Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Objectivesba a szintekért is ad packot ugye+Silver beasts küldi 55k-s pack
Milestones: Silver cup csomó packot ad
100 finesse gól 50k-s pack
500 gól 100k-s pack
50 sb profin 50k-s pack
200 gold sb meccs 125k-s pack
Live Friendlies szintén tele packokkal
Bronze squad mastery 50k-s pack
Silver ugyanez
500 assziszt 100k-s pack
Ezeken kivül még ott a rivals,moments,wl,sb reward + Rivals meg WL-nek van milestonesba szintén küldije ami ad 50-100k-s packot.
Azokat emeltem ki amik könnyűek mert megcsinálhatóak gép ellen vagy ha haverral nekiültök és kilépked.
Ha mind megvan lesz 500 játékosod amiből kirakható a 3 advanced sbc ami megint ad vagy 1 milla értékű packot. Ebből egy kezdő bőven jó csapatot összetud rakni.
+Ha van Marque Matchups az már ad 5 db eladható packot, ha jön BL Marque az is meg ott vannak a napi sbc-k. Az iconok 1.-2. squadja amibe silver vagy bronz kell eladható two rare gold playerst ad.
Nem bonyolult elindulni
Bár ha engem kérdezel nem éri meg ennyi időt tenni ebbe a játékba
Jövőhét szerdán jön az új GOW aztán inkább rákell pihenni majd.
-
mcwolf79
veterán
Na Gosens most már anchor-ral is lenghty . Überfaxa lap lett (eddig sem volt rossz , nálam még Cancelo-nál is jobban adta , most meg végképp jobb lett )
-
Dicker
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ez nincs még meg ebben a formában, szép is lenne.

Haaland-ot két Lewa-ból vettem. Az elején dobta be még, mert UT-s Fifát vettem 4600 ponttal akcióban most, amikor le volt árazva.
Chiesat összeraktam SBC-ből, meg untrade lapokból konkrétan. (TOTW is volt hozzá packból)
A 30-50 ezres lapok naponta összejönnek, ha tudok játszani, azok már megvannak. Azért átlag egy 10k-s lap beesik.
(Ikoné, Godfrey, Koulibaly, Szczesny)
A többire gyűjtök, nyitogatok természetesen.
Plusz van még Fut stars-ból 3 draft tokenem, abban is bízok, mindenképp tradelhető nyereményt választok. (meg persze az összes értékelhető packot kinyitottam ott, amíg bírtam csillaggal, azok is eladható lapok mind)
Meg persze a Cancelo, Sterling kombó sem így fog indulni, hanem sima Gold-ban. Talán addig esik az áruk. Ami kemény dió az a Theo elől, ő rá szedem össze a pénzt most szép lassan, a többi játékos helyettesíthető.--------
Lapértékek: Mukiele 79-es játékos 120k-ért dobja maxra. Úgyhogy nem logika alapján megy ez a határ annyira, inkább random kb.
-
TrueGooner
senior tag
Valahol adat szivárgás lehetett, ahol email/jelszó páros ment a DarkWeb-re. Egy időben nekem is volt ilyen, PS Acc-omat fel is törték, Supporrtal szereztem csak vissza. De az EA Acc-ot még utána is próbálgatták hetekig. Ha esetleg ugyanazt a jelszót máshol is használod mint a EA regnél, akkor változtass.
-
Dzsoki92
senior tag
-
Mrguba
őstag
HU GYEREKEK A HETEN 30 SZOR AKARTAK FELTORNI A FIOKOMAT

MA CSAK 7 SZER JOTT ERTESITES...KOMOLY -
bodnar123
őstag
Letoltem megint a wlt 6 winig. Majd 9 meccset leadtam bronz játékosokkal. Mint múlt héten most is megérte. Most a jumbo packban perisic mazraoui és trapp. Meg a rareben egy 85. Kezd bejönni ez a bronzokkal sok vereség után kapsz valamit teory... Persze lehet goldal zsinorban 9 vereség után jobbat ad.
-
EA's hit
addikt
válasz
mr.dana
üzenetére
Inkább az utóbbiaknak van totál elbaszva az árazása. Minél jobban elnézik az árazást, annál jobban lehet coint csalni ezekkel a lapokkal. Gündogannál nem indokolja semmi a magasabb max. árat, inkább a többi említett lapnál kellene ezt masszívan lejjebb venni.
