Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santana01
aktív tag
11Winre jött két darab Brandt..ki vettem a 90+ TOTTS picket,ott Sanchez. Ettől se vagyok sokkal előrébb,de talán egy próbát megér.
-
Santana01
aktív tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Nem állítottam ,hogy igazam van vagy neked nincs csak egyszerűen a saját tapasztalataimról írtam.
Ilyen "láthatatlan csapattal" amilyet linkeltél még tényleg sose találkoztam. Olyan szokott lenni ,hogy az ellenfél játékosainak nevét/stamina szintjét a jobb sarokban nem látom(ezen a WL-en is volt ilyen de sikerült legyűrni),lehet ez is csalás de ezzel együtt tudok élni.
Ettől függetlenül el tudom képzelni ,hogy van ilyen csalás és működik rá az ellenszer is.Közben le nyomtam a meccseket,11 win lett a vége..péntek este 9/7-el indultam. Időhiány miatt gyorsan be kellett fejezzem ezért az utolsó két meccset le is kellett adjam,kis szerencsével meglett volna a 14 win de már azért komolyabb ellenfelek jöttek mint pénteken.
Piros Casemiro és Kane lett a jutalom ami nem is olyan rossz. -
Santana01
aktív tag
Én is nagyon furcsállom a dolgot mert nem igen emlékszem,hogy jött volna szembe olyan akinek nem látom a játékosait vagy bármi más hasonló amire azt mondom 100%,hogy "na ez csal".
Az általa le írt módszerrel szerintem tuti szívatott meg normál játékost is akiről azt hitte,hogy csal közben csak a szar gameplay miatt volt olyan az ellen amilyen.
Nem állítom,hogy nem játszanak csalók a játékkal de szerintem messze nem annyi mint amennyire kapásból rá mondják egyesek. -
Santana01
aktív tag
Egy nagy kalap semmi,pedig elég nagy csomagok voltak.
A legszebb a Hero Pick ..Nakata-Ljunberg-Ljunberg
Értelmetlen.. -
Santana01
aktív tag
Délelőtt adott a Pick egy De Geat.
Este a garantált ToTS pack adott egy Moratat..aztán most lefekvés előtt gondoltam csinálok egy picket. Adta a 88-as Holland gyereket ,mondom csinálok még egyet. Erre az Akét adta, így most gondolkodok ,hogy Hero Lúcio vagy Aké legyen CB.
Hja és van kb 100 TOTW fodderem szóval jól le szivatott az SBC. -
Santana01
aktív tag
Tegnap éjjel második ikon pack Birthday Rooney..
11 win WL..De Gea,Ito,Danilo
Ma a Pick..Smolarek
Állunk egy helyben..
-
Santana01
aktív tag
Rui Costa..
-
Santana01
aktív tag
Ide a Török ToTS és Tavernie és egy rakat 86,87..
Ki rakom az icon csomagot lássuk mi lesz. Bár nem kellene
-
Santana01
aktív tag
Na hát engem meggyőztetek és vettem is gyorsan 70 darab 83/84/85-ös lapot. 100-ig még kiegészítem a héten aztán meglátjuk.
Csak remélem sokat ülni rajtuk azért nem kell mert még szeretnék játszani is azokkal a lapokkal amikre költeném a most befektetett összeget.
-
Santana01
aktív tag
Ide egy fantasy Kuyt jött.. még ha Prem ligás lenne de így. Max csereként behozom párszor.
-
Santana01
aktív tag
Mekkora egy rohadék ez a játék..nincs elég ikon a játékban,pont azt a Van der Sart kell kapjam a pakkból aki már megvan egyszer.
-
Santana01
aktív tag
Használja valaki Zambrottat,mi a véleményetek róla?
10 meccsen próbáltam de eddig csalódás,Tavares 2-es Chemen is jobbnak tűnik.
Érdemes adjak még neki esélyt vagy ennyit tud? -
Santana01
aktív tag
Most végre megérte ki rakni az Ikon uppot.
