Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
nem vagy ezzel egyedül. Mondjuk én legtöbbször ezt érzem. Nekem pl Messi kalap semmi. Mbappe ok de nem mondanám, hogy a fifa történelmem legjobb támadója. Tényleg csak annyit veszek észre belőlük hogy extrábbak, hogy vannak olyan 0 %-os lövések amik mégis bemennek. De az hogy lesen áll, kapuba szalad stb ugyanúgy megvan.
Taktikán se veszem észre, hogy az lenne amit akarok. LCM KDB stay edge of the boxon van nem tudom neki a box mit jelent, de számtalanszor esett át a csatárom rajta. Aztán lehet hogy nyomkodom az L1-et azért rohan be mindig és az én hibám.
De persze minden ellenfelem full pressben fél pályán áll, ha nála a labda mintha minden játékosom 2 méterre lenne, ha nálam a labda akkor minden játékosa rajtam két passzt nehezen tudok adni. De persze skill issue nem tudok játszani.
Tegnap meglett a kvali 6/5-öt utána gondoltam funolok kicsit full ikon csapattal. Nem tudtam nyerni egyet se.
-
homerhamm
veterán
-
Mrguba
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Tokmindegy

JOtt rivalsban egy vak es vilagtalan semmilofaszjoska senki.
99 benzema nala...semmit se tud jatszani...labdahoz se jut...35 percig nyomok terfelen at se tud jonni....erre benzeme elso veletlen odacsorgo labdabol hattal 0.00001 mp alatt megfordul es beveri minusz 180 fokbol...masodik ugyanaz kb....xbox kikapcs alvas -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ez az acc tots előtt lett meg addig csak sbc volt ..azóta 1200win 45döntetlen 200 vereség
Mondjuk sb meccseket haverom szokta tolni hétköznap mikor nem érek rá
Számok csalókák pl a draftot is kb 2óra alatt megcsináltam hamar kilépkednek az emberek drafton meg wlen is.Rivals kicsit harcosabb.Mostanában mivel sokat kellett várnom meccsre elengedtem a cross playt úgy mindig talál most direkt nem jutok fel elitbe div1 ben behúztam a féket. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Érdekes.
Ha az ultimateben benne lesz az Old gen verzió megveszem ha nem akkor kihagyom.Nekem a next gen hatalmas csalódás elment tőle a kedvem teljesen inkább old gen verziót futtatok fele annyi bug van benne és nincs lagg nálam szinte soha.Épp elég lesz kerülgetni a női lapokat is..Tiszta szégyen hogy a világ legjobb játékosai szintjére húznak fel olyan játékosokat akik igaziból kb labdaszedők lehetnének köztük.(bármelyik vb győztes női csapatot egy u15 hobbi fiú csapat is megverne sajnos szerintem büntetés női meccset nézni,vannak köztük ügyesek de rossz nézni a meccseiket)
Annyira jó hogy ilyen szinten kell nyomni a propagandát hogy egy focis játékba is bele kell rakni remélem lesznek még szivárványos ratyi lapok is a végén hogy teljes legyen a felhozatal. -
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
hát én általában az aktuális kupa meccsek után állok fel így a játék elől.
Egyszerűen nem tudom felfogni még mindig, ha mondjuk div 4-ben a meccsek 80%-át megnyerem, akkor csütörtök reggel, amikor már 30 meccse van a kupa, hogy kapok mindig olyanokat akik látszólag lemosnak a pályáról. Mondjuk ez most túlzás szerencsére, de hogy csak egy qrva meccset tudok nyerni.
Ma reggel első meccs. Észrevettem hogy nem raktam be kapust. ok öngól kilépek. Második meccs. Kick off gólt kapok, észreveszi nem rakott be kapust kilép. OK leglább tőlem nem vonja le. Harmadik (második) meccs ugyanaz a gyerek. Szerencsére leverem hosszabbítás 120 perces góllal.
Utána már a két meccsen esélyem alig. Utolsót már hagytam is a francba, pedig tudom hogy délután még a játékmenet is kutyayxar.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem életszerű de a való életben is szaladgálnak emberek akik 3szor nyertek már a lottón míg az emberek 99,9%-a nem, hogy egyszer nem nyer de még csak négyese sincs az ötös lottón.
Régen sem voltak jobb programozók. Csak amíg neked 20 éve nem kellett online játék hanem elvoltál a gép ellen meg örültél, hogy egyáltalán gurul a labda azért mostmár jóval komolyabb dolgok kellenek az embereknek. Ilyen algoritmust írni mint amit te mondasz tudnának fejleszteni csak az EA a büdös életben nem fizetett ilyen csapatot
Világ életükben azt csinálták, hogy elő elő bukkant egy potens fejlesztőcsapat mint a Bioware anno vagy most a Respawn és szép lassan totálisan szétkúrtak hülyeségekkel őket. Ez nem az elmúlt 5 év hanem 15 évben is így volt.
Annyi a különbség a mostani helyzettel meg a 20 évvel ezelőtti állapottal, hogy 20 éve nem volt internet meg fórum, hogy az emberek leirkálják minden nap, hogy szar a játék hanem azt hitték ilyennek kell lennie azt játszottak vele
Boldog tudatlanság ugye...
Ugyanezen okból van felmagasztalva a régi játékok 90%-a mert idővel minden megszépül. Valaki már azt is mondta régebben, hogy a fifa21,20,19 jó volt pedig az összes egy darab lós***t ért már akkor is csak megszépültek az emlékek. -
|AP|
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
sajnos az utolsó két bekezdés teljesen igaz rám is.
Egyáltalán nem a játékért játszom már ezzel, hanem, hogy legyen meg a kellő mennyiségű win a jutalmakért, amik vagy adnak jót vagy nem, de igazából mindegy is, mert utána sem lesz élvezetesebb a játék.Annyira szeretném, ha az UFL vagy bármelyik másik vetélytárs lenne olyan jó, hogy félre lehessen ezt tenni
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
egyébként már beszéltünk erről minden egyes játék fórumában. Nem feltétlenül zavar, ha kikapok. Nyilván ki az a hülye akit nem bosszant, mert nyerni akarok de nem lehet mindig felnőtt ember ezt már belátja. Azt is elfogadom, hogy vannak emberek (itt is szép számmal) akiknek jobb képességük van ezekhez mint ahogy az élet más területén is vannak akik bármiben is jobbak mint én ez se probléma.
De az hogy megnyomok egy qrva gombot és nagy százalékban el lesz baxva, az tényleg kihoz már megint a béketűrésből pedig nagyon normálisan akartam idén ha már ilyen olcsón a vége felé megvettem mit feszüljek. És ez nem feltétlenül skill dolog, mert nagyon sok variációban nem lehet megnyomni a gombot ez nem olyan hogy elbaxom az elasticot mert nem tudom merre van előre.
Már úgy voltam a hétvégén, hogy el kellene valahogy fogadni ez egy külön "szabályrendszer" és annak megfelelően kellene játszani, tehát nem az történik amit én kigondolok, hiába tűnik jó ötletnek.
Na jó mindegy tényleg mert úgyis a legxarabb jönne ha valahogy sikerülne a pack, meg ha egy Lewa jönne azzal se tudnék mit kezdeni, csak ma reggel is úgy voltam vele ezt tényleg minek.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
onlineban az a legjobb amikor valakinek köze nincs a játékhoz 4-1 már várod mikor lép ki, majd egy kapufa vagy kihagyott ablak-ajtó helyzet átkapcsolja és a végén 5-4-re lép le.
Persze lehet ugyanezt érzi az elején, hogy egy vakegértől kapja aztán helyreáll a rend szerinte -
|AP|
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
"de így is kapaszkodni kell a kontrollerbe, hogy két passz pontosan menjen"
Akkor beszállok én is a panaszkodásba
Engem ez a passzolás (pontosabban annak hiánya) borít ki a legjobban.
Tipikus példa: vezetek egy góllal, vagy épp döntetlen, amikor is az utolsó percben a legártatlanabb szituációban a védőm úgy dönt, hogy nem oda passzol ahová nyomom, hanem inkább kiugratja az ellenfél csatárát... El nem tudom mondani hány ilyen gólt kaptam.
Az, hogy a támadó harmadban véletlenül sem oda megy a labda ahová szeretném azt már megszoktam, de abból legalább nem kapok gólt.Már én is megnéztem a kontrollerem, hogy nem azzal van-e a gond, de az rendben van
-
gjoe
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Teljesen egyetértek veled.
Dávid: te meg ne vedd sértésnek ha emlegetunk. Tavaly mások lettek heccelve a nyitasaik miatt. Ezt szívesen felvallalnam. És én is kiraknam a szuper nyitasaimat ha lennének. Csak másnak meg frusztráló hogy van aki hetente top több millás lapot nyit, a többiek meg limitalva vannak. Mert ez így tényleg nem Szerencse miatt van így.
-
Woodslave
félisten
-
|AP|
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
igen, amikor ilyen van, akkor természetesen a passzok sem működnek.
Ezzel csak az a gond, hogy a kupában 5 meccsből kb. 4 ilyen.
Kezden is elengedni, 6 win kellene még 15 meccsből, ez már lassan az esélytelen kategória.