A wl valami iszonyatos trágyalével leöntött foshalom, konstans full pressen minden gyökér, ami persze működik, játszani képtelenség. 5/1 eddig, újabb remek kezdés, jegelem is egy ideig, ennek így semmi értelme

-
mr.dana
aktív tag
miért nem tudok egy Gundogan eladni több 10 000 coinért ??
-
|AP|
veterán
Remélem Piqué kap egy EOAE lapot
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem, törlődni fog sajnos.
-
LendvaiFeri1
veterán
A WL kvali megmarad az új seasonben is?
-
thebigK
addikt
ebből a promoból mást is ki lehet nyitni mint ezt a kurva Susot? 2 nap alatt harmadszor, abból 2 untrade volt, kösz a semmit
-
bodnar123
őstag
Na legalább a 6wines selejtező rewből jött egy Mendy... Vicces, hogy 83as lap 88ezerért egyből megy. Biztos jó, meg a chem, de ennyit egy 83as hátvéd...
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én a 33-as csapat chemre utaltam. Eddig számított a 100-as chem, sőt, de idén hogy 26, 28, 32 vagy 33, igazából semmi jelentősége. Max. 1-1 játékosnál az egyéni chemnek, amit te is írsz. Bár hogy én biztos nem rakok Perisicre architect-et, hogy lengthy legyen, az is tuti

-
EA's hit
addikt
Semmi értelme ennyire pörögni idén a chemen, semmi jelentősége nincs. Én most egy 28 chemes csapatot raktam össze, és semmi különbség nincs az előző, 32 chemeshez képest.
Ingame 4-1-2-1-2, Barella CDM, Valverde és Perisic CM, Mostovoi CAM. Barellától én azért még tartok CDM-ben, meglátjuk hogy muzsikál. Sajnos mást nem nagyon tudok oda rakni, Chiesa és Bremer miatt Serie A-s kell oda, de aki jobb CDM lenne Barellánál, azokkal nem jön ki a poszt.
-
Gaborz1
senior tag
Nálatok megy a webapp vagy csak nálam döglött meg?
-
Dicker
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Ő CDM-ként nem tud sajnos.
32/33 kijön, ha Szczesny-t beteszem Alisson helyére, de az kicsit visszalépésnek tűnik. Vagy annyira nem vészes?
Esetleg még egy olasz védővel sima gold Tomori, vagy DD Posch-al lehetne 33/33 is. Ők viszonylag olcsóak, vagy kipörgetem a Medel SBC-t. De ennyire nem akartam olaszra váltani, hogy tudjak majd rotálni az angolokkal.Drága Iconok, meg egy drága (értékéhez képest) Kalvin Philips-el, vagy Kanté-val lehetne megoldani, eddig ezeket látom.
Brazil, francia, olasz, angol, portugál nemzetiség menne el, de senkit nem találtam, vagy PL, Serie A-s játékos. -
thebigK
addikt
PL hónap játékosára is lehet már szavazni.
-
evibly
senior tag
Szintén Div4, untrade reward: B. Silva a legmagasabb, mellé szutyok IF lapok sorozatban. A legdurvább, hogy a rare mega pakkokból valami gusztustalan mennyiségű duplikált lap jött (az egyikből 11 darab), mind ment 80+ SBC-be, amiből meg egy duplicate Kroos esett ki.
Kabaré az egész. -
Aguinaga
őstag
válasz
kapeti07
üzenetére
És még kirakható két hónapig.
Mondjuk azt hittem, legalább +2 ratinget kap, erre látom, hogy csak +1.. Ez hogy jött ki? Amúgy tegnap fejeztem be, a második sbc-ből esett egy eladható Kyle Walker (vicces, hogy drágább, mint Haaland).
Lesz vele 300k-m, de amilyen a játék, megkérdezném, mennyiért tudnám eladni a 300k-t? -
EA's hit
addikt
Nekem a div4 rewardból egy 84-es lap volt a csúcs, kösz a szokásos semmit
Viszont a sokadik 80+ upból jött egy Perisic, neki örülök, meg is próbálom beépíteni valahogy. Barella CDM-ben milyen lehet? -
|AP|
veterán
én csak eladható pakkot nyitok (bár annak sincs sok értelme), legközelebb szerintem már csak a VB promónál nyitok.
