Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz kapeti07 #496 üzenetére
nekem ami nagyon tetszik (hajaz a valódi focira) azok a megelőző szerelések, a kis odaszúrások, amivel mögüle, mellette kicsit beleérnek.
Tegnap toltam 8 Rivals meccset. 4 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség. Ahhoz képest, hogy full 1st ownerekkel tolom, nem rossz eredmény.
F.De Jong eddig nem nagyon alakít :/. Igaz idegen poziban erőltetem (CAM). Lehet eladom és elpakkozom az árát.
Statok ellenére viszont Camavinga nagyon adja CM/CDM-ben.Ja, meg sikerült kinyitnom Rashford-ot, na ő egy állat így az elején. 8 meccsen van 12 gólja, 3 gólpassza.
A két CB meg Lacroix + Varane. Az is megvan kariig .Az új chem rendszert valóban szokni kell, de jó, hogy nem feltétlenül kell egymás mellé rakni 2 azonos nemzetiségű játékost, hogy legyen köztük kémia.
Player Moments mód uncsi egy idő után és a rewardokat ahogy nézem, nem biztos, hogy megéri ennyit időt beletolnom.
-
Nandinagy
addikt
válasz kapeti07 #1223 üzenetére
Ha nincs feleslegesen sok gold lapot akkor nem igazan eri meg az ilyen upgrade. Utana szenvedsz a marque vagy bl marque kirakassal. Ha eladhato lapod van az elejen erdemes szerintem eladni mindet. Amennyi milestones pack van ugyis tele leszel untrade gold lapokkal amikbol kitudsz rakni minden friss sbct.
A reward meg sosem erte meg ebben a jatekban. Evekig akarmikor volt nagyobb ertekes nyitasom az vagy upgradebol jott vagy sbc packbol. -
evibly
senior tag
válasz kapeti07 #1705 üzenetére
Én is teszteltem Nakatát tegnap és nagyot ment az öreg - CAM pozícióban Arnautovic mögött elég jó páros, termelték a gólokat. Nakata befejezése elég patent, de ami igaztán tetszik, hogy a szűk helyzetekben (amikor a kapus már rajta fekszik kábé) is fürgén el tudja lőni és halál pontos. Nincsenek felesleges plusz animációk, tötyörgés, ami szinte mindegyik támadóra jellemző, akiket eddig próbáltam.
Arnautovic meg nagy meglepi - csak azért tettem ki, mert a pre season rewardok sok duplikációt adtak. Ehhez képest mindent is bever, nehezen fogják, állítják meg.Persze lehet, h ez megint csak a mézes madzag, mert fejlődött a csapat és két nap múlva elfelejtenek gólt lőni
-
Aguinaga
őstag
válasz kapeti07 #1708 üzenetére
Hát, tettem rá egy engine-t én is, de két meccs alatt nem váltotta meg a világot.
btw ennek ellenére feljutottam div5-be, ezzel a holland ligás (Gakpo, Savio, Luuk De Jong, Geertruida) négyessel megtámogatott LaLiga csapat elég jól megy.[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
|AP|
veterán
válasz kapeti07 #1732 üzenetére
ez mehetne kiemelt hozzászólásba
egy-két napja amúgy valamit megint nagyon eltekertek. Estére olyan szinten felgyorsult Benny Hill/flipper/ping-pong stílusú lesz a játékmenet nálam, hogy szemmel alig tudom követni.
A labda fizikája megszűnik, alapvonalról rúgok/kapok gólokat, a játékosok mintha bespeedezett futóbolondok lennének.
Reggelente jobb/lassabb a játékmenet, de ott meg 4 meccsből hármat simán vesztek DIV 3 kapujában. Biztos ilyenkor jönnek ki a valós szintek
-
Aguinaga
őstag
válasz kapeti07 #2048 üzenetére
És még kirakható két hónapig.
Mondjuk azt hittem, legalább +2 ratinget kap, erre látom, hogy csak +1.. Ez hogy jött ki? Amúgy tegnap fejeztem be, a második sbc-ből esett egy eladható Kyle Walker (vicces, hogy drágább, mint Haaland).
Lesz vele 300k-m, de amilyen a játék, megkérdezném, mennyiért tudnám eladni a 300k-t?[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz kapeti07 #2594 üzenetére
Carvajal és Valverde nálam is sokáig fix kezdő volt.
De azért ha lehet minél kevesebb Real játékost tartok a csapatbanBrolin nálad milyen? Nem bugos kicsit? Sokkal durvább dolgokra képes, mint a statjai mutatják (igaz ez a WC verzió)
-
eM'82
addikt
válasz kapeti07 #2802 üzenetére
Nálam T-Home optikai "stabil" 20-26ms között szokott meccseket hozni LAN-on (mondjuk a régebbi UPC is stabil volt ilyen szempontból). Ingame elvileg tartja. Ég és föld a különbség. Speed up lag szinte sosincs. Ez most csak kényszerből van, de amint lehet húzom vissza a 10m-es kábelt.
-
miro.
senior tag
válasz kapeti07 #3681 üzenetére
A coinom elkoltottem en is,semmit nem ert. El is adtam mindenkit,es kb untrade csapattal jatszom.
A packokat meg nem nyitom ki,mert nem hoz lazba senki.
Akik igazan jobbak lesznek azok ugyis a toty-ok. Ezek a mostani 300-600k-s jatekosok 1 honap mulva semmit nem fognak erni.
(Nem,nem a piacon,hanem ingame.)
Viszont ha esetleg kell valaki,megtudom venni,mert van mint irtam 1milliom.
Herokat meg foleg nem veszek,mert minden csapatban rohangalnak mar igyis..[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
miro.
senior tag
válasz kapeti07 #3685 üzenetére
En is erre mentem egy darabig,viszont hosszutavon szerintem ez sem boldogit. Hiaba vannak azok a jatekosok akiket szeretek,ha egyszeruen szarok..
Szoval nem kell felreerteni,nem sporolas miatt nem nyitok vagy koltok penzt. Egyszeruen nem erdekelnek ezek,nem hiszek mar bennuk.. Volt nalam Cordoba,mid figo,etoo es borzalom volt.
Amiota a low budgetes csapattal jatszom sokkal tobbet nyerek,vagy van jobb szeriam.
A coint is eladnam,csak akkor felek nem maradna meg ez az egesz egyszeruen jateknak,hanem az lenne,hogy gyujtsek coint hogy utana eladjam,az meg egyszeruen kinyirna az elvezetet..
De ezt meglatom,februarba jon az uj potteres marciusba az uj star wars jatek is,ott ugyis elengedem ezt.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz kapeti07 #4729 üzenetére
Jó lenne, főleg mert TOTS lapot tuti kap valaki a csapatból, de továbbra is esélytelen a dolog, sajnos ez van... Eszembe jut minden nap.
Amúgy mobilon van egy pack opening/sbc/stb. szimulátor amivel játszom, ott lehet kinyitom majd őket.
Smoq games 23 a neve, ha valakit érdekel.(#4728) WhiteAngel89 : Tiszta EA felfogás...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
thebigK
addikt
válasz kapeti07 #4954 üzenetére
h/h workrate miatt sokat mászkál vissza, nálam csatár, stay forward-get in behind instrukciókkal
Santana - ha lesz mellette egy rendes cdm, akkor bőven elég lesz
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
|AP|
veterán
válasz kapeti07 #4980 üzenetére
ok, az ollózást azt adom
De a korábban már itt linkelt erőből belőtt szögletre fejjel érkező magas, jól fejelő védő gólokkal szerintem semmi gond nincs.
Mondom ezt úgy is, hogy tegnap Centurion Cup-ban úgy kaptam ki valakitől tizikkel, hogy a 82. percben még vezettem 3-1-re.
Aztán kétszer úgy megetetett ugyanazzal a szögletvariációval, hogy egyszerűen nem tudtam mit csinálni... -
Aguinaga
őstag
válasz kapeti07 #5336 üzenetére
Jaj, ne is mond, suliban mennyit gombfociztunk :) akkoriban jöttek be azok a gombfocik, ahol a kis műanyag biszbaszok tetejére be voltak téve a játékosok arcképei, volt ott minden csapatból szett, FTC, Bayern, Juve.. meg az összevissza csavarodott, fröccsöntött focikapuk. Jó volt, szép volt
[ Szerkesztve ]
-
-
miro.
senior tag
válasz kapeti07 #5392 üzenetére
Amugy amikor nem volt kikapcsolva,nem is volt ez a problemam. Megprobalom visszakapcsolni,hatha.. Csak nalam is volt par olyan meccs,ahol erezhetoen nem ember jatszott.
szerk.
En hulye,azt hittem jo lesz benne jatszani…[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
válasz kapeti07 #5388 üzenetére
Most biztos volt valami gány a szerverekkel mert nálam is az összes meccs laggos/akadós volt így 30-40 perc ki/be lépkedés után hagytam is. Hétfő este meg kb vajsima volt az összes meccs, akkor csináltam meg a 8 win-t rivalsba.
Aguinaga: Kiváncsiságból kiszedtem de nekem nagy csalódás volt. Ederson helyére jött pár meccs erejéig ahol volt 1-2 jó védése de összeségében gyengébbnek éreztem mint Edersont így jött is vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- CSAK KIBONTOTT! Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest