- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én is kipróbáltam, már nincs fent

-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
na őt biztos nem rakom már ki. A tt se győzőtt meg egyáltalán. pedig pont egyik legnagyobb hibáját javították a high wr-el
-
skroy
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
El fog tartani egy ideig, de kiraknám őt is.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na nekem sem jön be a német. Pedig minden évben kedvenc volt.
Ma első nyitasbol jött marchisio.
Majd most őt próbálom helyette.
Az egyik pikkbol jött a szaudi sprinter. A másik meg négy dupla szar volt. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nem is lett nagy valami ez a team. Nem igazán van húzó név. Korában ott volt CR, Messi, Mbappe, stb. Most meg alig van valaki 1 milla felett.
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
A Pentium 2es szervergépek dolgozzák fel az információt.

-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
En mar meguntam annyit raktam ki..84x10 ...kb ugyanazok jonnek vissza...aki kellene RASHFORD o persze nem...Ez az OWARIAN jott de nem akartam nem is tetszik a jateka.
-
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Tegnap ota visszavettek en is ugy erzwm
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem semmit. A 30 pakkban volt talán 2-3 színes lap az instant qs kategória. Az a baj, hogy a pakkok is szarok. Az előző években azért egy 92es sbc minimum rare mega pakkot ért ha nem nagyobbat. Most meg tele van a fos mixed pakkokkal.
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
A megszánnak egy futties bappe után elég vicces
mintha lölő kérné, hogy szánjuk már meg egy aluljáróban 
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ilyeneket is kapok. Mondjuk szép látványos, de teljesen élet idegen. Valóságban pár db ilyen gól születik évente a sok százezer meccsen.
[link] -
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Honnan jön ennyi XP? Talán 1-2 SBC-t nem csináltam meg még az elején, de csak most lettem 35
-
Madn!ght
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Grat! Így a játék végóráiban méltó zárócsapat.
Meg hát meg is dolgoztàl érte a szezonban, ahogy itt leírtad. Hány meccsed van? -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az szép
Ezzel az upgraddel el lehet lenni. Napi 9-10 futties uppot meg lehet csinálni kényelmesen az extra fodderből meg csináltam egy 87 picket (fb Veron) meg két 85+ 10* látom toty mantrazom Messi. De persze dupli Benzema
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Akkor ezt meg is beszéltük

-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Biztosan jó, de ha nem kapom meg akkor hiába

-
Aguinaga
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi a megerősítést, akkor hagyom is, sőt, most nézem, már 3 milla felett megy, annyiért tuti nem kell..
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Csak nekünk egész évben
Amúgy eljutott oda ez a játék, hogy gyakorlatilag nagyobb eséllyel szerzed meg a labdát, ha passzsávtól messze helyezkedsz, vagy a labdától távol, mintha ott állsz a sávban, vagy egy centire van a labda a lábadtól. Zseniális. A gólok 90% kb ebből van nálam. Oda és vissza is. Én értem, hogy nem lehet fizika a játékban, de nem lehetne az, hogy ha a labda útjában állsz kb egy lábnyira akkor megszerzi. Mindenki esztelenül nyomja a passzt amerre lát, mert lényegtelen, hogy üres az ember vagy nem. Ugyanez a csel. Sokszor az a jó ha elcseszi, mert akkor úgy marad nála a labda, hogy a játékosod elszáll 15 méterre. Midnegy. 3. osztályban így is a meccsek 80%át nyerem. Szóval kevés a bosszantó. -
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Szegény... Előbb abból lőttem gólt, hogy a csatárom ziccerben állt a labdával három másodpercig és nem csinált semmit, de így pont mindenki elsuhant és végül belőttem. Persze aztán kick off glitchel visszavette a vezetést, mert sajnos az emberváltás is ilyen ütemben ment. Szánalmas
-
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Sajnallak tesa

-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hát figyelj, bár múltkor is jött egy matek guru programozó, aki tud, de szerintem a 0,0001% nem igen jön be kétszer egy nap magától, de az EA matematikusai és esélyei érthetetlenek.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én pont St juste helyére raktam
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na ot biztosan kihagyom. Egyik CB-mnel sem jobb, cserebe legalabb draga.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
1-2 icon eshetett volna belőle

Szerintem behuzom holnap
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
En 150 playereset látok. Van 250es is?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Most ki akartam rakni, de ahogy látom ful kiürült a club. Már csak a nagyon nagy ratingesek maradtak, semmi 85-84es lapom nem maradt. A nagyokból meg nincs elég, és hát nem is lenne túl megérős 90es lapokkal televágni a 84es teamet

Valahonnan majd megpróbálok szerezni packokat
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nah még meggondolom. Eléggé ki kéne takarítanom a squadot hozzá

Van valami 93+ SS Pick SBC is...az gondolom gyengébb...marmint nehezebb belőle jobbat kapni...vagy nem?
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
En is kiraktam ketszer, ss Campbell es titan Torres...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Rw vagy Lw jöhetne, mert max Insigne átmenne balra vagy épp maradna jobb oldalt

Figo amúgy egy allat..nagyon bejön. Jiménez sehol se volt hozzá .
Lehet holnap kirakom mégegyszer, aztán imádkozom valamiért aki tud szélen lenni
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem most egy futties Forlant dobott be, ot probalta valaki? Cserekent kiprobalom majd.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszi szépen ismét
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Azaz visszahozza a quickselles cuccokat? Vagy hogy van ez?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
A St Juste SBC-t megcsinaltam...ő a másik CB-m

Mindenki másra holnap ranezek, nagyon szépen köszönöm a segítséget, és az utánajárást.. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Talán Miki jó lesz. Amúgy tényleg kibaxas aki lenyomta penteken
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
9/6 a kis accounton ami jó kezdés. Kipróbáltam ezt a Bukenent hát nem tudom annyira nem extra. Vagy nem találom a helyét
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Köszönöm, hàt bizakodò vagyok, mèg garis gèp…
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Volt benne hero? Vagy mindenkinek jár?
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Már nem azért, de amit te leírsz a saját játékodról (120 csel, folyamatosan üres kapura kijátszott helyzetek, stb.), annak ugyanúgy semmi köze a valódi focihoz, mint a kick off glitchnek, szögletből ollózásoknak, alapvonal bepasszoknak, és hasonlóknak. A cselekkel semmi bajom (a glitch-ekkel igen), de legalább ugyanolyan idegesítő, amikor valaki túltolja a cseleket, mint amikor valaki csak a glitch-eket használja. Főleg hogy a Fifa cseleinek a 80%-át valódi focimeccsen kb. sohasem látod, vagy amikor igen, akkor az tényleg üt. Ronaldinho megcsinált meccsenként 1-2 elasticot, mert ő volt minden idők egyik legjobbja, és az embernek leesett az álla, amikor őt nézte, és amikor néha meghúzta ezeket a cseleket. Fifában meg néhányan megcsinálnak meccsenként 10 elasticot, plusz mellé még 20 különböző 5 SM-os cselt. Ez mitől lenne reálisabb?
Rendszeresen jönnek olyan ellenfelek, akik már középkezdésnél nyomják teljesen feleslegesen az 5-ös cseleket amikor még a labda közelében sem vagyok, kezdésnél lepasszolja a labdát és már Antony-spinnel veszi át, majd az első 3 passzánál 3 ball roll scoop-ot meg elasticot csinál meg mindenféle cél nélkül. Na az ilyeneknek azonnal lépek is ki 0-0-nál általában. Ha egy jól időzített, látványos cselt tud meghúzni valaki, amivel meglep, átver, átjátssza a védelmemet, aminek van ott és akkor értelme, annak elismerésem, még meg is dicsérem magamban. De akik 90 percen át csak a teljesen céltalan, felesleges cseleket spam-elik, azok biztos nem jutnak el nálam a 90. percig.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én ugyan online nem játszom, de haverral szoktam tolni, és pl én a fejemet a falba tudom verni mikor mondjuk egy cselkirállyal átfolyik az egész pályán 12szer...
Nem tudom milyen bugokra, meg milyen szöglet/ollóra mennek, csak annyit akartam mondani hogy az ellenfél szemében elképzelhető hogy pont a te stílusod bicskanyitogató
-
stilo18
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Így a végére már nem annyira hajt a grindolás, de nyilván kb minden létező feladatot megcsinálok most is
...itt a Futties-nál jött meg a törés, hogy oké..akkor ne adjatok jó lapot, pedig a 99-es Ronaldo nekem nagy álom lett volna. (Azért ma jött a reggeli jutalomból az olasz ligás 95-ös futi lap) Már csak játszom a meccseket, hétvégi WL-t leszámítva minden nyomás nélkül.
Én szerettem ezt a részt is, néha "Te csaló szar játék "...viszont kevés multis játék ad ilyen katarzís élményt egy- egy sikeres meccs után...
Sokszor elkenődök a közösségen, hogy mennyire nyomorék játékosok vannak.
Magyarok között is...pl 3-3 oda vissza mennek a gólok...a végén rúg egy gólt ő, és akkor megy a csicskítos gólöröm...én meg csak néztem, hogy kb mi szükség volt rá. Tök jó meccset vívtunk...
Lövök egy gólt...aztán nekem L1-R1 egyből, jöhet a középkezdés...de nyilván mások vagyunk, más intelligencia szinttel.Ez a csapatom, de vannak még 96-95-ös játékosok padon kívül is..szóval azért játékosokra nem panaszkodom.
-
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nagyon jo
FOleg aki tenyleg tud is cselezni.
Kb 40 meccsem van vele.
CSatarban is brutalis. -
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem pont most lett kész. Kipróbálni még nem tudtam, de ha csak feleannyira jó, mint a tavalyi ss lapja, akkor brutális lap lesz.
-
miro.
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Milyen szezonvege? Itt kokemenyen toljak meg paran.
Woody hetvegere csinal meg egy accot.
-
thebigK
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
nem kérdés hogy Son
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Kevered a dolgokat. A nagy liga sbc-ben (premium mixed sbcben) lévő conmebolosba mehetnek goldok, sőt, kell is bele minimum 8. A kis liga sbc-ben lévőbe viszont max. silverek mehetnek.
-
v-man
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az összes betárolt Rodriguez lapom elvitték max áron, úgyhogy ő biztos kell beele, kár hogy csak kb. 40 db volt már
[link] -
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Sima liba volt...
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Amennyire élveztem a szezon végén a játékot annyira kerültem most szopóágra. Tudom mindenki nyomja múltkor meg már csak a xarok de normális meccset nem játszottam ma. Erre itt ez a fos promo. Persze tök jó színes de tényleg lehetne gold is annyit ér. Futties lap meg soha nem fog jönni. Level upbol is csak pár xart nyitottam. Na mindegy annyira nem izgat csak megint csalódás
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Gondold el én, hogy meglepődtem. Azért elkuldtem EA-nek. A spanyol stimmelt mert eddig Kb 5 javi galan jött belőle, de most túl sárga lett a lap.
-
Sandros112
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Szerintem sem nélkülözhetetlenek. Vanja sem, nem rajta múlik, hogy elérem-e a szokásos eredményeimet. Kiraktam, persze, játszottam is vele, de annyira nem tetszik, hogy egy kapus legyen a mezőnyben, hogy nem tudok tőle elvonatkoztatni és sokkal kevésbé élveztem a játékot.
Amint kijött Vieira, azonnal raktam ki az sbc-t, így a csapatban lévőt el tudtam adni. Lehet, hogy gyengébb, mint Vanja, lehet hogy túlárazott volt az sbc, de nem érdekelt. Arsenalnak szurkolok, ő a kapitány a csapatban és a 90-es wc lapjával 2400 meccset toltam.
Nem éri meg ennyire ráfeszülni, nyilván figyelek arra, hogy többnyire meta játékosaim legyenek, de Vieira és pl Saka bőven elférnek a csapatomban. Sajnos a shapshifter Henryra nincs coinom.
-
|AP|
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
én is nagyon ellene voltam a kapusok használatának.
Aztán elkezdtem használni Cech-t csatárban majd Vanja-t CB-ben és sajnos azt kell mondjam, hogy mindketten nélkülözhetetlenek
Vanja szerintem a játék legjobb védekező lapja (CB-ben, CDM-ben egy állat), de CM-ben is átlag feletti. Véletlenül (vagy direkt) ez egy nagyon durván túlhúzott lap lett.
Csatárban pedig Cech simán hozza a miliós top csatárok szintjét, van egy csomó fullos csatárom a klubban, mégis bent ragadt.Szerintem már csak akkor fogom cserélni, ha tényleg lesz a Futties swap, és beigazolódnak azok a pletykák, hogy Cruyff lesz kiszedhető
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
még van kettő