Hacsak nem jön pénteken valami olyan lap, amire nagyon ráizgulok, esetleg valami kihagyhatatlan SBC. -
Dzsoki92
senior tag
Ezek a Libertadores meg Sudamericana lapok a sírba visznek komolyan
xD -
bodnar123
őstag
Div 3 reward... untreadet vettem ki. nem jött csak egy 84es lap és pár 83as... Ez szánalmas... Tetűrágó fos cég... 50k packokban rendszeresen kb maximum 10k érték van.
-
ProEvoFan
nagyúr
Hogyan lehet az elmentett taktikát/felállást betölteni meccs közben? A játékosoknak külön-külön egyenként nem lehet kicsit változtatni a pozícióit?
PS5ön játszom. -
Izéjose
tag
Mekkora Win hogy kiraktam Bennacert és annak aki hasonlóan tett ✌️✌️✌️😁😁😁
-
dkaro
őstag
Én a swapoktól félek. 21-ben simán visszaestem 2 diviziót, hogy tudjam nyerni a meccsek felét friendlyben. Itt nem lehet és úgy érzem a friendlyt mindenki vérre játsza, úgyhogy mivel béna vagyok, ezt elengedtem és csak SBt és Rivalst amit nyomok. Viccess, hogy Rivalsban(div 6) tudok nyerni de Friendlykben nem.
Ha jól tudom szezon végén visszasorolnak 2 divíziót, szóval lehet utána maradok inkább div8ban. -
raven84
senior tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Direkt szopat, mindig is így volt mindig is így lesz.
-
|AP|
veterán
a családi béke érdekében próbálkozom most egy olyan challenge-el, hogy naponta maximum 2 órát játszom. Ha letelt az idő, akkor nincs mese, konzol kikapcs.
Ez egy érdekes kihívás lesz a függőségem kezelése szempontjából is
Jelenleg úgy érzem tudom tartani. Ebbe még belefér a kvali, a WL és a 8 win rivalsban. Akkor leszek majd bajban, ha jönnek a swapok meg a VB alatt a sok objective
Ha sikerülne ezt hosszabb távon tartani az úgy érzem jót tenne a mentális egészségemnek is
-
Sandros112
tag
Na a szezon vége előtt 1 héttel meglett az Elite division. Nem tudom, hogy a feljutó meccseknél mi van, én izgulom túl, vagy tényleg direkt szopat ott a játék, de már vagy 10 meccsel ezelőtt is meglehetett volna. 3-0-ra vezettem félidőben, aztán 10 perc alatt lőtt 3-at, aztán 4-3 nekem, egyenlít. 89. percben futok a kapujára, felrúg mint a büdös szart, piros. A szabadrúgást a csatárom beleemeli a kapus kezébe. 92. perc gólt lő és újra 2 win kell a feljutáshoz...
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Kb. ugyanezt tolják rivalsban is
A 8 winnel itt sincs gond, hanem inkább a konzisztencia. zászlótól 3/3 winnel elmegyek úgy, hogy 1 win a kövi div. Lemákol egy ikszel vagy vereséggel, oda a 2* akkor már nyerjél 3-t. Nyerek 2-t megint kéne egy és ugyanez
Elképesztően frusztráló, pedig ha valami olyan ver meg akin látom ,hogy érti a játékot aláírom.
De ne az legyen már a mérce hogy előrebaszkodja a labdát háttal a kapumnak azt a védőmön keresztül fut a támadó szabálytalanság nélkül
Az előnyszabály is rejtély számomra. Az ellenfélnek sokszor 3-4 passz után még tart. Nálam 1 passz után már eltűnik
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A letámadásról fun fact... SB-ben world classon ugye néha ki lehet akasztani, hogy testel fedezve a gép nem éri el a labdát. Ha sikerül rövid idő után a gép benyomja a full presst. Onnantól kezdve a játékosaidhoz hozzátapad egy ellenfél. És nem mozdulnak. Nem helyezkednek, ott állnak az ellenfél mögött. Gyakorlatilag csak a kapussal van esélyed kijátszani, de az meg elég kockázatos. Mondjuk nekem az az észrevételem, hogy ha gyengébb csapattal van az ellen akkor kijátszom, ha nem akkor nem. Mondjuk 2.osztályban gondolom sűrűbb a jó csap, és a tudás is nagyobb. Ezért elég nekem a 3. Osztály. Könnyen jön a 8 win, packokban meg hiába jobb fentebb, ugyanúgy nem ad semmit. 1 vagy 2 % az esély... Lényegtelen.
-
dkaro
őstag
Noob kérdés:
Hogy lehet megcsinálni, hogy ilyen helyzetben rögtön rúgjon a játékos és ne igazítsa a labdát?
[https://www.youtube.com/watch?v=n4LMJTsPNFo]
21-el játszottam utoljára, ott simán ment és van egy olyan érzésem, hogy én bénázok vagy kell vmi kombó (jó pár dolog változott irányításban 21 óta).
Szerintem az esetek 99%-ban ilyen esetben igazít a játékos és emiatt eléri a kapus vagy a védő a támadót. -
Nandinagy
addikt
Az fix

Eddig nem éreztem ezt. De ez a letámadás dolog sokkal jobban zavar. Nevetséges szinteken mozog néha. Hétvégén is wlben 4-0 volt ide, benyomta a letámadást 4-4 a 90. percre. Hosszabbításban 6-4 ide, megint benyomta 6-6
120.-ba rúgtam a győztes gólt. Vicc az egész.
A ny*****k fejlesztők életükben nem láttak focimeccset. Leprogramozzák a letámadást úgy, mintha az valami cunami lenne az elszenvedő csapatnak. A játékosok megzavarodnak, nem mernek passzolni, állva várják a passzokat, fizikailag felére csökkennek. Pedig csak annyi kellene, hogy mozogjanak de mi a faszt várok egy olyan játéktól ahol mehetne ziccerbe a játékosom azt megáll előtte inkább vagy ahol a középpályásom full üresen áll de mire elér hozzá a passz beoldalazik az ellenfél mögé. Még védekeznie se kell tudnia az ellenfélnek, a játékosaim maguktól bebújnak mögé

-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Oszd meg Woody-val, viszi tovább örömmel
A feljutás előtti handicap annyira jellemző minden Div végén. És nem az erős ellenfél zavar, hanem amit te is írsz. Az addig minden bevarró Chiesa, homályt, kapusba, vagy kapufára lövi, hogy aztán 1 kontrából egy kipattanó góllal vezessen az ellenfél. Ami a 2. ilyen esemény után engem totál demoralizál.
-
Nandinagy
addikt
Ne beszéljünk erről a szarról
Ötödjére mentem neki a div1 feljutásnak
4 kapufát rúgtam amiből egy duplakapufa volt. Kikaptam 2-0-ra 2 lövéssel. Így 0 motivációja van az embernek,hogy ez a retkes játék mindent megtesz ellene.
Van ismerősöm aki az FGS kvali pontokra gyúr és folyamat panaszkodik, hogy ebben a játékban 2-3 gólos előny nem számít. Benyomja a fullpresst az ellenfél és 30 perc alatt egyenlít. Védekezhetsz akármilyen jól baszhatod. A játékosaid megállnak, lassabbak lesznek, pontatlanul passzolnak
Ahogy leírta 2-0 ide 45 percig 0 kapuralövés ellenfélnél. Második félidő full press 4-2 oda.
Szerdán jön a God of War letörlöm a fifát.
-
nitro16
senior tag
válasz
mr.dana
üzenetére
Van Dijk alapból Lengthy így igen tök mindegy mit raksz rá. Arra kell figyelni, hogy ha van egy olyan játékosod aki alapból nem lengthy akkor megvan melyik cuccal lehet/lesz az pl: architect-tel de ennél is csak akkor lesz lengthy az adott cuccal ha a chemistry 3-s tehát maxos. Ha csak 1-2s akkor nem lesz az hiába van rajta az adott cucc.
-
mr.dana
aktív tag
Nem teljesen vágom még mindig ezt a lengthy dolgot ... Most pl nekem van egy van Dijk cb , azt nézem az összes chem -el lengthy - akkor most tök mindegy mit teszek rá ?? már ezt sem értem - de ok mondjuk persze nem egy snipert tesz rá az ember ..
De , mondjuk shadow vs anchor ba - jobban járok akkor egy anchorral ?? e szerint a logika szerint ??
Mert ha nem lenne ez a baromság - akkor ugye vita nélkül megy rá a shadow - mondjuk pláne mikor még plusz 10 volt a pace ... de most ha mindegy a pace !? ha jól olvasom , most ugye 8/8 anchor 4/4
a védekezés - becsúszás kivételével egyforma - viszont az anchor még nyom a fizikumon is ..
akkor most mi van ?