[kép]
Az a vicc,hogy rezzenéstelen arccal néztem végig a nyitást annyira kikészített előtte a Homegrown és a Draft. Ki sem akartam eredetileg rakni a csomagot de úgy voltam vele ,hogy akkor legyen megfejelve egy jó gyenge nyitással.Holnap jobban fogok örülni neki
-
Santana01
aktív tag
Én is le nyomtam az éjjel. 18-ból volt 12 Win aztán az 19.-ik meccset bújtam így le adtam az utolsót. Nagyon szorosnak éreztem szinte az összes meccset,jobb játék tudással és kicsit erősebb csapattal simán meg tudott volna lenni a 14.
Rewardok kritikán aluliak..az összes WL-el kapcsolatos csomag pick adott két Verattit és ég Trentet,többi messze alatta.Aztán megvolt az eddigi legpatkányabb ellenfél is..el indul a mérkőzés, félre húzza a kapusát ,be enged egy gólt. Várom lépjen ki de semmi,el kezd játszani. Játszottam én is de nem volt fogalmatlan,próbáltam még gólt rúgni de nem ment. 43. perc körül egy kontrából rúgott egy gólt,azonnal megállította és ki lépet. Már azokat is f@asznak tartom akik csak simán ki lépnek az elején anélkül,hogy le adják de az ilyen szellemi hulladékkal aki el rabol az én időmből 6,7 percet csak úgy tudnám,hogy mit kellene csinálni..
-
Santana01
aktív tag
Mindegy csak vigye fel a 85,87-es lapok árát az égbe,hogy tudjam ki venni belőlük a coint végre.. úgy legalább hátha lesz kicsi sikerélményem is
-
Santana01
aktív tag
Komolyan mondom ennél aljasabb játék nem létezik. Úgy voltam vele,hogy le se írom de ha csak egy ember is tanul belőle akkor már megéri..
A tegnapi ''nagy" ikon nyitás után gondoltam adok egy esélyt még a játéknak.
5900 Fifa pont(tudom tudom,nem szabad de rá beszéltem magam).
KI nyitottam a Mid Icon pakkot..88 Vieira aki természetesen már ott volt a csapatban untrade formában..
125 Players pack..Van Dijk,Neymar,Trent,pár inform és egy rakat 83..
Ki raktam Vieiraval,Van Dijkkal,Neymarral a Fut Hero picket.
Nakata88-Crouch88-Papin90
Vagyis 5900 Fifa pontért van most egy 90-es Papin és pár közepes inform és 10-15 83,84.Úgy érzem,hogy hamarosan újra abba fogom hagyom..kár erre időt,energiát,pénzt áldozni.
-
Santana01
aktív tag
Hát..el tudtam volna képzelni ennél jobbat.
[kép] -
Santana01
aktív tag
Az EA nagyon tud..spagetti volt ma ebédre.
Most éjjel ki raktam az ikon pakkot.
Del Piero-Baresi-Cannavaro
Ez több mint gyanús
-
Santana01
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem innen kell megközelíteni szerintem. A játékosoknak jó esetben van egy rakat untrade lapjuk ,köztük magas ratinggel. Mire tudják felhasználni őket? Bele teszik lutri SBC-be (Ikon,Word Cup) vagy ki raknak egy ilyen Kante lapot. Lehet ,hogy az a WW lap sokkal olcsóbb de ahhoz kell coin megvenni plusz akkor marad a sok Untrade lap a klubban.
Ha van valakinek 1,8 millio coinja és abból ki rakja Kantet az hülyeség. Viszont ha van 1,8millió coint érő untrade lap ,szerintem simán megéri ki rakni.Toty Makelele pedig majdnem 1 milla

Szerk: Mbappe total másik eset. Az első SBC után kirakni a másodikat nagy ökörség.
Viszont anno attól az SBC-től is mindenki hátast dobott és jöttek a szövegek,hogy ''Aki ki rakja meg is érdemli'',aztán épp csak az nem rakta ki aki nem tudta. -
Santana01
aktív tag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Nálam is ki jött majdnem klubból, durván 100k-t ha költöttem rá.
