- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Santana01
üzenetére
1. A nem tudás még nem jelenti, hogy igazad van. Belinkeljem a trainer oldalát? Azért segítek. [link] (a harmadik a cheat hivatalos bemutatója, a trainer készítőjétől)
2. Pc-n játszol? Én igen. Tapasztalat alapján a konzolosok javarésze kikapcsolta a crossplayt. Aki 20winekre megy az tuti. Értelem szerűen én Pc platformon játszok a pc-vel, meg azzal a kevéssel, aki nem kapcsolta ki. A konzolos meg játszik az összes többi konzolossal. Mely bár pontosat nem tudok, de szerintem eleve nagyobb bázis, mint a PC játékosok. Kérdezem én. Akkor vajon egy PS5 játékos miért találkozik kevesebb csalóval. (fontos: konzolra nincs csalás. Ha meg esetleg PS4en vagy, akkor meg még szép, hogy nem találkoztál ilyennel, mert csak PC-n van és ezáltal csak next genen) Most látom, hogy pc-n vagy. És soha nem volt láthatatlan ellenfeled????
3. Az általa le írt módszerrel szerintem tuti szívatott meg normál játékost is akiről azt hitte,hogy csal közben... Attól, hogy én nyomok egy játék megállíást, és közben alt-tabbal ablakot váltok egy bőngészőre, vagy bármire még nem dob ki senkit. Ez nem csalás, ez nem glitch. Egyszerű a képlet, bár nem értek hozzá. A cheat (valami drivert telepít), közvetett módon csatlakozik a szerverhez. Talán egy programozó jobban tudja. És mivel áll a játék egy idő után neki eldobja a kapcsolatot. Szóval nem nem szivattam meg senki becsületest, és onnan tudom 100%ig biztosan, hogy csalnak (azon kívül, hogy nem látom a játékosait és common gold, és futchams kártyákkal játszik rw-vel a cb poszton, vagy nincs az ikon a az irányíott játékos felett), hogy a játék kidobja őket a tétlenség miatt.
Kiegészíés: Részben azért írtam le ezt a módszert, mert ezzel még ki lehet ütni a csalókat. Sok pc-s szív vele, meg lehet nézni fórumokon. Ha ők ilyenkor vereséget kapnak, akkor egy idő után nem éri meg farmoló accountokat tartani, és talán kevesebb lesz. Ja és a becsületes játékos jobban jár. -
-
bodnar123
őstag
válasz
Santana01
üzenetére
Amúgy fifa pontot venni tényleg őrültség. Max ha az időd sokkal többet ér, mint az a kevés érték, amit ezek a csomagok adnak. Egy focistánál, vagy egy milliárdosnál ez igaz, de nem tudom mi az alsó határ. Youtuberek hetente kb elnyitnak 10000 pontot. Ha megnézed, olyan nagy csodát nem kapnak. Lehet elsőre valaki nyit valami nagyot, de végül úgyis tovább költ, és megfizeti az árát. Itt évente milliós tételek vannak. Egy átlag dolgozó ember meg bízik benne, hogy 30ezerből majd jön valami jó. Az untrade packok meg a legnagyobb húzások. Alig kapsz többet, cserébe még arra sincs lehetőséged, hogy eladod a foddereket, és fél milla elkötése után veszel egy R9et piacról. Ez a mid ikon pack meg. Jézusom. Ha legalább lenne valami, ami turbózza az esélyeket. Kb 10 % esélye van egy olyan nyitásnak, ami megéri. De az sem extra. Pl 88 Vieira ebbe a 10%ba tartozik. Novemberben volt lehetőség jobbat kigribdolni. Most április van. Óriási lehúzás.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy mindenki untrade fodderrel van tele de egy ilyen lapot ha csak nem Chelseas vagy nem éri meg kirakni. Nyilván az más dolog.
De ha nem vagy Chelseas ez a lap mire érné meg az 1.8 millát? Egy 4/5 vagy 5/5 azt mondom oké, de a 150k-s Khepren Thuram minden statban veri a defet kivéve. Na most arra a +2 weakfootra nem hiszem, hogy 1,650 millás difinek kell lennie.
Mbappe nyilván drága de nem értem az embereket sem. A 93as lapja 4.2 millió. Várható volt, hogy ennek a környékén lesz ez is. A 92es lapja is az IF laphoz igazodott árban.Ha van 1,8 millát érő foddere valakinek hamarabb raknám ki Pedrit meg Cruyff-ot belőle mint Kantet ha kijön. Illetve én ezt a hetet még megvárnám a birthdaynél, mert esélyes, hogy kicsit jobb lapok jönnek most többek között Nkunku sbc-t is leakelnek ami lehet megint lesz 2.5-3 milla.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Santana01
üzenetére
Akkor én is
Kegyetlen sok fodderem volt ingyen kijött klubból, úgy hogy még maradt is a clubban és a tokenes fodder packokat ki sem vettem még. Nagyon agyaltam rajta amúgy, de ez egy fix SBC aminél tudom mit kapok. Ikon pick meg hero pick hagyjuk is ... lutri .... 3 ikon picket raktam ki idén elég is volt.. nemhogy a csomag árát de még a negyedét se hozta vissza...Marquinhos FB lapját most probálom mielött megvenném. Valaki használja esetleg ? Maldini base lapja volt ott helyette viszont Maldinival Mbappe 2 chemen lenne. Mondjuk neki szerintem elég az is.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Santana01
üzenetére
Én a kettes variációt nyomnám a helyedben ..kapus ha nem 3 chem nembaj nálam toty courtois 2 chemen is jó volt most nyitottam egy van der saart 3chemmel sem érzem jobbnak nála...gondolkozom lehet visszarakom a totyt mert eddig azt gondoltam vds a legjobb kapus de csinált olyan hibákat amiket nem értek...a kettes variáció bejövős lehet.Az a Kane erőcsatárnak hibátlan mellé rakod ezeket a fürge srácokat simán jó lehet,a 2 belső védő parádé nagy bajod nem lehet.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
A tobbi is jo lap, kb. Ramos is annyira jo a posztjan. Mindenki untrade lapokat kap mindenhonnan tele van fodderral, ezek a lapok a legtobb embernek a fejlesztesre. Arrol nem beszelve, hogy Ramos azert nem volt egy olcso lap. 600-800k-ert cbben konkretan a TOTY-kon kivul szinte barkit megkapsz. Nyitottam egy Skriniart gondoltam kiprobalom es o sem rosszabb Ramosnal. Passzolasban talan, de vedekezesben ugyanaz. Mennyi most? 200-300k?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
Nem irtam, hogy nem eri meg. En is kiraktam ahogy Pogbat is. Ketelart is es nalam o pl.extra.
David: De egy streamer mitol ert hozza jobban? A 90%uk olyan atlagos jatekos mint te vagy en. Erdemes EA-s versenyeket megnezni ahol kapnak accot a jatekosok es azt raknak be akit akarnak.Lucio,Militao,VVD,Saliba,Maldini a legtobbet hasznalt illetve Kimpembe.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Santana01
üzenetére
Furcsa ellenem az a keteleare mindig villog full bugnak tűnik olyan mint bappé mindent bever..érdekes hogy nálad nem jó.Kaká is sokan írják jó nekem annyira nem .jól passzol de iszonyat lomhának érzem mindegy mit teszek rá.szóvsl érdekes hogy egyes emberek kinél hogy válnak be
-
Nandinagy
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
Nyitottam baby Lahmot, de nálam egyrészt a 3 weak miatt bal oldalon használhatatlan lenne másrészt lassú is. 88 pace van talán az meg nem sok mikor az ellenfélnél Owairan meg POTM Mbappe rohangál. Ismaily ugyanez. Én egyébként Balenél is ezt érzem. Nagy colos meg elvileg gyors, de valahogy olyan könnyen átjátszák míg a másik oldalt Atalt nem.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Santana01
üzenetére
Fofana egy isten...Megnézed futbinon prime Viera szint viszont a 4 skill moves jól tud jönni ha beszoritanak is simán ki tudja hozni.Elég gyors mozgékony magas erős minden párharcot hoz.Nálam ő meg Xabi Alonso a két vkp nagyon jók együtt.Fofana toty szintű játékos Nálam is 2es chemin van nem tűnik fel.Szerintem egyik legjobb vkp igaz Gullit meg Viera nem volt még nálam de nemis kell Fofana nálam stabil nagyon.Ha betudod rakni a csapatba rakd ki szerencsére nemis kér sokat az sbc.10/10 igazolás lesz [kép] nálam most így van
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Santana01
üzenetére
Nálam Eto ilyen kajak sírba rák...92 prime icon 1.3 milla elvileg de nálam full vakond...gyors nagyon de helyzetkihasználás gyenge.a Hugó Sanchezem sokkal jobb nála...ezért erőltetném a potm mbappét kirakni mert coinból nemtudom megvenni.4 féle chemit raktam Eto ra mindel besültem...Nemértem mi lehet a baj.Div 2ig jó volt onnan feljebb vége van.Tönkretesz idegileg.
-
|AP|
veterán
válasz
Santana01
üzenetére
nekem a tegnapi napom botrány volt, 8-10 meccset játszottam DIV 1-ben, egyet sem tudtam nyerni

Szerencsére a 8 win már megvolt, inkább az új lapok (Pogba-Bale) teszteléséről szólt.
Hasonló véleményen vagyok, mint te:
Bale ugyan csak supersub nálam, de mindig hozzá tud tenni valamit a meccshez, ha bejön. Gyakorlatilag bármilyen támadó pozícióban jó.
Pogbától én is többet vártam. Jól fejel, jól cselez, vannak zseniális passzai, de összességében nem látom azt az óriási előrelépést De Paul helyén. Valószínűleg ez a játékstílusom miatt is van. 4-1-2-1-2 (2)-ben nálam a két CM tényleg csak iparos. Fontos, hogy fussanak sokat le-fel, szereljenek, passzoljanak, de aztán nagyjából ennyi. Pogbát nem tudom így annyira kihasználni, ahhoz nem játszom elég technikásan
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
Az attol fugg. Sokan csak a nagyobbakat tartjak meg mondjuk az 50k felettieket a kicsikbol lesz gold lap abbol tudsz upgradet csinalni.
Bar oszinten szolva az utolso ertelmes promo lapom ev kozben szerintem a 21ben volt FB Adama meg Kent, azota szerintem 200knal nagyobbat nem lattam igy total felesleges TOTY varnom. -
miro.
senior tag
válasz
Santana01
üzenetére
Nekem 30 jatekosom van kb mar eleg regita. Ami jon coin rivalsbol es wlbol azt forgatom be a packokra. Igy megmaradtam ilyen 200-220k-nal ami eredetileg is volt az egyenlegem. Ami tobb elment az pl Upamecanora,vagy Origire most. De ez se az osszes mert az ilyen player pickeket elnyitogattam es onnan eleg sok nagyon magas fodder jott.
-
miro.
senior tag
válasz
Santana01
üzenetére
Ha most kinyitod a benzemat a 81x11-es pakkbol akkor azaz azt jelenti,hogy Ot biztos nem nyitottad volna ki,de egy Ziyechet biztosan.

Barmikor, barhol ha 81x11-bol 89 gold Benzemat nyitsz,az ne fajjon hanem orulj.

A fifas epp leleknek valojaban ez az egyik alap igazsaga.
-
Dicker
őstag
válasz
Santana01
üzenetére
Cancelo, Konate, Allison. Chembe is jó.
A középpálya meg, ha nem kell Figo, akkor Nakata, Anguissa
ST inkább Kean. Melléjük portugál, és PL edző. 33/30.
Mindegyikből van olcsóbb, és drágább lap is. De jó bármelyik. Ha később több lesz rá, akkor lehet cserélni. Mondjuk Figo árából kb kijön mind + a 200k. -
EA's hit
addikt
válasz
Santana01
üzenetére
Nekem megvan a base lapja valamelyik ikon upból, a mai napig iszonyat jó supersub, majdnem mindig benne van 1-2 gól csereként. Ez a lapja meg klasszisokkal jobb, főleg az 5-4 miatt. Ugyanakkor én inkább eladnám és vennék olyat az árából, akire nagyobb szükséged van, de ha meghagyod használni, azzal sem jársz vszeg rosszul

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Futás, futópályák
- Ubuntu Linux
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát az még odébb van.
Grealish nálam nem muzsikált jól sajnos
ment is a Kante sbcbe
Kegyetlen sok fodderem volt ingyen kijött klubból, úgy hogy még maradt is a clubban és a tokenes fodder packokat ki sem vettem még. Nagyon agyaltam rajta amúgy, de ez egy fix SBC aminél tudom mit kapok. Ikon pick meg hero pick hagyjuk is ... lutri .... 3 ikon picket raktam ki idén elég is volt.. nemhogy a csomag árát de még a negyedét se hozta vissza...