személy szerint szerencsére annyira nem érdekel a foci. Játszhatnék mondjuk kosárlabdás vagy hokis játékot, de azok még ennyire se érdekelnek. Szóval számomra semmi problémát nem okoz hogy kapusok vagy batman játszik
Csak a nők 
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Számolta. Calhanoglu volt nálam az up.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én 3 meccset nyertem, de megvolt az idei legudorítóbban elcsalt meccsem is.
Srác a saját terfelerol nem tudott kijönni.
Majd a 92. percben a letelt egy perc hosszabbítás után egy előre vágott labdával nekiszaladt a vedomnek. 11es gól.
Ja és 2 hete nem nyitottam promó lapot még a legolcsobb legszanalmasabbat sem. -
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
A friendly az divhez igazitott. A wl meg forma 10-0-ban már nyilván elit szintű ellenfeleket kapsz amikor itt a div 1-3 játékosok 11 wint tudnak agy akarnak de akkor is ez a jellemző gondolom globalisan is.
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ez köztudott, div alapján keres friendlyben. Ezért maradtak sokan alsóbb osztalyokban amikor swapokat kellett tolni, hogy hamar kifarmoljak őket.
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én csak 2öt...de azt swm számolta be. El is engedtem, mert hétfőtől nem érek rá. Viszont érdekes a sorsolás. Tuti volt legalább 2,aki nem div 3ból volt, vagy csak pont kifogtam szándékos visszamaradóakat. Sajna nem lehet pcről rájuk írni... Kíváncsi lettem volna.
-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az elorendelesnel mutatja, hogy mikre lehet.
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Amúgy kicsit ez a játék is olyan, mint a többi. Egy közepes csapathoz elég két hét. A high level és a super level között meg ezer órákat kell beletenni. Amikor már szinte minden jó lapod megvan, akkor egyre inkább esélytelen, hogy jót nyiss.
Viszont. Megnézve a bemutatót egy érdekes info... Ez talán jó lehet. Elvileg lehet majd fejleszteni a játékosokat. Kíváncsi leszek, hogy megcsinálják-e úgy mint a PES-ben, hogy te fejlesztgeted a játékosokat. Mert talán akkor tényleg el lehet jutni oda, hogy olyan játékosokkal is játszhass, akik nem a szokásos Renato, Atal, Ginola meta közösségből lesznek. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Kiléptem 2x, de ugyan ott maradtam. Ezeket szerint kell egy öngól is?
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ennèl csak az a jobb ha meg sem veszitek, legalàbbis èn befejeztem. Nem fogom azt benyelni hogy 95ös dribblinges nôvel egy 16 èves leszopat WL-en, ùgyhogy köszi EA, de nem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
kapott már valaki azért spec lapot mert coming outolt.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Majd jönnek a transznemű focisták (férfi -> nő) , és akkor majd lesznek a “nőknél” is érdekes meccsek .
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Amúgy ez milyen már. Mindenki várt a TOTS upra. Erre kiadták trade... Mindenki rácsodálkozott... Lehet véletlen volt. Na de sebaj. EA matek megodlja....99,9% hogy momentset kapsz, abból is a gyengét... Tessék. Én meg már csak azért is ki akarom rakni mert már érdekel mikor ad először TOTSot... XD
-
|AP|
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
"Nekemis akit kinyitok feluppolom"
Na én ezt úgy oldom meg, hogy nem nyitok a héten csomagokat
Így nem kell szenvednem az UP-olással. Ez a promó számomra is teljesen érdektelen, gondolkodom, hogy a WL-t elkezdjem-e egyáltalán.
Szerintem a level40-ből is inkább az icon picket veszem ki, már úgyis teljesen mindegy. Akkor meg már legyen kaszinó -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
És egyszerre nem lehet őket...
-
bodnar123
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Amúgy az most esett le, hogy csak két hétig lehet upgradelni...tekintettel,hogy az alap lapok elég gyengék (kivéve a két nagyot, de az se irreális) így amit nem nyitsz ki,az már nem lesz később elérhető. Elég genyóság...
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Mert az eFootball még mindig egy fejlesztés alatt álló játék. Tényleg kevés a tartalom, de legalább minden befejezhető. Múlt hétvégén volt egyébként az első “Weekend Showdown”, ami egy ilyen 3 napos hétvégi liga volt. Ha unjátok a FIFA-t, érdemes ránéznetek az efootballra 2-3 havonta, mert bár irtózatosan lassan, de fejlődik. 😀
A külsős gólok meg valszeg azért mennek idén ennyire, mert idén többek között ezzel is promózták a játékot ha jól emlékszem. “Ez egy új feature, amit ha használsz jutalmat kapsz”. Ami számomra egyáltalán nem szimpatikus, és ugyan úgy csak az árkádos jelleget erősíti. Mennyivel többet érne, mennyivel elismerésre méltóbbak lennének ezek a hatalmas gólok, ha csak 1-2 meccsenként akadna be egy távoli bomba.
Én azért bízom benne, hogy egy újragondolt játékmenettel fog érkezni az EAFC, de a FIFA mindig is arra épített, hogy minél több ingert váltson ki a játékosból, és ezt a meccsenkénti 4-5-6, vagy akár több góllal igyekszik elérni.
-
losilee1337
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én sem értem ,már akkor is járt volna valami amikor ps5 lehalt úgy a FIFA ég Update1 után hogy csak akkor tudtál játszani ha 100ala csökkentetted a barát listàd ,ami kb másnapra derült ki és jó nagy szívás volt kompenzáció meg nuku.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na én is kész vagyok vele, de nem érte meg. Kb nullan vagyok vele, de elment rá egy jó fél nap a sok upgradre.
Elso nyitás rijkard volt, majd utána jött egy leva, aztán a maradék 48 nem adott semmi ertekeset, max 84es lapot néha, persze duplaba így ment is vissza.
Tots lap morata, SS lap frankowski. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nekem 30 után gyakorlatilag semmi, Dias volt a csúcs. Bónusz csomagból még nagyobb semmi.
Ikont is kiraktam, de minek... Prime Bergkamp. -
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Hogy Koundé magas?
5'11, a magastól azért nagyon messze van 
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ott lesz a helye akkor
Viszont így lehet érkezik akkor Sergio. Jó kis lapnak néz ki csak eddig a linkel volt gond de ez most megoldódni látszik. -
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Arról nincs konkrét infó, hogy mikor jön.
Egyébként a mai üzenet az a ligue1 pickre vonatkozott, mindenki aki érintett volt megkapta a kárpótlást. -
mettek
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ne is mondd. Hány olyan gólt kapok hogy a kapus szájából 2 védő feje mellől befejeli vagy beollózza. Meg ez mikro dribbling is egy vicc. Én speciel nem tudom hogy csinálják de mint a mérgezett egér huzogatja minden irányba a 16-oson belül amit nem lehet lekövetni (már csak a lag miatt sem) és gól.
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Azokból egyet sem fogok kirakni. 99% csak fodder kiszívas a klubbokbol.
Traderek most keresik majd halomra magukat. -
Szigma70
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ahh, köszi az infót. Nálam 5 sklill nem oszt, inkább legyen 5 wf, tudom itt az sincs, de sebaj.
Most Cruffy, Payet, David, meg ez a Mavdidi van elöl, de utóbbit száműzném.
Ellenben ez a David mindent is bever
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére

Szánalmas az egész, főleg miután végig szenvedtem az egészet, de betegen, fáradtan is összejött a 11. Számítottam rá, hogy az alja lesz, de ennyire...
Következőnek meg gondolom jön a szokásos kula EFIGS tots pick, ahol még kevesebb esély van. Mindegy, most már teljesen hidegen hagy. Kifarmolom Milnert, elvileg 3 meccs elég hozzá. Utána meg megpróbálom a tots kupát a fodderek miatt. De utóbbira is csak este lesz időm, így ez már mínusz 15 próbálkozás...

-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Amúgy már ilyet is régen írtam, de nem tudom mi történt hétvégén. Jó játékmenetek, egész jó nyitasok.
Tots Kupa sima 10/10. Wl lazán kényelmesen meglett a kituzott 11win, még ramentem a 14re de csak 13 ig jutottam. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Ja ez a hülye chem rendszer. 6seria a player, az edzőn seria, és osimhen csak 2 chemin van.
Még nem próbáltam mit tud de nem értem mi kerül rajta 2millaba.
Smalling tényleg jó, de a nyomában sincs de ligtnek. -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Szép társaság.
Az első wl volt ahol a két pikk mehet kezdobe, olasz és német liga hybrid csapat van
Jött musiala, és osimhen.Pakkokat továbbra sem tudok nyitni, már nagyon várom ibrahimovic sbct.
-
Sandros112
tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
https://www.futbin.com/23/squad-builder/4798564/copy
Letoltam a WL-t ezzel a csapattal. 9W-3L kezdés után 16W-3L-nél leadtam az utolsót. Piros pickektől sokat vártam, de sajnos Oshimen és Theo lettek, akiket nem igazán raknék be a csapatba. (Theo biztos jobb, mint Zini, de Saka érinthetetlen.)
Aztán az eladható ToTS pakkot nyitom, Pedri sétál ki, na mondom ez nem is olyan rossz, erre mögötte ott volt a 3 millás Rashford.
Most van 6,5M coinom és nem tudom, hogy mit csináljak vele

(Új hsz-t akartam írni, nem pedig választ, sry)
-
david368
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Nagyon birom Veratti lapjàt, olyan mint egy kis bulldog , Kante 2.0 csak jòl passzol ès lô is mellette. Vieira is megoldja vedekezesben amit kell. Köszi, lehet beszerzem akkor Messit hamarosan
-
mettek
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Érdekelne hogyan lehet összerakni egy ilyen csapatot. A játék megjelenésétől kezdve gyűjtők a paklikat és ilyenkor, ebben az időszakban nyitod az összeset?
Én marketről összevásárolt (90-91 ratinges) játékosokkal megyek és messze nincsenek ilyen lapjaim..
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Na kivettem a 85x10et de kinyitni nem tudom.
Jó lenne már egy értelmes sbc -
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Pont kérdezni akart ti kit vennétek ki, én is ezen gondolkodom, bár premier liga nálam épp nem megy, max egy kane van mellé aki jó is.
Fofana mellett volt még jó fodder benne? -
Mrguba
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
HOgy a faxba lett meg ilyen hamar?
Nekem meg 2400 xp kell de mar csak 400 van kb amit tudok
-
gjoe
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Kezdhetnenek valamit ezzel a sok duplazassal. Van 20 rare gold és minden nyitasnal sikerül legalább egy dupla. Jó lenne valami sbc zseb, vagy a kukabol nem 5ot hanem mondjuk 30at visszarakhatnal. Minden nyitás után valami sbct kell csinálni, de mikor 85os lapot rakok a pozíció modositoba az fáj.
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Persze de fájt volna nekik ha tots packot adna. Gondolom ultimate tots upgrade se lesz
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az bármelyik ligából jöhet?
-
Woodslave
félisten
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
hogy van ennyi xp? ilyen ea.play xp boost?
-
marcess
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én úgy tudom nem mindenki, valameddig aki lejátszotta, hétfőn valameddig. Aki kedden tolta múlt héten annak már benne voltak a lehetőségek a pickben.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
De ha valaki nem is pickelt nagyokat, a fodder érték nagyon durva. Alsó hangon 2 db 92-es squad. Nagyon bosszantó.
-
marcess
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
De ha Jesus jött a garantáltból akkor miért kaptál volna a communityre? Csak az kapott akinek moments jött Jesus pedig sima tots volt.
Közben ide megjött a kompenzáció, Andre Samba Medina az utobbi jött. Bár 2 picket kellett volna kapnom, de mindenki egyet kap úgyhogy mindegy gondolom... -
sz_abika
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Az utóbbi azt jelenti PS4en, hogy bele se kell kezdeni az ultimate TOTSos hétvégébe
-
Gaborz1
senior tag
-
thebigK
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
twitter
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Lőttem a piacon egy Fodent és Konatet. Nem látok rá most, mik a keret követelmények? Azt tudom, hogy 3 ucl, de maga a kupa érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autószerelők, autószerelés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- ldave: New Game Blitz - 2026
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mintha lölő kérné, hogy szánjuk már meg egy aluljáróban 
Meg hát meg is dolgoztàl érte a szezonban, ahogy itt leírtad. Hány meccsed van?

Így nem kell szenvednem az UP-olással. Ez a promó számomra is teljesen érdektelen, gondolkodom, hogy a WL-t elkezdjem-e egyáltalán.