Most ez a csapat: [kép]
Tavares helyett meg fogom próbálni Junior Firpo Fut ballers lapját.
Elöl Kane helyett fog érkezni valaki nagyobb név ha végre ki tudom venni a befektetett másfél milla coint.
Grealish 4-2-3-1-ben középső CAM-ban egyenlőre meglepően jól muzsikál, hosszú távon meglátjuk le cserélem-e de ki venni mindenképpen megérte. -
Santana01
aktív tag
El raktam a két utolsó TOTW packot,ez most jó döntés volt.
Első Olmo,második CR,régi nagy kedvenc de már el is ment
[kép] -
Santana01
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Olyan értéket én még nem is láttam
Legerősebb Digi netem van,pár hónapos bika gaming router de se Wi-fi-ről se kábellel nem jön 30 alá nálam(Románia).
Viszont tudok így játszani simán sőt azt mondhatom,hogy teljesen rendben van ez az oldala(lehet,hogy mivel első perctől ilyen és ezt szoktam meg így nem tudom milyen a "jó" kapcsolat). A játékbele hülyeségek amikre itt mindenki panaszkodik szerintem nem a kapcsolaton múlik,azok mindenkinél elő jönnek időről időre internettől függetlenül. -
Santana01
aktív tag
11 win lett nekem még pénteken de az is kritikán aluli játékkal..
Ami a leginkább bosszantó az az egy helyben toporgás a 0 nyitások miatt. Pl tegnap is ki jött Hero PP,jött egy 90-es játékos és el vitt két,három heti gyűjtött "foddert". Pár nap múlva ugyanez lesz csak egy másik nevű SBC-vel.. Így nehéz fejlődni. -
Santana01
aktív tag
Papint vettem ki mert ő volt a legmagasabb fodder..gondolhatjátok a többi milyen volt.
-
Santana01
aktív tag
Vettem közben egy Fut Star Mesliert,vele próbálok egyet viszont ez az Ederson nagyon találna ide.
Azt lehet tudni,hogy meglehet külön csinálni csak azt a Marc 23 Objectet Diazzal vagy végig kell csinálni az egészet és csak így lehet megkapni az utolsót?
Nem nagyon van se időm se kedvem Squad battlessel és társaival szarakodni.
-
Santana01
aktív tag
Srácok,érdekelne a véleményetek.
Nyitottam ma egy TOTY Kanet. Próbáltam korábban draftban és ott nagyon tetszett így adnék neki egy esélyt a kezdőben. Van egy Nketiah is aki nagyon jó szokott lenni csereként.
Így nézne ki a csapat: [kép]
Ez pedig a most használatban lévő: [kép]
Mit szóltak melyik erősebb kezdő, vagy esetleg ,hogyan variálnátok ti össze őket?Szerk: kapus poszton vagyok a legbizonytalanabb mert ott Szczesny nagyon biztos pont ,viszont vele nincs meg a chem.
-
Santana01
aktív tag
Ha valaki akar befektetni akkor Raspadorit most érdemes venni szerintem. Tuti pár napon belűl nagyot fog menni az ára így,hogy "jó" ágra kerültek és simán döntőbe juthatnak.
Nekem sajna nincs most elég szabad coin rá
-
Santana01
aktív tag
Hát ebben csak annyi,hogy nyitottam egy 2,3 milliós lapot és bele kellett tegyem SBC úgy mint egy 90-es lap. Ez azért elég szar érzés.
-
Santana01
aktív tag
Három centurion..Azpilicueta-Reus-Tadic
Megérte
-
Santana01
aktív tag
válasz
Szjoci27
üzenetére
Játszanék és játszok én mást is (általában sok passzal,be indítással és a 16-os körül már szeretek kapura rúgni) ha a gép engedi..amikor szeretnék passzolni egy irányba és teljesen máshová megy a lábad. Amikor löbbölt labdát úgy veszi át Mbappe ,hogy a védő 2 méter hátrányból azonnal elébe kerül és bárkit bármikor megfutnak..akkor azt kell játszani amiből valahogy be lehet találni és ez a legkönnyebben úgy megy,hogy a szélén el futunk és be passzoljuk.
-
Santana01
aktív tag
Korábban volt szó kapusokról,szinte mindenki panaszkodott rájuk,én nem tartoztam közéjük mert nem volt ilyen tapasztalatom.
Tegnap Chemistry miatt tettem egy próbát Edersonnnal,olyan potyákat és annyi gólt kaptam ,hogy pár meccs után jött vissza Szczesny Cent lapja.
Toltam tovább a WL-et és azt tudom mondani ,hogy Szczesny nálam baromi jó kapus(ezt mondjuk korábban is tudtam ,nem véletlen van mostmár 254 meccs benne) de tegnap kicsit jobban figyeltem rá és csak jót tudok írni róla. Rengeteg olyan helyzet volt tegnap is amikor már mentem volna közepet kezdeni aztán védett egy nagyot. Minden szempontból biztos pont és hatalmas bravúrokat hoz.Gondoltam megírom legyen kicsi pozitív vélemény is és hátha segít valakinek kapust választani.
-
Santana01
aktív tag
Raspadoli UCL lapjába ruházott be valaki?
260-ért vettem egyet pár hete,most 320 körül mozog..jövő héten fognak játszani és gondolkodok,hogy mi lesz az árával,mit csináljak vele?
-
Santana01
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az még oké,hogy szerinted nem top 3 védő Ramos de az ,hogy nem érte meg az SBC-je..nettó hülyeség.
Ugyanez igaz Pogbara is. Nálam mindkettő kezdő és mindkettő meccsről meccsre kimagasló teljesítményt nyújt.
De Ketealere ,na az egy nagy kalap kaka..viszont Pogba és Ramos más liga. -
Santana01
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Köszi,ez most be jött de sajnos nagyon kiszámíthatatlan és igazságtalan úgy a Pick mint az Icon SBC.
Ki próbáltam ,Cordobát váltotta. Stabilabb az már érződik viszont vissza futásoknál érződik ,hogy sokkal lassab mint a columbiai. Ezt még szokni kell.
Szerk: Tavares brutál jó!
-
Santana01
aktív tag
Na a Zola ikon SBC-ért kompenzált kicsit a gép
[kép]
-
Santana01
aktív tag
Ki raktam Tavarest,a pickek jól adtak simán több visszajött mint amit rá fordítottam. Leginkább fodder de jött egy két jobb is, Skriniar,Benrahma és persze az elején inform Hakimi szóval nagyon megérte az 50 SBC főleg ,hogy az utolsó 40 tegnap és ma kb 8-9 ezerből megvolt darabja.
Aztán volt dupli és ezért ki raktam a 89+ ikon csomagot..telibevert Zola!
-
Santana01
aktív tag
Ilyen okádék játékmenet mint ma még nem volt mióta újra kezdtem.. kár a szót fecsérelni rá. Egyszerűen nevetséges,bohóckodás
A csúcs ma az volt amikor kb a 25. percben egy ellenfél kirúgásnál le fagytak a játékosaim,kontroller működött de semmit nem tudtam csinálni. Aztán észre vettem ,hogy az én játékosaim fölött kék lett míg az ellenfél játékosai fölött piros a háromszög. Kezdem figyelni és baszki az én játékosaim álltak egy helyben míg én irányítottam az ellenfél játékosait. Mindent tudtam csinálni velük, rúgtam egy öngólt a félidőig vártam mi lesz. Aztán ahogy jöttek le a pályáról le fagyott a kép,onnan csak Ált+F4 segített.
Mikor visszaléptem mintha semmi sem történt volna még volt 20 meccsen vissza.
Vicc az egész.
-
Santana01
aktív tag
Ki raktam az Ikon SBC-t.
Prime Ballack
Vegyesek az érzéseim. Először egyet anyáztam amikor megláttam aztán rá jöttem ,hogy Fofana helyet még jó is lehet majd megnézve a stattokat már azt mondtam "nem is olyan rossz".. már csak játékban is jó kellene legyen
Valaki próbálta már? -
Santana01
aktív tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Sokkal gyorsabb in game mint amit a stattjai mutatnak.