-
bodnar123
őstag
Amúgy igazán feljebb vehetnék. Legalább lenne benne két 85+ játékos. Vagy három. Legalább ki lehetne rakni több sbc-t. Viszont így ehhez vagy kereskedned kell, vagy extra pénzt beleölni. Amivel még nem lenne nagy gond. De most komolyan 7500forintnak megfelelő összegért kapsz mondjuk 20k coint? Azért az is röhejes. Tudom sok az esélye azért ennél többet kapni, de ha ez jön le? Ennél a kaszinó kifizetődőbb... Pedig az sem az...
-
Nandinagy
addikt
Nem
Ez csak azt bizonyítja, hogy kb. bármi beadhatja. Láttam már two rare players packból OOP Reece Jamest meg OOP Susot nyitni embert, nekem meg 1 ilyen lapot se adott még
Vak szerencse az egész. Ha megnézel 4-5 20-0s rewardot semmit nem kapnak. Sokszor WO-t sem. Én már a 14 wines Dembele pickel túlszárnyaltam őket ami vicc kategória. -
raven84
senior tag
Elvittem a kvalit 8 winig és jött egy Bastoni, ha nem storeból veszed a pakkot akkor sose lesz benne semmi...
-
bodnar123
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nem tudom, hogy attól miért lenne fullos, hogy a labda átmegy az ember testén
Persze ha a gagyi szó jelentése egyenlő az arcadel akkor értem. Persze vannak elvitathatatlan érdemei a játéknak, és ez a lehetőségek száma. A sok passz és lövés fajta. A cselek száma. Szerintem arcade attól lesz, hogy egy csomó dologra nem igazán kell figyelni. Nem kell figyelni, hogy mikor nyomod meg a passz vagy lövés gombot, mert mindenképpen megvárja a játék hogy a labda a lábánál legyen. Ez az arcade. Az, hogy a labdának az az egyszerű fizikája sincs meg, hogy legyen teste az gagyi. Nekem. -
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Igazából ez a játék ilyen szempontból félkész. Ok hogy néha véletlen kialakulhat ilyen, legyen bug. De a játékosoknak, labdának nincs teste. Egy csomószor azért tudja ellőni, cselezni a játéks mert a labda átmegy a testén. Ilyennek nem szabadna előfordulni főleg nem ilyen sűrűn... Egy csomó dolog nincs leprogramozva.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Brutál sokat számít. CB ben én Hierro lapját használom Araujo mellett mindkettő lengthy és kb bárkit megfutnak ami szerintem elég vicces. Csatárba pedig csereként szoktam behozni Luuk de Jong lapját aki a jelenlegi szakaszban szerintem brutlis azon a poszton.
-
|AP|
veterán
válasz
thebigK
üzenetére
nekem is mindkét védőm lenghty és tényleg így még Araujo is hibátlan a mai napig. Sosem éreztem kevésnek a sebességét (sőt, olyan sprinteket le tud néha vágni az oldalvonal mellett, hogy csak nézek)
Csatárral viszont még nem próbáltam ezt a lenghty-erőcsatár dolgot, eddig a régen is működő kis termetű, forgolódós csatárokkal toltam. Viszont indítani ezeket nem nagyon lehet, mert a lenghty védők megeszik őket. -
dkaro
őstag
86os fodderbe szerintetek most érdemes fektetni? Ha jól tudom pénteken nem lesz promó, úgyhogy sanszos hogy hétfőn hozzánk vágnak egy ikon sbct vagy vmi hasonlót amibe kellhet.
-
|AP|
veterán
válasz
Dzsoki92
üzenetére
hát.. ebben a lenghty őrületben és azt látom, hogy sokkal többet számít az, ha egy játékos lenghty (mindegy milyen pace statokkal), mint hogy milyen értékek vannak feltüntetve az acc/ss statoknál.
De talán pont emiatt nem lesz annyira drága, így mindenképpen kirakom, mert ki akarom próbálni.
Correával nincs semmi bajom, nagyon jó befejező, de pont futni azt nem lehet vele, hiába a 88/87 statok (hunterrel 96/95)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

800 coin os játékoson is látok sokszor 50 ezret ...