Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem a sáv számít. A gond általában nem látszik. Számokban 27et ír ki játék közben akkor is, ha 38 körül indítok meccset. De akkor is ennyit írt ki amikor mobilnetről toltam. Valszeg kamu az egész. Viszont ez a hirtelen teleportálás, siklás vagy hangsebességes közlekedés ez időszakos. Általában terheltebb időszakokban fordul elő. A szám mindig ugyanaz. De mindegy, én elengedtem ezt a részét. Csak egy elasticos labda átvétel valszeg nekem és sokaknak esélytelen az esetek többségében. Én örülnék ha üres kapura egyből be lehetne passzolni.
-
|AP|
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
nekem szinte soha nincs 30ms-nél nagyobb érték (ha igen, akkor nem indítok meccset), mégis rengetegszer vannak csúszkáló játékosok. Olyankor lehetetlen normálisan védekezni. Ha tudok elég gólt rúgni akkor vízilabda meccs, ha nem, akkor kikapok.
Mostanában egyébként sem működik a védekezésem. rengeteg gólt kapok a túlfutó védőkből, a lábak alatt átguruló labdákból, visszapattanásokból, leszerelhetetlen csatároktól. A 21 óta nem igazán használom a szerelés gombot, csak L2, és próbálom zárni a passzsávokat. Na, ez mostanában nagyon nem működik.
A másik ami az őrületbe kerget: milyen instructiont kellene raknom Robi Carlosra, hogy ne fusson be állandóan a pálya közepére? Nem az a baj, hogy előre rohangál (azt tudnám kezelni), azzal szívok, hogy rendre a belső védők között tűnik fel, a szélem meg ezáltal ott marad nyitva
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Széles sávú internet a barátom..nekem nincsenek ilyen késések túl sokszor persze néhabelőfordul de 25nél nagyobb pinges meccset nem indítok el ami fontos(friendly kupa stb lényegtelen )nyilván ahogy lehet igyekszem kivédeni az ilyen problémákat és elég jól is megy.
Nem a reklám helye de nekem a saját szolgáltató teljesen jó maxot nyújt nem szaggat nincs vele probléma a korábbinál volt a tv és netes részekben is probléma nem kevés ezért ismerős a helyzet . -
bodnar123
őstag
válasz
Raunchy
üzenetére
Én mostanában pénteken tolom le a wl-t munkahelyről streamelve az otthoni gépem. Ez valamennyire nehezíti a dolgot, de így is simán megvan a 11. Szerintem otthon se lenne meg a 14. Viszont tudom milyen a siklás. Egyesek azt mondják, azért van lag kompenzació, hogy ne teleportáljanak a játékosok. Hát nálam ez is annak számít. Gyakran meg tényleg teleportálnak. Valszeg ilyen a netem. Gyakran egy labdaátvételnél a játékosokat át rendezi 15 méterrel pár ms alatt... A jó, hogy a 11 wint bármilyen nettel lehet hozni. Bár néha mosolygok, amikor Gabeszfoci írja, hogy az elasticos labdaátvétel, nekem meg üres kapura nem tudja egyből bepasszolni, mert még tol rajta egyet. Mint kompetitív játék értelmetlen az egész. Egy gagyi kártyagyűjtögetőnek viszont jó.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, tegnap délután végül neki kezdtem az objectiveknek. A semi-pro nehézség sokat segít, mert így a gólok után ott tudom hagyni és magától pörög, igaz lassabban mivel a köztes jeleneteket nem tudom átugrani.
Diaz és Bamford meg is van, a svédhez 2 meccs, az ír és szaudi srácokhoz meg 1-1 meccs kellene.
Csak győzzem csinálni a 83+ sbc-t, mert abból hiány van, de a totw a nagyobb gond... -
Imre9211
aktív tag
válasz
Raunchy
üzenetére
Azt hogy? XD Te is Juvéval vagy?
Power Shot-al egész szép gólokat lehet verni HA van helyed és időd rá különben míg rákészülsz elveszik 6szor.Holnap megpróbálom a co-op nézetet. Eddig tele-be toltam. Lehet segít ha jobban belátom az egész pályát. Lehet jobban tudom majd olvasni a játékot nem tudom. Majd kiderül.
-
Raunchy
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Régen legalább ha beadtam egy cselt, vagy csak megnyomtam egy gombot (nagyjából) tudtam mi fog történni, és mire számíthatok.
Na idén ez nem így van, ez az új fjúcsör 😄😄
Abszolút random és kiszámíthatatlan ami történik, és minden meccsen más dolgok jönnek elő.Nekem meglett a 11 win (egy leadott meccs sem volt) de ez botrány.
A team vagy meg sem moccan, vagy sprint nélkül siklanak mint malac a jégen.
Ha nem mozdulnak, az a jobbik eset, mert akkor talán! fordul a kocka egy idő után.
Ha siklanak az szopo mert lehetetlen szerelni 😄😄Ma volt azért vicces jelenet is, 40 méterről lőttem powershot bombagólt Cuadradoval úgy hogy passzolni akartam 😄
-
bodnar123
őstag
válasz
Imre9211
üzenetére
A settingsbe csúszkán tudod finomhangolni a különböző dolgokat. Passz pontosság, gyorsaság. Ezen alapul a játék és a nehézség. Hiába rakod legendásra, ha itt lehúzod pl a gyorsaságot mindenki mellett elfutsz. Én régen ezzel egész realisztikus élvezhető meccseket játszottam. Kereshetsz videókat realistic beállításról. Általában az AI nem nagyon hibázik labdakezelésben, és passzban. Én régen azokat húztam le neki.
Közben letudtam a 8 wint rivalsban. Hát ez most még talán szarabb, hiszen az elite magasabb ratingjeit is dobhatja, ha még nem játszottak sokat. Mindenki tolja a különböző glitcheket. Aki meg szarrá ver azt sem értem. Elmennek a passzok a lábaim mellett Nem egyszer, hanem 10szer. Akit meg megverek annak meg egész meccsen egyszer sem. Van valami PRO PASSZ kombó...? khmmm... mind tudjuk, hogy nincs.

-
Imre9211
aktív tag
@bodnar123
Érdekes egy játék ez..Közbe levettem professionalra. Ott meg nyomorékra verem az AI-t..
Valahogy meg kell tanulnom hatékonyan védekezni 
-
bodnar123
őstag
Ziccerberben szöktettem Bappet, megtoltam a jobb analóg karral hátha nem futnak le, de Bappe vállal kb 40 méteres, lövés szerű valamit tolt rajta fölé mellé ki a stadionból...VÁLLAL Akkorát, amekkorát én nekifutásból sem tudok lőni. Ez a megtolás

-
Imre9211
aktív tag
Bajnokságot is úgy vezetem hogy toronymagasan én kaptam a legtöbb gólt. Kicsit szürreális mert a támadással nincs gondom, de a védekezés az valami botrány.
-
Imre9211
aktív tag
Sziasztok!
Védekezést illetően szeretnék kérni egy kis segítséget. Annyi a lényeg hogy eddig ez elég rage game lett számomra, mert akárhogy zsokézok,(LT) második embert hívok be,(RB, B) stb, gondol egyet az AI és ha fene fenét eszik is megrúgja a maga góljait ami elég frusztráló tud lenni sajnos.
Tudtok esetleg valami hasznos tippet mert nagyon bosszantó akkor is ha nyerek mert úgyis megszór az AI bármit csinálok.
Ez valahogy teljesen más mint a fifa 22 volt.
World Classen tolom mert profin nincs sok értelme. -
EA's hit
addikt
Ez totál igaz. Az is most jutott eszembe a napokban, hogy milyen szemétség, amit az ikonokkal csinálnak. Kivették a moments ikonokat, és oké, jönnek néha kampány ikonok, de össze sem lehet hasonlítani. A toty ikonok ugye kb. ugyanazok, mint eddig a momentsek, csak éppen toty lapot kapott vagy 15 ikon összesen, és azok is nyithatóak voltak egy hétig és kész. Tavaly meg ilyenkorra már bőven bent voltak a moments ikonok (sőt, asszem február körül kerültek be mindig), tehát bő fél éven át folyamatosan nyithatóak voltak. Vicc.
-
Santana01
aktív tag
11 win lett nekem még pénteken de az is kritikán aluli játékkal..
Ami a leginkább bosszantó az az egy helyben toporgás a 0 nyitások miatt. Pl tegnap is ki jött Hero PP,jött egy 90-es játékos és el vitt két,három heti gyűjtött "foddert". Pár nap múlva ugyanez lesz csak egy másik nevű SBC-vel.. Így nehéz fejlődni. -
bodnar123
őstag
Gyakorlatilag komolyan vehetetlen ez a játék. Szépen unalmasan ugyanazt lehet csinálni minden héten. Fejlődni pedig nehéz, ha a technikai feltételek nincsenek meg. Most pl volt egy olyan helyzetem, ahol üres kapuba kellett volna 2 méterről fejelnie Jairzinhonak, és visszafejelte a labdát hátra. Mondanom sem kell, azért az előre irányt biztos eltaláltam a kontrollerrel.
-
Kristof_94
nagyúr
10 győzelem lett a vége. A végén 3 meccsből nem lett meg 1 win. Egy rohadt vicc az egész, scriptelt hulladék. Delayes szemét, ahol ha kell 5x pattan vissza az ellenfélhez, hogy a nyomorult gólt szerezzen. Ez a nagy EA felé egyenlőség.
-
evibly
senior tag
Hűha, kollégák! Általában ott kavargok a 14 win körül, a 11 stabilan megvan minden héten, de ami ma/most megy a WL-ben az valami egészen új szintje a fos gameplaynek. Az első hatból két meccset tudtam nyerni, totál káosz az egész. Másnál mi a helyzet? Hagyjam a francba?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az utsolo harmat baratnommel nyitottam ki: Wc Owairan/Wc Okocha itt elobbi lett, Wc Kuyt , Wc Capdevila
Kuyt is kezdo mert Pogbanak nincs linkem igy vegulis 3 kezdot pickelt nekem
-
Mrguba
őstag
A mai MANUTD FA kupa meccs nem szamit bele SABITZER fejlodesebe ugye?
-
bodnar123
őstag
Felbuzdulván a sok fodderen kiraktam az icon packot. Prime beckham. Hát sok mindenre nem jó.
-
Santana01
aktív tag
Papint vettem ki mert ő volt a legmagasabb fodder..gondolhatjátok a többi milyen volt.
-
eM'82
addikt
Az accountot is el lehet adni, ahogy a coinokat is.
Előbbi azért problémásabb, mert ha az fő accountod, akkor minden más játéknak is pápá.
Nyilván nem legális (de ebay-en is találhatsz ilyet), de én sem értek egyet ezzel a "digitális változat örökre a tiéd" változattal. Jó lenne valami átruházási lehetőség. Esetleg az újra előadásnál is kapna a cég 10%-ot az általad megadott/értékesíteni kívánt árból... Vagy lehetne cserélni. Mittomén.
Ha új accounton telepítetted volna, amin csak a FIFA van (fő acc-on meg a Live/PS Plus előfizetés megosztva), akkor sima ügy lett volna.
-
Kristof_94
nagyúr
Hétfőn ha lesz időm megpróbálom, de nem szeretem az sb-t. A rivalst viszont hanyagolom, semmi értelme azért a pár gagyi csomagért.
Ezek az obik viszont jó foddereket adnak, de előbb ahhoz kellene fodder, hogy kirakjam a 2 sbc-t...
A pakkokat egyelőre nem nyitom, jó lenne megtartani péntekig. -
EA's hit
addikt
Kiraktam a hero picket, bár ne tettem volna. Base Kohler volt benne a legjobb, márciusban...
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De hat nem nehez....
21.40 re megvolt
Mcgeady
Bamford
Meg a szaudi gyerek is. -
Kristof_94
nagyúr
Ezeket az objectiveket nem lesz egyszerű összeollózni...
-
Mian
aktív tag
Nem kértem kioktatást 33 évesen köszönöm szépen.
Így már értem, ettől függetlenül túltolod egy kicsit. Pl az venne eredetit aki fél használtan venni mert rengeteg a csaló kicsiny világunkban, Magyarországon is van nem kevés.
Egyébként azt hittem lemezest veszek (utána olvastam rajta, hogy "digital download"), mert egy ilyen szép dobozos verzióban kaptam. Kinyitom erre ott virít a cd-nek kialakított hely szépen üresen.
Biztos brutális plusz 50 forint lett volna a Kínaiaknak legyártani egy sima műanyag mappát benne a cd key-el, ha már úgysincs benne CD. Minek azt ott van raktáron 100 millió CD tok, mert mondjuk 2010-ben túltolták a gyártását. Gyönyörű a kereskedelem (benne dolgozok egyéként, nem dob ki az ember semmit persze nem baj az). -
Gabeszfoci89
senior tag
Én a diazt rivalsban csináltam behoztam könnyű meccseken meg volt ahol ellenfélben is ottvolt és hagytuk egymásnak a gólt aztán meccs....
Igazából sokminden lehet de a 90 grealisht meg a 91 Edersont tuti nemfogják annyira egyszerűen beadni lehet valami friendly kupát csinálnak stb...2 hét van rá ami egyszerű azt azonnal megcsinálom a többit meglátjuk de ki szeretném farmolni mindet -
Nandinagy
addikt
Nem. A fifát mint játékot eltudod adni ha lemezesen vetted, de digitálisan nem lehet. Sehol nem tudsz aktivált digitális játékot eladni. Ha ellehetne adni szerinted ki venne újonnan ?
A csapatot meg nyilván nem lehet eladni, mert az account kereskedés tiltott, mint a legtöbb játékban. A kocsis hasonlatod meg rossz és értelme sincs. -
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy FIFA 23-at hogyan tudok eladi?
Olvastam a neten, hogy nem lehet mert egybe van kötve az EA fiókommal.
De most ez komoly? Kb mintha vennék egy autót és nem adhatnám el mert a személyimhez van kötve. Most ezt komolyan megmondják, hogy eladhatom e a tőlük megvásárolt és kifizetett játékomat?!
Remélem van valami megoldás, mert most még eladható lenne és szeretnék rajta túladni.
Megköszönném ha ebben tudnátok nekem segíteni, hogy EA játékokon hogyan szoktak túladni?Köszönöm: Máté
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ja de ott a play, szal még szerintem mounttal is lesz valami feladat.
Viszont végigszámolva ha az sbc követelmények maradnak akkor mind kirakható az előzőből. Mehet a mostani 86os és 88as lap a következőbe, és így tovább. A végén marad egy mount és ederson plusz a birthday pakk. Azért a pakkokba rakhattak volna valami mixed playereket, hogy legyen miért nyitni, mert most sajnálom kinyitni a csomagokat. Nem mintha folyton nyitnám a promó lapokat, de legalább az illúzió jó lenne.
Amúgy meg a birthday pakkban az emberek 95%-a majd valami 20-30k-s foddert fog kapni. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
raven84
üzenetére
Kevés az az 5 meccs...várok 2 hetet kb most minden nagyobb packot elrakok birthdayre(17 winnel Hoztam tegnap wlt csak a pickeket nyitottam meg a totw packot ultimate stb bentmaradt).Birthday után meglátom hogyan állok fodderben meg van pár fantasy emberem akik fejlődnek addig.kiraktam a loan kártyát 4wl meccs 6gól igazából extra volt..meglátom hogy állok jövő heti wl után packok nyitása után
. -
raven84
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az én véleményem Cruyff témában mellékes mert a kedvenc kártyám. Toltam gyors 5 meccset wl-en 13 gól kontribúciója volt egy 2 csatáros felállásban. Sztem rakd ki a LOAN-t és nézd meg milyen. Tavaly, TOTS környékén azért már elfáradt, szal egy jó 2 hónap még van a kjártyában sztem, de utána is simán viable.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Érdemes amúgy nem naponta szenvedni vele, hanem összevárni több ilyen objectivet, mert vszeg lehet majd őket egyszerre húzni. Úgy meg azért eléggé megéri, végülis ha kihúzod pár meccsel az egészet, kapsz érte 10+ foddert. Meg persze pár lap még be is építhető akár (pl. Ederson). Mondjuk ez a Luis Diaz a legrosszabb lap, amit valaha láttam, valami okádék rossz, de munka közben azért kihúztam vele az 5 meccset. Este megy is mindkét lapja valami sbc-be

-
gjoe
addikt
Párszor volt hozzá szerencsém draftban. Isten volt az a lap. Ha december-január dobták volna be ezt az sbc-t akkor kiraktam volna, de most már majd eljár felette az idő mert jönnek a jobb lapok. Aki jól tud cselezni és kihasználni az 5sm-et annak kötelező darab. De aki nem nekik nem ad akkora extrát már.
-
Santana01
aktív tag
Vettem közben egy Fut Star Mesliert,vele próbálok egyet viszont ez az Ederson nagyon találna ide.
Azt lehet tudni,hogy meglehet külön csinálni csak azt a Marc 23 Objectet Diazzal vagy végig kell csinálni az egészet és csak így lehet megkapni az utolsót?
Nem nagyon van se időm se kedvem Squad battlessel és társaival szarakodni.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Santana01
üzenetére
Én a kettes variációt nyomnám a helyedben ..kapus ha nem 3 chem nembaj nálam toty courtois 2 chemen is jó volt most nyitottam egy van der saart 3chemmel sem érzem jobbnak nála...gondolkozom lehet visszarakom a totyt mert eddig azt gondoltam vds a legjobb kapus de csinált olyan hibákat amiket nem értek...a kettes variáció bejövős lehet.Az a Kane erőcsatárnak hibátlan mellé rakod ezeket a fürge srácokat simán jó lehet,a 2 belső védő parádé nagy bajod nem lehet.
-
Santana01
aktív tag
Srácok,érdekelne a véleményetek.
Nyitottam ma egy TOTY Kanet. Próbáltam korábban draftban és ott nagyon tetszett így adnék neki egy esélyt a kezdőben. Van egy Nketiah is aki nagyon jó szokott lenni csereként.
Így nézne ki a csapat: [kép]
Ez pedig a most használatban lévő: [kép]
Mit szóltak melyik erősebb kezdő, vagy esetleg ,hogyan variálnátok ti össze őket?Szerk: kapus poszton vagyok a legbizonytalanabb mert ott Szczesny nagyon biztos pont ,viszont vele nincs meg a chem.
-
miro.
senior tag
Sracok kis off.
Titeket is kidobott a messenger es nem enged visszalepni?
Facebookom nincs,csak messengerem volt. -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
1-2 honap meglesz az

Telitve vagyok csatarokkal
92 puskast csak nem rakhatom ki
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, én is pontosan ezért szoktam mindig megnézni a tackle-t. A legtöbbször ellenem is ilyen 30-50 körüli van, de ez a 120 perc alatt 126 ez valami brutális szám. Sőt, a labdabirtoklás 62-38 volt ide, tehát nálam volt a labda a 120 percből mondjuk 75-ben, ezalatt hozta össze ezt a csodás számot. Igazán magasan kvalifikált játékos volt
De persze így is kihozta hosszabbításra, mert ahogy mondtad is, a játék sajnos ezeket a balfaszokat is engedi érvényesülni... az meg, hogy tizikkel megvertem, már lutri igazából. -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Egyébként nagyjából így lehet a legjobban mérni mennyire inkompetens az ellenfeled. A tacklek számában. Akinek fogalma nincs a játékról az nyomkodja összevissza mintha kötelező lenne. Ami viszont a legnagyobb baj, hogy ígyis lehet érvényesülni. Becsúszik vagy elront egy tacklet és még fekvő vagy ülő helyzetből is beér. Nekem is 15-20 tackle szokott lenni meccsenként, az ellenfélnél meg 40-70
Ha én elrontok egyet fix, hogy az a védőm 5 másodpercre kiesik a védekezésből, nála ilyen gond nincs. -
EA's hit
addikt
Undorító volt ez a mostani wl, 6 winnél meg is álltam. Promot úgysem lehet nyitni, a játékmenet undorító, sorra jönnek a csaló ellenfelek, hát szenvedjen vele a halál ennél többet. Az utolsó győzelmem 11-esekkel lett meg, a gyerek 120 perc alatt 126 (!) tackle-t nyomott, tehát több mint percenként egyet, abból 13 volt sikeres (nekem 25/17). Sok mindent láttam már ebben a játékban, de azért ez durva volt

-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugy emlekszem 280 korul vettem egyet

Most legolcsobb 420 boxon. -
Kristof_94
nagyúr
Isak már kaphatja is a +2 upot...
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Bari meccs vagy co op esetleg nincs kedved ?
-
Mrguba
őstag
Na ebben a 150 ezres pakkban volt egy 50 ezres FS WILLOCK es egy 600 ezres centuri KIMPEMBE
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
boxon igen, aki még nagyon állat az ginola, de drogba is hozza eddig azt a szintet
ami érdekes eddig saliba kimpembe belső védők voltak
simán ugyan azt hozza maldini blanc páros, ha nem jobbak
kozeppalyan Petit egyenlőre jobbnak érződik mint xabi, bár ahhoz sokat még nem tudtam velük együtt játszani -
|AP|
veterán
miért érzem úgy, hogy Diaz után a többi lap már nem SB-ben lesz upgradelhető?
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Az nem normális 14-1 re állok ebben a wlben este befejezem ..dinho garrincha életveszélyes mbappét tudjuk
De tetszik a kereted drogba jó lehet sanches nekemis megvan zidane nagyon extra lehet nekem csak loan volt meg azis gyilkos.nagyon nagyon szép keret.xboxon játszol?
-
v-man
őstag
10 coinert van pack a storeban, elvileg minden nap lesz a héten.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
gjoe
addikt
Hát egy hét pihi lesz. Ez a PL promo nem hat meg.
Cruyffon gondolkodom még, de szerintem kihagyom. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Alonso nem rossz nekemis megvan bár picit lassúnak érzem
-
raven84
senior tag
Tots előtt berakni mid Cruyffot kurva nagy geciség ám. A kedvenc kártyám, de a tots védők pingpongoztak vele tavaly is. Nemtom mi legyen....
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
fred helyére folyamatba xabi alonso
már csak a 86os team kell többi pipa
rooney helyére jön majd WC figo csak eléggé fel ment az ára
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Szép team énis imádom az ikonokat de ramos meg mbappé nekem nagyon jó [kép]
Thuram is jó vkp ez Fábián is meggyőzött és bízom benne hétvégén már fejlődni fog.De szép csapat tele legendával csak a fred zavaró egy picit
-
Santana01
aktív tag
Ha valaki akar befektetni akkor Raspadorit most érdemes venni szerintem. Tuti pár napon belűl nagyot fog menni az ára így,hogy "jó" ágra kerültek és simán döntőbe juthatnak.
Nekem sajna nincs most elég szabad coin rá
-
Madn!ght
addikt
Na megkapták az upgradet Diaby, Martial és Phillips is. (Legalább is engem ezek érintenek.
)Kíváncsi leszek, mennyire lesz érezhető.
-
raven84
senior tag
Amúgy sztem megint lesz valami best of a packokban. Mégis csak fifapontból él ez a geciláda cég.
-
toxicjew
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Vicces, hogy 10 iconnal is csak 1 chemen van Fred
Ezzel baszhatnanak vmit jövőre, mert így kabaré a chem system. Amúgy attól függ kinek a helyére akarod, ha Petit helyére akkor Vieira talán, ha Fred helyett akkor inkább Xabi sztem. -
Gabeszfoci89
senior tag
Kiváncsi leszek erre az esti promora...bár hajlok arra hogy értékes packokat elrakom jövő péntekre birthdayre mert most semmi értelme még foddert se nagyon tud adni
-
toxicjew
addikt
Bocs a duplaert, ezt most vettem észre.
FUT Birthday Swaps System should arrive today(friday).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone RugKing
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Power Shot-al egész szép gólokat lehet verni HA van helyed és időd rá különben míg rákészülsz elveszik 6szor.
Valahogy meg kell tanulnom hatékonyan védekezni 

Kuyt is kezdo mert Pogbanak nincs linkem igy vegulis 3 kezdot pickelt nekem