És amúgy is arról a játékról van szó ahol pl tegnap este a 98-as paccel rendelkező Mbappeval nem értem utol a 80-as paccel bíró Kroost pedig nem 10 méteren keresztül futottam utána az oldal vonalnál hanem majdnem fél pályán keresztül. -
Santana01
aktív tag
Nálam Toty Cancelo padozik amiért a szívem vérzik. Bal oldalon baby Lahm és a jobbon inform Hakimi míg Cancelonak nincs társ a chemhez.
Lahmot nagyon tudom ajánlani,mindkét oldalon próbáltam és hibátlan úgy támadás segítésben mint védekezésben.
Hakimiről már nem ennyire jó a véleményem,rengetegszer hagyja üresen a helyét és gyakran megfutják amit nem értek mert shadowwal papíron verhetetlen kellene legyen de mégis
-
Santana01
aktív tag
Nagyon hullámzóak a nyitások,írtam ,hogy tegnap milyen nevetségesen szarokat adott..86 volt a legjobb a 83x10-ben.
Erre most este a Marqui adott egy eladható spec Malent és egy Trappot.
A 83x10 Kroos,Navas,Rodri,Inf Tadic,Thiago,Coman egy 84 és három 83.
Jumbo rare players(80 upgrade): Neymar,Verrati,Spec Felipe Anderson.
Szerk: igaz,hogy ezek összben nem érnek fel egy Lúcio,Martial nyitással de egy egyszerű halandónak ez is nagy dolog
-
Santana01
aktív tag
Nekem ami az egyik legnagyobb furcsaság és hiányérzet az ,hogy mennyire ki vezették az eladható pakkokat.
Anno a 19/20-ban még az SBC java eladható játékost adott. Vagy volt egyszerre ugyanabból a csomagból untrade és trade verzió (persze drágább volt a trade).
A másik ,hogy mennyire kevés játékosom van. Az említett korábbi verzióknál 800-1000 játékos volt lazán a klubban a játék ezen szakaszán..most alig van 250 a bronzokkal és Loanokkal együtt.
Persze tudom ,hogy ez miért van ,de akkor is bosszant kicsit. -
Santana01
aktív tag
Nekem egy 90-es Cancelot adott..persze megvan a 91-es is..
-
Santana01
aktív tag
Amúgy így használva Mbappe SBC lapját, egyáltalán nem tűnik csalásnak sőt néha még többet is várnék tőle.
Ha pedig az elmúlt évek beli formáját vesszük és,hogy mit csinál a pályán bőven lehet neki messze a legjobb és legpatkányabb lapja szerintem
-
Santana01
aktív tag
eM'82 , emelem a tétet. 2 darab 86 és 88-as Meslier kapus akiről most hallottam először
-
Santana01
aktív tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Gyenge , legalábbis nálam
8 WL meccs,5Rivals alapján írom ,hogy nálam csalódás az ST verzió. Jó részt CAM pozícióban használtam Enginnel aztán később csatárban Hunterrel de annyit tudok írni,hogy most semmiképp nem raknám ki.
Elég darabos,el is nyomják,Hunterrel megjött a sebesség de így is enyhe.
-
Santana01
aktív tag
11 win lett a vége a WL-nek,semmi értelmeset nem adott. 87 spanyol spec lap volt a legjobb. Ultimat csomag Carvajal!?
Mondom most már ki tudom rakni a 82+PP-t,erre be adja Hakimit
Szóval drága ez a PP de tud adni jót
-
Santana01
aktív tag
Nem kell itt túl variálni a dolgokat..tegnap úgy szét szívatott egy srác Gold Renato Snchezzel és Gold Ambrabattal középen mint a huzat. Minden passz sávot blokkolt és minden embert fel lökött na meg persze a 80. percben is úgy sprintelt velük ,hogy nem győztem érni utol.
