 2-es Chemen is jobbnak tűnik.
Érdemes adjak még neki esélyt vagy ennyit tud? -
stilo18
addikt
Puskás 94-es lapja az egyik csatárom.
Azon agyalok, hogy futok egy kört másik csatárral ebben az 1M-os árban..Eto 92-es, esetleg Henry 93-as lapját nézegetem...
Vélemény?
-
EA's hit
addikt
Tegnap reggel beléptem a játékba, és random nem volt hang. Sem pc-n, sem tv-re rákötve. Minden más hang működött a gépen/tv-n, ha más játékot nyitottam meg, azzal sem volt gond. Végül töröltem a játékot és újra letöltöttem, utána már jó volt. Tegnap este is jó volt. Erre most reggel meg ez az üzenet fogad
Most telepítem újra megint, valami elképesztő bohóc egy cég ez... -
EA's hit
addikt
Totsra van a legkevesebb értelme bármilyen packot elrakni. Úgyis szarásig fogja nyitni magát ott már mindenki a tots Banegákkal meg Talicskákkal, magas fodderrel mindenki tele lesz. Tavaly pl. csak a tots Calhanoglut asszem 7-szer nyitottam ki a Serie A tots egy hete alatt, már nem tudtam vele mit kezdeni
Azt a pár igazán top lapot meg ugyanannyi esélyed van kinyitni 1 packból, mint 500-ból. Szóval teljesen felesleges spórolgatni. Na meg nekem pl. a mostani titan Del Piero bármilyen totsnál jobban kell, szóval én inkább ma estig lövök el mindent, amit csak lehet, hátha esik vagy ő, vagy valami olyan, aminek az árából meg tudom venni. A totsok hidegen hagynak 
-
uszid94
tag
Szerintetek ha ezt a 83x15 players pakkot holnap trophy titans team 2 kezdésének időpontjában lövi el az ember akkor van esély team 2 es playert nyitni???
-
taylorp
senior tag
Maguire megint jókor volt jó helyen.
-
uszid94
tag
Ti gyűjtitek már a pakkokat a tots re? Vagy ugyanúgy ellövitek?
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
+1 fejlődés még benne van szerintem

-
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jogos
Sajna én is a kuporgatós fajta vagyok, de itt ez megdőlt, mert ez a Puskás lap az 5 csillag weak foot (és a brutál finishing) miatt akkora elégedettséggel tölt el, hogy nehezen válnék meg tőle. Így is szedtem össze egy millát coinban azóta, hogy megvettem, szegény nem vagyok. 
Ok, köszi, meggyőztetek, vagyis megfogadom a tanácsotokat, marad a klubban
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
+1
Én tavaly megvettem Dani Alvest a megjelenése hetén, mert mindenképpen szerettem volna a csapatba. Egészen a játék végéig maradt is és nem érdekelt, hogy buktam rajta ~600k-t, szerettem vele játszani
Most Messi WC lapjával vagyok így, bár még nem vettem meg. Azon is nyilván bukni fogok, de akarom a csapatba és akarok vele játszani (hülyeség, de már csak a dinamikus kép miatt is
)
Eddig azért nem vettem meg mert nem volt rá coin, most már lenne, de ennyivel TOTS előtt meg hülyeség lenne megvenni. A TOTS alatti nagy esést még megvárom, de utána megveszem és nem is hiszem, hogy eladom a játék végéig -
Nandinagy
addikt
Tanácsom van
Szard le. Április közepe van, halál felesleges ezen matekozni. Kristóf csinálja ezt, hogy TOTY-ig nem költ mert beesik mindenki, aztán TOTS-ig nem költ mert beesik mindenki azt augusztusban ott ül 50 millió coinon, hogy 2 hétig játszon egy olyan fullos csapattal amit akkorra coin nélkül is megszereznél
Jövőhéttől jön a tots úgyis mindenki tele lesz jobbnál jobb lapokkal ingyen. Ha Puskás tetszik maradjon a végéig, szerintem azon a 2-300k-n semmi nem múlik már.
Én is megvettem Bergkampot 670 körül most meg 400. Kit érdekel? Egyik kedvenc játékosom az a 270k meg max arra lenne jó, hogy másra csorgassam a nyálam
-
evibly
senior tag
Nagyon élem Öcsi Bácsi FB lapját, de olyan lejtmenetben van az ára, hogy erősen elgondolkodtam, kiszállok belőle. Tegyem, ne tegyem? 2,6 körül vettem, most alig 2 milla fölött van. Fog az ára valaha visszaindulni, vagy mi lehet ennek a vége? Van erre tippje vkinek?
-
uszid94
tag
Tots -re milyen foddereket érdemes megvásárolni trade lés céljából? Sok inform 87-88 s lapokat? Milyen sbc k szoktak tots idején jönni? 98 96 os lapok, de gondolom ezeket csak packból lehet kinyitni nem? Sbc be is lesznek ilyen magas ratingű playerek??? Az a baj, hogy csak a fifa 19 el ultimate teameztem nem emlékszem mik voltak annak idején…
Van 2.3 millió zsetonom de nem tudom mit kezdjek vele … egy 94 es Ronaldinhot nem tudok megvásárolni pedig ő a kedvencem….
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AutoCAD
- Viccrovat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szerintem Casemiro is fog lapot kapni. Bár ugye ha teljesítmény, akkor egy city arsenal keret kéne. Pl egy Rodri biztos jobb mint Bruno Guimares. Nehéz ez. Úgyis a szokásos meták lesznek.
. Valahogy ki kellene bírni TOTSig

Ha van kedvetek nézzetek rá.