Amúgy is felesleges tönkretenni az idegeim egy újabb Zinchenkóért... -
Madn!ght
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Közben lejárt a szerkesztés…
Az a durva, hogy mikor ilyet tapasztalok, nekem 10/9 esetben lehetősèget sem ad a szoftver a fordítàsra. Végig csámpáznak az embereim, tök mindegy milyen formációra váltok, vagy embert hozok be. Furcsának tartom, hogy 5 csereember semmit se változtat a játèk képèn…
Most mondanám, hogy a tapasztalatok alapján szívesen megosztanám az elméletemet, de inkább abban a boldog tudatlanságban maradok, hogy én vagyok balfsz…
10/7, 10/8 kvalin, majd wl-en kaparok én is a 9 winért a 20 meccsből, mert megver saját csapatom.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én elengedtem, hogy ki Full OP, meg ki nem. Minden Fut Champsban ugyanazt azt az eredményt hozom. Mind1, hogy glitchMbappét, vagy csak simán "használható" játékosokat használok. inkább egyedi csapattal nyomom, sem mint, hogy a mindenki által koptatott meta játékosokkal. Mondjuk, már elején is így nyomtam, de azért kipróbáltam a meta spílerek egy részét is...
-
toxicjew
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én mondjuk a PC marketről beszélek, akkor lehet volt némi különbség a 2 között. Érdemes belekalkulálni, hogy tavaly Tots alatt is jött 4 új Totw, idén nem fog. Mivel nem lesz utánpótlás, elkerülhetetlen, hogy menjen felele az áruk
Ez történt tavaly is amiről beszélsz, mivel június elején (talán 2-án) volt utoljára IF lap a packokban. Ez most, jövő hét szerda lesz. Június 17 volt tavaly amikor lehetett vmi epic sbc, ami miatt extint lettek a discard IFek, ez ugye már az ultimate TOTS után jött picivel. Ezért idén sztem tovább kell majd várni a drasztikus emelkedésre, de a supply is jóval hamarabb apad el. Mindenesetre én betárazok, aztán úgy hagyom, leszarom ha nem tudok packot nyitni, kivárom.Mindezekhez tegyük még hozzá, hogy az EA bármikor beleszarhat a palacsintába, hogy idő közben visszacsempészi őket a packokba (nem best of Totwre gondolok, az nem releváns ilyen szempontból). Úgyhogy bármi történhet
-
toxicjew
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én annyit hozzátennék, hogy tavaly emlékszem, hogy ratingtől függetlenül nem lehetett 28-30k alatt IF lapot találni a piacon. Most utána is néztem, egyrandom 76os IF lap májusban 25k köré ment fel (talán PL Tots alatt), majd később persze (június/július) még durvábban. Egy 81es lap 30 fölött is járt bőven májusban. Ezt csak azért mondom, mert nagyon azzal se marad le, ha bármilyen gold IFet vesz. De persze 81/82/83as lapok a prémiumok ebben az üzletben. Pénteken nyílnak a packok, akkor kell elkezdeni keményen snipeolni. Bár én már most elkezdtem, 10k vagy az alatti IFeket gyűjtögetem.
-
bodnar123
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát néha tud érdekes lenni a matchmake vagy a játék. Attól függetlenül a derank az pár hétig nem könnyít. Az más kérdés, hogy miért lesz neked nehezebb. Passz.
Fun fact. Ma meglett az 5. baby Dalglishom. (nem is értem, hogy jön ki 5 ugyanabból, de pl Owenből egy se) Ezen kívül egy baby xavi, meg két Cole és két Ole. Bár ezen a héten tényleg mindent megcsinaltam és elvertem 700k-t store packra (a ban miatt úgy sem tudtam volna vele mit csinálni). Bíztam egy Baresi vagy Blancba... De így se a csapatomon múlik. Valszeg Futtiesig ezzel is jön a 11win.
-
bodnar123
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Mondjuk a derankolásnál az csalóka, hogy bár lentebb kerülsz, de attól az még az az osztály amiben voltál. Szóval, ha másodban minden második meccset nyered, akkor pár hétig 4. osztályban is minden második meccset nyered,amivel nem mész el az első zászlóig sem. Aztán a jobbak ellépnek, és utána megindulsz feljebb. Ez ilyen. Mondjuk ez eliteben a legnagyobb szívás, mert az első hétben azokkal is jatszol, akik 900 pontosak voltak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nagyjából div4 az a szint nálam aminél ha erősen részrehajló a játék akkor kitudok kapni egyszer egyszer
Mondjuk hogy 95%-ban nyerek, div3-div2 nagyjából 70-80% és div1 ami lutri, mert annál fentebb nem is feltétlen megyek már de itt általában 60-70%. Elitet meg inkább hagyjuk, nagyjából 50-50
A védekezésem talán jobb lett, de az elmúlt pár hétben a ball roll scoop turnt nem tudom megcsinálni 5ből négyszer. Nem tudom a szerver szar vagy a kontrollerem
A másik meg a kapott góljaim 90%-a az az, hogy hozzám kerül általában egy cb-hez és még gombot se tudtam nyomni de a csatára már visszaszerelt aztán ziccere van. Elképesztő különbség van az ő támadói meg az enyémek között. Az összes passzom,szerelésem náluk marad, nekem meg általában ha megy felé egy passz kikerüli
-
|AP|
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
engem is kiakasztanak ezek a youtube-on terjedő meta/glitch trükkök.
Nem elég, hogy gyakorlatilag folyamatosan ugyanolyan csapatok ellen játszok (Mbappé, Owairan, Touré, Gullit fix résztvevő szinte minden csapatban, de az első kettő az az esetek 99%-ában), még jönnek ezek a betanult glitchek is: kick-off előreívelés, újabb és újabb YT-ról vett védhetetlen szöglet variációk....
Nyilván ha készül rájuk az ember, akkor nagy eséllyel lehet ezeket kezelni, de mindig van egy-két meccs ahol beleszaladok egy ilyenből kapott gólba.
Rohadtul nem a fociról szól a játék, hanem az ilyen begyakorolt meta-glitchek ismételgetéséről.... dehát ezt mindannyian tudjuk
-
bodnar123
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Jó, végülis a cél a profit. Persze lehet, hogy amúgy sem lehetne sok mindent megoldani jól. Én pl a cselezést azért nem erőltetném ilyen fontos elemnek a játék készítők helyében. Viszont sokak ezért költenek rá milliókat évente. Lehet trükközni, hogy ha valaki szépen szeretné,de igazából az hogy megcsinálsz egy elasticot az nem nehéz. Viszont a levédekezése nem igen múlik a játékoson, mivel az irányítás ilyen gyors játékosmozgásoknál (gyorsulás kb egy ágyugolyóhoz hasonlatos) ennyi pingel (kb még eljut az, hogy te elengedted a kart, addig a játékosod 3-4 métert tesz meg) nem olyan érzékeny, hogy rajtad múljon a " 20 centivel elsuhan a labda a láb mellett" levédekezése. A cselek időzítése is kétséges ennyi ping mellett. Igazából vannak sémák, amiket ha tolsz, akkor egy idő után egy-kettő bejön. Én a passzokra öszpontosítanék a játék helyében. Ha védem a sávot, akkor legyen meg a labda. Az se valósághű, mert tényleg van, hogy elmegy a labda a lábak között, de mivel ezt nem lehet irányítani, akkor legyen mindig ugyanúgy. Legyen egy szabály. Ha a hülye nem látja, hogy megyek a csatárral, és indít, akkor ne legyen már gól mert a játék úgy döntött. Lehetne sorolni. Viszont a lényeg, hogy van aki hetente otthagy 50ezret ezeknek a trógerereknek. Persze nem kell komolyan venni, csak hát elvileg esport. Az ember joggal várja, hogy ne rulett legyen.
-
bodnar123
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Amúgy szerintem van a játékosoknak morálja, amit az előző meccsek is befolyásolnak. Ilyen ugye van a PESben. Ezért, aki győzelmi szériába van, az nagyobb eséllyel ott is marad. Ugye PESben fontos a morál, csak ott látod. Itt meg nem. Fene se tudja, de azért jó látni, hogy profi szinten is egy random fos az egész. Bizonyos dolgok ellen nem igen lehet mit csinálni. Ha broken mechanikot tolsz egy meccsen 20szor,akkor kétszer átenged a játék. Emellé kell jól védekezni. Így lehet elitbe jutni. A gond, hogy egy szint felett tényleg random az egész. Kedvencem ez az új középkezdés glitch. Idegesítő, mert simán kivédhető, ha feltételezed a másikról, hogy ezt fogja csinálni. Magyarul mindig le kell váltani a hátvédre és a saját kapud irányába futni a kezdésnél. Nem reagálni kell valamire, hanem olyan dolgra készülni, ami vagy megtörténik, vagy nem. De ezzel sem lenne gond, de máskor meg indul a csatárod, adod a löbbölt indítást, de abban a pillanatban leáll. Miért? Egyszer igen, egyszer nem. Nem indokolt. Nincs szabály. Csak a glitch. Gabo egy meccsen két olyan indítást adott, hogy a csatár ellenkező irányba, kapásból adott tökéletes indítást. Ezt elvileg anno nerfelték. Egy meccsen KÉTSZER. nekem se kapásból, se tökéletes nincs. Nem tudom min múlik.
de lehet tolni a stepovereket boostnak, aztán majd lesz valami. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Red listen van az account