-
Santana01
aktív tag
Amúgy nekem nem annyira egyértelmű a véleményem az eredeti Xbox kontroller mellet. Felhasználó élményben,használat közben a legjobb ,ez egyértelmű.
Viszont minőségben ,strapa bírásban már nem annyira biztos,hogy a legjobb választás főleg az árhoz képest.Nálam 4 kontrollerből 2 el romlott. Vagyis a bal joystick be akad és játék közben,menüben egy irányba marad mindegy milyen irányba húzom. Amazonról rendeltem hozzá alkatrészt és az megoldotta de ahhoz képest mennyit használtam és csak Fifara..
-
Santana01
aktív tag
Na megcsináltam Fofanat,nagyon kíváncsi vagyok rá mit fog produkálni. Így néz ki jelenleg a csapat: [kép]
Most szerintem egy pár hétig ez marad amíg nem jön valaki nagyon dobás akiért érdemes megbontani a dolgokat.
Hosszútávon Payet helyett jöhetne valaki nagyobb ágyú és Cordoba-Ramos kettősből egy jó VVD kellene és akkor már Van der Sar..csak nincs rá keret
-
Santana01
aktív tag
Fofana lapja milyen? Valaki korábban írt már róla jót de azért érdekelne a többieknek is a véleménye aki kirakta.
4-3-2-1 -ben játszana Pogba(90)-Vieira(88) mellett 2-es chemin.
köszi. -
Santana01
aktív tag
Röviden tömören egy nagy kalap szar a játék most már 2,3 hete..olyan szinten rossz a játékmenet,hogy már fel sem idegesítem magam miatta,és ami új,hogy unom. Unalmas már ugyanazokat a köröket futni teljesen értelmetlenül..
Ami még kurva gyenge nálam az Mbappe..CR és Jarzinho együtt nem hagy ki annyi helyzetet mint ő egyedül. Utóbbinak a nyomába sem ér.
-
Santana01
aktív tag
Ez a két hét promó alatt el nyitottam mindent is amit lehetett,pontot is vettem nem 2800-at hanem majdnem négyszer annyit..csináltam 100+75PP-t és mit kaptam cserébe? Lófaszt. Kétszer be adta Pedrit és ma este Cancelot.
Annyit értem el ,hogy ki raktam Pogbat és Mbappet és kész a két kisebbik SBC Ramoshoz. Aztán másoknak meg..
-
Santana01
aktív tag
Jó volt nekem egy darabig 9-ből volt 6 win..utána zsinórban 5 vereség. Annyira érződik amikor nincs esély nyerni.. Bosszantó de ez van sajnos.
-
Santana01
aktív tag
El nyitottam a klubot ,pár fodderrel ki raktam az Icon Uppot.
Bár ne tettem volna..Laudrup 90
-
Santana01
aktív tag
Persze,szívesen: [kép]
A játékos beállítás pedig eléggé specifikus. Például nekem Bale van bal oldali védőnek és őt szeretném,hogy fel jöjjön így ő Join Attack. Másik oldalon Lahm Stay back. CB-k a szokásos.
Középpályan:Pogba/Balanced/Cover wing,Vieira Staybback/Cover Center,Di Maria Hét forward/Cover wing
Elől:Jairzinho Stay forward/Get in behind/Stay central,Vardy Come back def,Get in behind
Ennyi nagyjából de mondom ,ezek nagyjából az én játékosaimra vannak szabva ,de hátha segít kicsit.
-
Santana01
aktív tag
Én használom az 5-3-2 felállást általában akkor amikor megakarom tartani az eredményt vagy amikor az ellenfél tele van futóbolondokkal és 4-2-4-ben jön. Eleve valamiért rühellem amikor így jönnek szembe. Ezek szinte mindig már az elején full pressingelnek és szélen el fut majd bead.
Nem mindig de gyakran meg tudom fogni őket az 5 védővel.
AP , én sem szoktam cselezni így tényleg nem nekünk való Pogba de tegnap jött szembe egy gyerek aki a fasz@n is próbálta forgatni a labdát.. nála se nagyon brillírozott Pogba.
