Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Na kb 200 pakk a toty alatt 0 toty.
Szerintetek a wl trade pakk adhat valamit? Vagy inkább hét után nyissam hátha jön valami új FS lap? Mire lehet nagyobb esély?
Mert szerintem most még mindenki totyra hajt és este akik 7 után nyitnak pakkot az a szokásos mennyiség töredéke lesz. -
Hazli17
aktív tag
Rakosgatom ezt a 80+os centurionos upgradet, de minek..
Kirakom az icon pakkot a duplikból, hátha.
Wc blanc aki már megvan.. komolyan baszódj meg ea, hogy miért nem lehet ezekkel a duplákkal valamit csinálni????????? -
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem hiszem, hogy lesz ikon swap idén, de ez csak megérzés. Inkább talán ezekhez a promókhoz lesznek swapok, mint eddig.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Én tavaly egy liga upgradeből kinyitottam a toty Bappét egy állat volt de egyik havernak megvolt egy inform nem volt a 2 játékos között nagy eltérés max az enyém passzolni is tudott..
Idén a loan Mbappét próbáltam nagyon jó most nálam is folyamatban van a potm kirakása eddig 10-0ra állok wl ben meg jön majd a swap token onnan kiveszem a 85+20at abból 2 sbc kijön szerintem úgyhogy jövőhét végére remélem meglesz.
Ikon swap várható februárban?mert akkor nem építem le a keretet addig teljesen -
Aguinaga
őstag
Én is megcsináltam végül Mbappe-t, igaz, a kezdőn + padon kívül nem maradt spéci lap a csapatban, nagy ratinges meg még goldból se (maximum 83-asok), de amúgy nem adta a sok-sok megcsinált upgrade, pp és liga sbc, nem jött pár IF-en kívül semmilyen spéci lap..
Mindenesetre Műbappét tegnap este még kipróbáltam, tényleg egy csalás ez a lap, a TOTY-ot el se tudom képzelni, ellenfél kapusának lábain át lőtt konkrétan gólt..vicc ez a lap.
Jelenleg ez a csapatom maradt a silveren kívül: -
bodnar123
őstag
Wl 6win reward: kb 5db 83as lap (abból úgy is hiány volt mostanában). Szóval 15k0k packból kb 25ezer zseton. Mindegy. Úgy se tudnék kit kirakni.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem panasz volt félre ne értsétek.
Inkább csak nemértem hogy az ikon packok miért lettek ennyire lehúzva..Múltkor 2szer egymás után nyitottam ki belőle 89 drogbát aki ugye semmire sem jó.Kajak nemértem hogy lehet ennyire rossz a pack weight.Egyedul a dinho aki megérte azt meg egy daily login utolsó packbol kaptam.Nemértem az ea logikát főleg idén. -
bodnar123
őstag
Na van újabb csalás. Beütheted, hogy milyen divből adjon ellenfelet, meg milyen draft körből. És újra megy a minden 99es...o yeah... Ezek után már lehet erre is fogni,ha pc ellenfél van.
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
"Viszont az is tény, hogy a játék annyira rossz, hogy igazából azzal sem leszel sokkal előbbre, csak a lelkednek jó, hogy megérte játszani ezen a héten"
Röviden ez a lényeg. És ahogy korábban én is írtam nem ezen múlik az eredményesség.
Nem nyerek több meccset, mióta 3 TOTY van a csapatban, nem lettem jobb játékos.
Volt persze sikerélmény, meg öröm, amikor jöttek ezek a lapok, ugyanakkor meg valamennyire kényszerpályára is tettek a csapatépítéssel kapcsolatban.
Eddig minden évben igyekeztem olyan csapatot építeni, ami számomra szimpatikus (főleg Barca-gerincre épülő) játékosokból állt.Most is hasonló volt a terv. Az Araujo-Koundé belső védő páros hibátlan volt, sorban jöttek/jönnek a jó Laligás lapok (Pedri, Gavi, de Realos létére Valverdét is nagyon vártam a csapatba), akikkel igazi fun csapat lehetett volna.
Most meg az van, hogy PL-Ligue1 vonalon építem tovább a csapatot, mert mégiscsak pazarlás lenne nem használni a TOTY-kat, ha már jöttek.Nekem minden évben az volt a legjobb, amikor olyan játékosokkal játszhattam, akiket nagyon szeretek a való életben is (Dinho, Messi, Iniesta). De ez általában csak augusztus körül jön el

-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem vagyok ennyire profi hogy online játszak. Azt meghagyom a profiknak

A Psgogli7 FiFA-s rage videói nagyon viccesek Tik-tokon
-
nitro16
senior tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Én még le is szarnám, hogy nem kapok toty vagy nagyon spéci lapot ha a játékmód olyan lenne ami az elvárt. De mivel fasorba sincs az egész így mondhatni igazából tök mindegy ki van a csapatban. Letoltam tegnap/ma a wl kvalit meg a 8 win rivals-t de elkeserítő volt amit láttam. Szerintem a wl-t már le se nyomom úgy sincs egy normális lap benne... megint van több milla coin azt szépen eladom és szerintem pihi nálam.
-
bodnar123
őstag
válasz
Hazli17
üzenetére
Sajnálom, tényleg... Biztos van valami algoritmus, ami alapján most ez esélytelen. A kérdés, hogy mikor fordul át. Előbb elfogy mindened, packod, pénzed, fifapontod... Vagy csak az erőd a masszív grindhoz. Én magamnál mindig azt veszem észre, hogy ilyen ciklikusan jönnek a jobb időszakok és a rosszak. Pl a 75+pp-ből egy-két nap sorra jöttek a magas fodderek, aztán semmi. Miközben volt, akinek akkor adta a jókat. Van olyan hét amikor sok promo lapot nyitok (persze szarokat, de jönnek), és jön olyan hét amikor bármit is nyitok, akkor sem jön semmi csak a gold 84-es max. A gond, hogy a TOTY egy olyan promó, amiben a 11ből 10 játékos endgame lap. Szóval hiába kapsz a következőben promókat, azzal kitörölheted. Aki meg most nyitott 3at azt a játék végén fogod behozni. Viszont az is tény, hogy a játék annyira rossz, hogy igazából azzal sem leszel sokkal előbbre, csak a lelkednek jó, hogy megérte játszani ezen a héten. Én is mindent megtettem, és végül az 500k pack adta. Viszont az is olyan, hogy volt akinek az sem. Mondjuk 1,2 millát csesztem el ezen a héten. Ebből jött ugye a kb 1,9millás Militao... Megérte, mert POTM Bappe is meglett. Viszont simán lehetett volna kidobott pénz. Ez a játék igazságtalan, és nem is céljuk ezen változtatni. Sajnos...
-
Kristof_94
nagyúr
Láttátok milyen academy játékos érkezik?
-
Hazli17
aktív tag
Ez egy rohadvány ez az ea..
kivettem az összes untrade div2 pakkot, meg szezon végi pakk, meg minden 85+ ami még lehetett. Plusz egy csomó liga upgradet.
hát 3x kinyitottam kroost, 2xtaa-t. Meg 84esből is csak duplák.
De itt duplicateken kívül nem lehet mást nyitni??? Egy rohadék kék lapot nem nyitottam egész promó alatt. Rohadjon meg ez a kabaré cég. Más meg nyit 3akat /nem sajnálom senkitől, de vicc amit művel ez a szar/ nem rudom még estig miből lehetne pakkot nyitni… -
Noob kérdés:
Ha befejeztem egy karrier mód szezont single player módban, és a végén kapok egy ajánlatot, egy ország nemzeti tizenegyének irányítására, ha azt elfogadom, akkor felmondásra kerül, vagyis megszakad a klubcsapat szerződésem?
Nem vagyok egy nagy rutinos játékos, köszönöm
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Annyira nem rossz
Valóban nem, csak a legdrágább játékost sikerült kinyitnod. -
Gabeszfoci89
senior tag
Nekemis vége a toty hajtásnak.
1 Courtois jött
1 Ronaldinho 95
Meg a sbc játékost kiraktam Alonso meg Hugó Boss
Annyira nem rossz mérleg de 200 packot tartottam meg és rommá toltam minden sbct ikon 88+ packok 7 packbol egy 91 Eto sikerült az összes többi selejt volt soha többet nem rakok ki ilyen ikon sbct ha azokat nem rakom ki már kivettem volna Mbappét vagy zidanet csak hagytam magamat behúzni. ..
Már a swap tokeneknél se merem kivenni az ikon picket inkább a 85+ 20 ra megxek rá és rakom belőle mbappe sbc .Tavaly ikon packokkal jókat nyitottam idén semmi..vásárolt packbol is joe cole jött meg 86 87 emberek nem érte meg. -
miro.
senior tag
En befejeztem a toty kergetest.
Azert csak jott egy Toty Militao,Toty Hakimi,egy Hm Pedri,Hm Davies,Hm Bremer aki raadasul eladhato volt.
A tobbi 4 meg kezdo is,szoval..megerte elraknom a packeket igy utolag.
Most elkezdem Mbappet is.
Mar csak jatszani kene..
-
Chalez
őstag
válasz
Hazli17
üzenetére
Engem most konkrétan az érdekelne, hogy a francba csinálják azt, hogy gyakorlatilag telibe rámennek az emberemre rengetegen, a passzomat gyak. lelopják a játékosom orra elől, én meg csak keringek, hogy a körbe körbe húzogató indítgató, forgó ellenfelet valahogy szereljem blokkoljam. És nem fáradnak a játékosaik, miközben gyak. fél méterre a nyomomban loholnak, hiába próbálok cikázni, forogni, passzolni. Néha esküszöm olyan érzésem van, mint ha gép ellen játszanék. És ez most este a rivals-ban hatványozottan előjött.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem, ebből csak sima hero. Sőt, alapból is csak a sima hero-k nyithatók most egy ideje packokból, wc hero csak kimondott wc hero packbol eshet.
-
raven84
senior tag
Akkor kb már csak én nem nyitottam totyot ezen a fórumon, gg

-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
én úgy tudom igen (bár még nem láttam)

Közben megcsináltam a szokásos csapat törlést/újraépítést, amit akkor szoktam, ha valami nagyon elszaródik és sok meccsen keresztül mindenki összevissza rohangál, nem a posztján van a pályán, stb.
Lehet csak placebo, de szokott használni. Utána egész jól működött a csapat, mentem 8 wint a kvalin, és Haaland is megtanult végre gólt lőni
-
bodnar123
őstag
Na felbuzdulván én is kinyomtam az 500k packo ha már a coin semmit nem ér. Eder Militao jött TOTY... Jeee. Sajnálom akinek nem. A hero Rafael Marquez
-
EA's hit
addikt
Én is megvettem az 500k-s packot, heronak egy gusztustalan, hulladék szar Papin jött, mögötte volt egy hm Fekir, és ennyi. Kiraktam még 2x az ikon upot: mid van Basten, prime Gerrard. Ment még vagy 50 különböző 78+ és liga upgrade is, még wo is alig, nemhogy toty. Végleg feladtam.
-
Aguinaga
őstag
Gyors kiraktam a markit, gondoltam, kapok biztos egy kéket, ha már a dr meg a season rewardokból egy 84-es se tudott jönni, és hát igen, végre megérte, egy 82-es Otavio volt a csúcs

Lol ez a jaték, komolyan, van 70k-m, megcsinálom az utolsó 86-os csapatot belőle, aztán lehet, hogy ki se próbálom. Mehetnek a pics@ba.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
itt nálunk sok. Tőlünk nyugatabbra azért más a helyzet. Keletebbre meg olcsóbbak a játékok..
-
WhiteAngel89
aktív tag
nekem most csak ő jött
de maldini mellé azért be rakom majd néha fel váltva wc blancot
[link] -
Gabeszfoci89
senior tag
-
miro.
senior tag
Ramos kurva jo. Ami vicc,hogy baromi gyors is. Egy az egyben meg kaszal mindenkit.
Amiota kinyitottam packokat,megcsinaltam a csapatom,kemeny 3 winig mentem a rivalsba,mert egyszeruen meg kedvem sincs jatszani.
Wl-t nem jatszottam 2 hete. Az uj promo egyaltalan nem erdekel,mert semmivel nem lesznek jobbak,mint pl s decemberiben. Tudtam,hogy nekem eljon lassan ennek a vege.
Jon az uj HP jatek.
Az SW-t meg eltoltak..
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi az infót!
Ramos wc blanc, vagy 88as alaba helyére kerülne. Be tudnám építeni 2es chemen.
pogba helyén ott van igazából kroos. Mindkettőre nem lenne szerintem elég fodder.
de akkor lehet, hogy ramosra rámegyek. Hacsak holnap nem ugrik ki valami toty aki mindent megváltoztat.. -
Gabeszfoci89
senior tag
2esen van de igyis jó nagyon.Kapus untrade (igazából mind a11emberem az)úgyhogy sajnos így tudok csak meglenni coinom nincs semmi.Mbappé sbc van most folyamatban eto nekem gyenge [kép]
-
Aguinaga
őstag
válasz
david368
üzenetére
Akkor ezek szerint neked is csak Loan Messi meg Benzema.. Nálam detto, már nincs kit padra rakni, elégettem mindenkit upgrade-ekben, meg elkezdtem Műbappét, két 86-os csapat van vissza, de elfogyott a fodder, mindenki ment bele, spéci Higuain, WC PTG Bergwijn, stb.
Sajnos nem lett elég, de lehet, a padról az eladható IF Mahrez (88-as), meg egy gold van Dijk beleszalad még. -
|AP|
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Fofanát be tudtad építeni full chemen?
Bailly-vel menne csak nálam, de most vannak arra posztra jobb alternatíváim -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pedig van benne ráció, én is gondoltam erre.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Hazli17
üzenetére
Szia
Ramos nekem megvan elitben vagyok ottis brutálisan jó lap.Nekem egy WC boby Moore van mellette vkp meg xabi és Fofana .
Ha beférnek francia lapok a keretedbe én megcsinálnám mind2t.
Ramos olyan mint tavaly toty alatt a fb Varane.Erős gyors jól helyezkedik labdakihozatalokban is extra szögleteknél eletveszély -
Kristof_94
nagyúr
Olvastam, hogy mivel Szoboszlai nem kapott totw lapot lehetséges, hogy kap a future stars alatt egy flashback vagy moments lapot. De szerintem nem túl valós...
-
evibly
senior tag
Ahhoz képest, hogy nem halmoztam fel sok száz pakkot, azért rendesen grindoltam az elmúlt napokban, de még így is a kiégés szélére kerültem ezzel a foshalommal. Megszámlálhatatlan upgrade, liga és egyéb pakkot, (DIV1) DR rewardot, store-os csomagot nyitottam el, és végül én lepődtem meg a legjobban, hogy a tegnapi 85+ double packből kijött Kürtős barátunk:
Nyilván a legkevesebbet érő, de legalább tudom használni és mégis csak egy TOTY
Nálam most ez a team (Xabi Alonso jön majd Yaya helyére), de ugyanazt érzem, mint sokan: egyre kevesebb kedvem van az egészhez, nem tudom, mi tud majd ebből a fásultságból kilökni...Tibó Bácsi azért valamennyire kárpótol.
-
david368
aktív tag
Esett vègre egy lap ami befèrt a kezdôbe, Cancelo vàltotta Clausst RB-ben. Ezzel en be is fejeztem a TOTY grindot, nincs èrtelme, nagyon alacsony a pack weight.
Így nèz ki a csapat, egyedul Van Dijk eladhatò, snipeoltam 1.5 millàèrt. Mane ès Fofana lesz a supercsere lesz weekend leaguen. Összessègèben elègedett vagyok a csapattal, de sajnàlom hogy nem jott TOTY, pedig mennyi coint elègettem upgradekben.
-
EA's hit
addikt
válasz
Hazli17
üzenetére
Ramost még nem sokat tudtam online használni, ráadásul 1-es chemen van (jöhetne valamelyik PSG-s toty mellé
), de az eddigiek alapján jó, mindenhol ott van, rengeteget blokkol. Base Maldinit váltotta, nála jelenleg mindenképpen jobb, bár az olasszal sem volt gond.Pogba változó, néha eltűnik 1-2 meccsre, máskor meg 5 meccsen át zseniális. A távoli lövései brutálisak, legtöbbször nagyon jól érkezik kapu elé, sok gólt lő, a hosszú lábaival meg védekezésben nagyon hasonló, mint Vieira. Őt is megérte kirakni, pedig base Yayát váltotta (ő most csere), szóval magasra volt rakva a léc.
-
EA's hit
addikt
-
toxicjew
addikt
Na még abba a fos momentsbe is raktak? Remélem hamar ki lehet szedni. Amúgy egész jónak tűnik a kövi promo, örülök, hogy megmaradt egy csomó jó packok. Remélem csurran cseppen majd belőlük (is)

-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
én csak akkor nézek a Moments felé, amikor muszáj

Az már túl sok idő lenne ott is gyűjtögetni a csillagokat. Mondjuk most lehet muszáj lesz. Nem tudom hány tokent adnak ki összesen, de szerintem egy már rögtön bukó, mert ezek a limitált meccses kupák nálam elérték a teljesíthetetlenség határát. Így a First owneres nagy eséllyel nem lesz meg -
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Olyan küldetésket szoktam ilyenkor amikben lőj egy gólt stb 10 perc alatt megszokott lenni 20-30 csillag. De csak akkor szoktam ott játszani ha pl token van vagy hasonló.
-
EA's hit
addikt
Div2, 90 meccs, 8 win kész. A legjobb lap egy 87-es Lloris, rajta kívül talán egyetlen 86-os érkezett meg. Szomorodjon meg ez a bánat cég. Tegnap este persze megint megszívatott a játék, 85+ duplából kék flair, brazil, CB, Milita... ja nem, Bremer. Elmehetnek a picsába.
-
Dzsoki92
senior tag
-
|AP|
veterán
én is kivettem a rewardokat, nem jött semmi, de nem is vártam (tudom, kussoljak)

A duplikat viszonylag olcsó SBC-kbe szórtam, kivettem Jorginhot és Odegaardot is, plusz jött még Fofana is.
Amúgy az a durva/szomorú, hogy TOTY után ezzel a csapattal semmivel sem nyerek több meccset (sőt, tegnap DR-ben alig tudtam nyerni), mint a korábbival, sőt talán még szenvedősebb minden meccsem.Haalandból pedig vagy selejtet nyitottam, vagy nagyon nem tudom használni, de nálam iszonyatos nagy balfék. Hiába a legdrágább lap a csapatban, szerintem ő fog először kikerülni.
Annyi fun lap jön mostanában (Gavi, Alvarez pl.), akiket sokkal szívesebben használnék, de tudom ez most indokolatlan sírásnak tűnik -
bodnar123
őstag
A rewardból semmi értékelhető nem jött. Egy-két fodder... Ezen a héten mindent megcsinaltam. Sok packom volt! Sok nyitás, sok upgrade. Egyetlen promolap sem jött. Továbbra is tartom, nincs az a matematikai esély, ahol valakinek semmi nem jön, míg sokaknak 3+...az hogy mit néz az algoritmus az persze véleményes,de biztos nem egy nyüves százalékszám.
-
raven84
senior tag
Nem sikerült semmit jót nyitni a promó alatt ezért csináltam egy hail mary ikon pakkot és beleraktam kb mindent a kezdőn és a padon kívül. A legnagyobb ratingű gold rare kártyám 82-es. Prime Vidic jött belőle, el vagyok átkozva idén

-
kapeti07
senior tag
Ma Rivalsban 1 győzelem kellett a 3!-hoz. 7 meccsből lett meg végül. Div4-ben is mindenki TOTY meg fullos Ikon lapokkal jött, nálam kapcsolati hátrány, a hétből vagy 3-at simán vertem volna akár több góllal is, ha ugyanaz a szerver környezet.
Végül az utólsó meccsem ahol a győztem hősies volt nagyon. Kapcsolati hátrány ellenére megszereztem az első gólt az elején, 65-ik percig tudtam tartani az eredményt. Utánna berámolt 2 golt ilyen semmilyen akcióból, ahogy átjött a félpályán már tudtam, hogy gól lesz. 80. percben kaptam volna a harmadik gólt, de Maldini hősiesen becsúszott tizenhatoson kívül. Szabadrugás és persze kaptam is egy pirosat, cserém már nem volt. Megsajnált a gép mert sikerült fordítanom 3-2-re. Ugyanolyan semmilyen helyzetekből amiket ő kapott. Akkora öröm volt a meccs végén, mintha a WL-en elértem volna a 20/20-at.Persze a reward semmit sem ért. Egy 86-os Thiago Silva volt a top. Ezért kellett szenvednem.
-
Madn!ght
addikt
88 wc icon, dupli Hernandez (88). Ez valamilyen vicc?! Mennyi az esélye ugyanazt a fost kinyitni kétszer? Beleraktam a 85+ attackerbe, 2db 86-os és egy 85-ös rare gold lap.
Nem tudok ettől több pakkot nyitni ahhoz, hogy megadjam a promó lap esélyét.
-
Dzsoki92
senior tag
Div2 reward plusz season reward legjobb lap egy 84 es Martinez

-
taylorp
senior tag
Komoly rewardokat sikerült betenniük az objectivekért. Gratulálok!
-
Hazli17
aktív tag
Kár erre a cégre/játékra a játék árán kívül egy forintot is költeni..
most ezt ne vedd magadra kérlek, mert úgy általánosságban írom.
mindenki szidja hordja a játékot, a játékmenetet és, hogy miért nem csinálnak semmit, de miért is csinálnának, ha így is veszik a pontot mint a cukrot?biztos, hogy egy darab pontot nem veszek, pedig én is nagyon szeretnék egy qrva toty lapot nyitni, pontosabban toty playerrel játszani, de rohadjon meg ez a cég, hogy a beletett idő és játékmennyiség/sbc-k után sem ad semmit.
inkább veszek sört
-
Hazli17
aktív tag
Most pontosan meg nem mondom, de a fifa menüben; talán a settingsen belül valahol van egy ilyen tutorial szerű rész, ahol le van írva pontosan, hogy melyik gombilletve gombkombináció mit csinál. Lebontva támadás/védekezés/cselek/gólörömök.
de kérdezz nyugodtan, ha konkrét dologra vagy kíváncsi, hátha tudok/tudunk okosat mondani.
védekezésnél egyébként egy plusz embert az r1/rb lenyomásával tudsz a labdásra hívni. De maga a lerohanás az valami pressinges taktika lehet. -
Dzsoki92
senior tag
Én is pontból gondolkozom mert az 500k-t sajnálom rá
de megprobálok erős maradni és nem kinyitni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Én ez miatt vettem tegnap pontot. Kár volt
Hero campos
Honor cancelo dupla
2 szar If
1 90es 2 88as 3 87-es a többi meg alatta de nagy része 82es 83as lap.
Mivel sok dupla lett így kínomban kiraktam még egy ikon pakkot, ami ebből jött plusz az előző nyitott ferdinand is belement.
Jött schmeichel
Szóval 3000 pontból lett egy 90es fodder -
Kristof_94
nagyúr
Amúgy soha! Én inkább 5x visszamegyek.
Köszi a tippeket, akkor valószínűleg cdm lesz, viszont így hogy hamarosan érkezik Alonso, Petit valószínűleg LB lesz vagy pad...
Közben a toty valószínűleg ennyi volt, legalábbis ami engem illet. Zsetonom nincs, rövid időn belüli jó packot adó objective szintén, sbc már nem nagyon fog jönni. Nagy kár... -
Dzsoki92
senior tag
Jajj ezt az 500k-s packot ki kellene nyitnom
de tuti a legszarabb lapokat kapnám ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
CM/CDM szerintem is ott a legpatikább.
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te tuti kicsit olyan vagy,hogy svedasztalnal osszeraksz egy 5 kilos tanyert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Tesla topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
vagyis tegnap este már nem volt bent.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)