- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Mondjuk neken nagyon szebvedős lett a div 1 miatt, de igazából annyira nem érdekel, hiszen a packok már nem kellenek a jatekosok meg nem férnek már be a padra sem. A matchmake... Ha igaz lenne, akkor kiírná,hogy honnan való az ellenfél. Valszeg nagyjából pontos, mert pc-n volt erre csalás, de szerintem egy két osztály holtjáték tuti van.
Amúgy én nem tudom ki mennyi 84x10et pörget, de nekem egy Alisson jött, egy Okocha és két Mertens. Pedig szerintem 100nál tuti járok, és volt benne egy 100x82 is. Megvettem Rashfordot. Beesett az ára. Így a lényeg megvan nekem.
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére
Megcsináltam a nagyobbik meg kisebbik felét egyelőre már csak 92+ lapjaim vannak annyira nem sürgős holnap a wlt lenyomom nélküle aztán befejezem.
A loant próbálom cupban. Hát ha mondjuk összehasonlítom Cech teljesítményével akkor csak dekoráció a csapatban. Engine van rajta. Valahogy tavaly a moments baxóbb volt azt nagyon éltem. Lehet mondjuk akkor cam volt vagy st azért
Igaz 5-4-1 ben cm get forwarddal. Igy a kupa 3/3 tudom patkány formáció lexarom mások sincsenek rám tekintettel futties mbappe és vinicius Ronaldinho mindenkinél
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew
üzenetére
Ez azért mekkora geciség te jó ég. Ha mondjuk megláttad, hogy mik a követelmények, majd egy jól irányzott mozdulattal sbcbe raktál mindent, majd most megváltoztatják. Nagyon gáz. Amúgy mit jelent a haldoklik? Igazából nekem már régóta ganén fut. Sokszor megakad. De szerintem, bár nem írja a packet losst, de valszeg az... Squad battlesbe nincs.
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Érdekes, rivben nekem is olyan okádék szar volt délelőtt minden, mint még soha, de most lenyomtam a kvalit, ami bár szintén laggolt és szaggatott, de messze nem annyira, simán összejött a 8 win. Ugyanaz a játék, ugyanúgy FUT, ugyanúgy online meccsek, de a 2 külön játékmód mintha 2 teljesen külön világ lenne.
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
nekem egy eladható Simons jött a rewardból (pickeket inkább hagyjuk).
Gyorsan eladtam, a haszontalan pickeken meg úgy felhúztam magam, hogy mégis kiraktam Fatit
Ha már Barca-team, akkor muszáj volt.
Persze egyáltalán nem érte meg, ráadásul a padon is kezd, dehát ez van... nagyon vége van már nálam a játéknak.
Jelenleg konkrétan már csak a rózsaszín Messinek tudnék örülni, arra várni viszont felesleges, úgyhogy nekem erre az évre már mindegy -
TrueGooner
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Konkrétan nem lehet tudni róla semmi hivatalosat.
Igazán Konamis a marketing, általában a frissítések napján osztanak meg infókat.Amire számítani lehet, hogy Augusztus közepén (17.-e a legjobb tipp, mert mindig Csütörtökön van karbantartás) lelövik a szervereket, és a játék frissíthető lesz, de csak offline játszható. Viszont ez az éves nagyszabású leállás, ami azt jelenti hogy csak szeptember első hetében lesz kb. ismét elérhető az Online játék.
Arra ne számítson senki, hogy hirtelen annyira addiktív lesz mint a FIFA.
-
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekem volt még 3 hete 1,5milla. Most még maradt 800k. Én szórom sbckre, pakkokra, hagy fogyjon.
Tavaly zsugori voltam, mindig vártam aztán augusztusban nem volt már értelme mire költeni. Maradt majd 3milla. Bár most kicsit bánom is mert nem tudom megvenni egy napra goretzkat, de majd csak esik még az ára. -
mcwolf79
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Nem baj, az a lényeg , hogy a sok woke lófaxjóska szája be legyen fogva, hogy vannak női focisták meg bírók dögivel benne. Amúgy sem játszik velük a kutya se , de a lényeg , hogy az egyenjogúság jegyében benne vannak.
Kinézet ugyanaz lesz , de majd jön a sok humbug parasztvakítós fícsőr , mint az F1 esetében . -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekemis akit kinyitok feluppolom ha úgy van de nem hajtok senkire..Innen max Davies aki jó lenne de a totsos verzió is jól megy nálam.Mostmár csak poénból játszok csináltam egy bayernes magu csapatot velük elvagyok.pont kinyitottam a Ballackot is jól nyomja nagyon kis Götze is tetszik amit előad.Kroos lewa elől megoldja mindegy kivel állok már fel ezekkel legalább tetszik..Nagyon meta lapokat nekem nem adott a gép úgyhogy mindegy hogy milyen tots lapokkal meg SS kártyákkal megyek.
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére
ja így van. Tudom shapeshifter de lehetne cm akkor be tudnám így rakni mindenki mellé, de így Zambrottának mennie kell

de most nézem nem is tudom sehogy berakni. Eddig az appon a chem miatt mindig a cm változatot néztem, de nincs olyan formáció ahol meg tudom tartani a játékosaimat.
-
Gaborz1
senior tag
-
eM'82
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Sztem ezek faxkalapok qrvára nem vágják hogy mi az a kompenzáció. Azoknak kellene kapniuk akik kimaradtak belőle. (Akkor is ez lenne a véleményem ha kiraktam volna azonnal).
Örülök hogy abbahagytam (lassan az SBCket is), mert ez egy vicc amit kontent szinten nyújtanak. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Biztos nagyon okosan csinálhatod akkor a trade gratula
Nekem az nem megy bármivel próbálkozom mindig besül vagyis nincs hozzá agyam meg türelmem.nekem ami beszokott jönni hogy a wlben gyűjtött pénzekből veszek drágább (200k) promo packokat amikben 50 db játékos van legalább,így van sok fodder jó sbckhez amiből lehet építkezni -
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Az jó, egyikük sem kell, de jó fodderek lennének
Btw én már letettem erről a pickről, bár ilyenkor szokott segíteni néha az EA help, lehet majd megterrorizálom őket valamelyik nap, hogy hol a pickem, hátha Abdul megkegyelmez és küld nekem egy André-Cabella-Todibo sort 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd mesélj milyen
Igazán Konamis a marketing, általában a frissítések napján osztanak meg infókat.
Btw én már letettem erről a pickről, bár ilyenkor szokott segíteni néha az EA help, lehet majd megterrorizálom őket valamelyik nap, hogy hol a pickem, hátha Abdul megkegyelmez és küld nekem egy André-Cabella-Todibo sort