Mondjuk panaszkodok de ettől el tekintve marad a csapatban és még adok neki egy két esélyt
-
Santana01
aktív tag
Sikerült ki próbálni az "új" csapatot tegnap este. Eredményesnek mondhatni őket ,lazán meglett a kvali és fel jutottam div 4-be.
Balet nagyon jónak érzem , gólerős és jól mozog. Egy hibája talán,hogy viszonylag hamar el fárad viszont nagyon megéri az árához képest.
Pogba, hát..vegyesek az érzéseim vele. Shadowwal próbáltam,CDM-ben gyengén védekezik szóval oda abszolút nem jó. CM-ben már egy fokkal jobb,nagyon jól passzol,jól kerül helyzetbe de egyenlőre úgy gondolom,hogy nem ér annyit amennyi az SBC.
Dumfries,brutál jó szélső védő. Cancelo volt előtte de eddig sokkal jobbnak tűnik főleg védekezésben. +Próbálgattam a három védős felállást és oda is nagyon jól passzol.
Amúgy egy két meccset le számítva egész jó volt tegnap este a játék.
-
Santana01
aktív tag
Kiraktam Pogbat és Bélát bár idő még nem volt ki próbálni egyiket sem.
A következő csapatot képzeltem el velük: [kép] , közülük Dumpfries és Nunez nincs még meg.
4-2-3-1 ,vagy 4-3-2-1-ben Lahm RB,Dumfries LB , Bale CM vagy CAM attól függően mit tud Pogba CDM-ben.A kérdésem ,hogy tudnátok jobbat max 400k-ból? Első sorban Nunez és Dumpfries helyére? Utóbbi 85-ös lapja nagyon tetszett CB-ben. Nunez pedig draftban sziporkázott.
Csapatban van még Vardy(88),Drogba(89) viszont Nunez talán jobbnak tűnne chemy miatt is.
-
Santana01
aktív tag
Jövő hónapban leszek 28.
17-18-19 aztán most újra a 23
-
Santana01
aktív tag
Jártatok már úgy,hogy pár óra játék után el mentek párotokkal tusolni? Majd tusolás közben kérdi az asszony: "Min gondolkodsz?" Aztán nem győzöl magyarázkodni és mondani valamit mert te még igazából a játékon agyalsz és azon,hogy mit kellene fejleszteni a csapaton,de ezt nem lehet neki beismerni.
Ismerős?
-
Santana01
aktív tag
HdRew , végig mosolyogtam a hozzászólásodat annyira jól le írja a Fifalétet. Ugyanígy érzek én is és mielőtt újra kezdtem én is úgy gondoltam mint Kristóf..aztán most újra rajta függök.
-
Santana01
aktív tag
Zidane-ról van tapasztalata valakinek CDM pozícióban? Leginkább védekezési szempontból érdekelne. 4-2-3-1 -be kellene CDM posztra de félek,hogy nem ő az igazi oda.
-
Santana01
aktív tag
Szóval ha most ki nyitottam Benzemat a 81x11-es pakkból akkor két hét múlva kb a TOTY verzióját nyitottam volna!? Ez fáj
-
Santana01
aktív tag
Ki raktam én is és végre adott valami értelmeset
[kép] -
Santana01
aktív tag
-
Santana01
aktív tag
Az mi lehet szerintetetek amikor nem látom,hogy az ellenfél aktuálisan melyik játékosát irányítja? Nem mutatja se a nevet se a stamina szintet.
Jellemzően ilyenkor veszíték mert ki se tudom hozni a labdát olyan pressingbe ütközök. -
Santana01
aktív tag
Nálam így állt össze a csapat eddig.
[kép]
Van Dijk,Vieira,Borozo és Lahm a csapat gerince. Utóbbit nagyon megszerettem, hihetetlen jó mindenben.
CR is jó de őt úgy érzem ,hogy még nem tudom kihasználni mármint a cselezés szempontból. -
Santana01
aktív tag
Hagi - Rivaldo - Moore
Egyikkel sincs amit kezdjek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest