Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Én arra is gondoltam, hogy akik megkapták, nem volt annyira fullra tele a klubjuk..
Néztem facebookon...van aki kitette a Messit és, hogy 3 órás grindolás...
Na, meg ne sajnáljalak....hétvégén ha elfekszik a család, képes vagyok éjjel 3ig, kb 6 órán keresztül csinálni....és csinálom hetek óta
(én balfaxx....
) -
Sirandrish
legenda
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Ezt én is így gondolom, de nagyon nem akarja, így én már nem is pörgetem. Naponta párat azért csinálok sose lehet tudni alapon, de már beleuntam. Ha el lehetne tenni a duplákat, az más lenne, de egyszerüen 2 packot nem lehet egymás után elnyitni mert a fele tuti dupla.
De még ha csak 2-3 dupla...ki fog kidobni 2 90+lapot is? Senki...
-
Woodslave
félisten
válasz
Dzsoki92
üzenetére
hát pedig qrva jók ezek a lapok. Lehetnek elveid de akkor is csak egy játék. Persze eredményességben mennyire mutatkozik meg ez az már más kérdés. Szerintem ugyanaz mint bármilyen lappal, lehet 2-vel több embert versz meg vagy kevesebbszer kapsz ki, alapvetően nem fogja az eredményességet befolyásolni, nem lesz tőle senki 20-0-ás wl játékos. De szerintem tots Mbappe és társaival se.
tegnap délután div 4 végén figyelnem kellett ne jussak fel, aztán jött egy időszak egy qrva meccset nem tudtam nyerni.

Kvali 4 win, de a maradék 6-ból is legalább 4-en nyerhettem volna, de ez megint lehet a matchmaking meg a csütörtök miatt van mint a csapat.
Múlt héten mentem 11 wint vasárnap szinte teljesen más csapattal, ha most 6 lesz kínlódva akkor az a csapat miatt van? Nem hiszem. Szóval jól meg van ez csinálva

Ez a Martinez- Buffon duó, vagy Vanja középpályán. Pláne hogy dirt cheap sbc-k voltak vétek kihagyni, ugyanúgy mint Cechet is, bár EAShitnek se jött be.
Sikerült a cup is. Első meccen nyertem, örültem mint állat, aztán nézem semmi. Nem raktam be kapust
Szegény másik pedig ilyenkor öngóllal kilépek de nagyon be voltam pörögve
-
-
Madn!ght
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Köszi!
Coinom annyi úgysem lesz soha, úgyhogy lassan belepakom a fölösleges foddert. Nyilván a nemzeti kötődés lényeges, de a legutóbbi wl-ek tapasztalatai alapján a csatársorom a szűk keresztmetszet (Jota és Martial). Megjegyezném Jota nekem nagyon fekszik és meglepően sok gólt is rúgok vele, valamilyen hasonló karaktert keresnék, aki gólbiztos(abb) is.
A kölcsön Ronit elvből nem használom, meg nálam old genen annyira nem is jött be. A gold mbappét meg ugye megintcsak elvből nem, másra meg nincs zseton. -
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Ezeken a pakkokon szerintem rating korlátozás van. Nyitott valaki donnarummát?
Mert én egyet sem. És twitteren sem láttam sehol. Vagy tots és 83as lap, vagy csak 83as lapok.
Este meccs alatt csináltam 20 pikket. 90k költöttem lapokra.
1 db 85-ös , 2db 84es, 5db 83as, többi 80-82. ez kb 40k fodder érték amit adott.
Más promócióknál ahol volt pikk ott kb legalább a beletolt érték visszajött fodderben, és azért potyogtak a 86-88 lapok. Most ilyeneket nem is láttam.Este még toltam 2 draftot, de egyszer sem adott mbappé, neymar, messi lapot még próbának sem. Sőt még tots lap is csak 2-3 db volt.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Hasonlóan vagyok én is, Puskás befejezése miatt valószínűleg a fodder packot fogom választani.
WL-t 9 winig vittem, volt még 3 meccsem, de nem hiszem, higy összejött volna a 11, így is a pickből Marquinhos jött, akinek elsőre örültem, de szerintem TOTS Mbemba jobb nála :D
Legalábbis TOTS kupában egy rakás szerencsétlenség volt anchorral, Kimpembével együtt..
-
|AP|
veterán
-
gjoe
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Wl 10 win. Red andre todibo Cabella, andre lett mert így a kéket eladhattam.
Csomagokban semmi.
Kb 25 pikk, 1 kroos és donnarumma pár 85 86, de a 70szazaleka max 82
Vagy 30 upgrade és semmi. Néha schmeichel, ramos volt max. 1db todibo.
Kiuritettem a klubbot és rohadtul nem érte meg. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Nemtudom énis kiraktam pár embert de igazából nemtudom kit tudnék kirakni akit esetleg használnék is.Most loan Henryt raktam ki megnézem mert soha nem játszottam vele megnézem pár wl meccsen majd mert játszik balszélsőt is emiatt érdekes lehet de nemismerem milyen lehet.Puskás extra és szeretem is nagyon de nemtudnám hova rakni jesus lewa kane megvan elől és mèg van pár loan lap is köztük cr..
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Azabajom a fodder packal hogy a hét végére lesz addigra szétnyitom magamat a szokásos alsó kategóriás totsokkal akikből a fodder pack ad megint duplikat (5 sané 5 fekir 5kolo muani a 4 3 as sorokat nem írom le
) még agyalgatok első körben a pickre hajlok 3 ligábol 5esély a jóra elitben is jók szoktak lenni a pickek multhéten dias ezenhéten modric volt opció de ő megvan pirosban így másikat válaszoltam de legalább volt bent nagy lap.meglátom addig mi történik
eddig csak az biztos nem Rooney -
Woodslave
félisten
-
gjoe
addikt
-
evibly
senior tag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Jól van, nem csak én érzem ezt
A kupáktól általában távol tartom magam, elég az ideg a többi játékmóddal, de gondoltam a Bundes csak nem lesz akkora sweat fest, mint a PL volt. Hát ekkorát tévedni! Mindig úgy ülök le, hogy ok, nem baszom fel magam, ez kábé fél percig tart, kriminális. Voltam már Elite is, WL-ben 14 winek megvannak rendszerint, de ez itt egy más világ. Így a kérdésem is ehhez kapcsolódik: hogy a náthás, jó büdös anyja valagában lehet az, hogy ilyen szinten fossá fociznak az ellenfelek MINDEN EGYES MECCSEN. Tehát nem egyszer-kétszer, hanem folyamatosan.
Nem kell nagyon ragozni gondolom: a játék minden elemében gyorsabbak, agresszívabbak, agilisebbek. Fordulni, labdát átvenni nem tudok, kapuig nem jutok el, nemhogy lövésem nincs. Ez nekem rohadtuk bűzlik, nem akarom elfogadni, hogy ez "mindössze" annyi, hogy a németek dominálnak. Pedig valószínűleg ez van
Egyikükre rá is írtam, hogy meséljen már, milyen divben van, mi a WL rekordja, ha már úgy elkente a számat, hogy azt sem tudtam, hányadikán van elseje? Nem válaszolt persze.
Utána én hülye vigasztalni akartam magam DR-ben: nem kellett volna. A német ellenfél ellen zéró sansz, úgyhogy ha láttam a német TOTS csapatat, vagy a GER badge-et, léptem is ki. Szégyenteljes ez az egész.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Ez nem is lett olyan drága mint amire számítottam. Első blikkre rögtön elgondolkodtam rajta, hogy kiveszem Laporte-val együtt, mert egy Odegardom úgyis van a jó linkeléshez. Aztán átfutott az agyamon, hogy Van jó CB-m és nem gondolnám, hogy jobb ez a lap mint TOTS Kane. Két ilyen langaléta meg nem jó elől, kell melléjük egy kisebb mozgékonyabb csatár. Úgyhogy marad Cruyff-Kane elől. Meg aztán kiürítettem a klubbot PL TOTS alatt és nekem s kell egy hét a regenerálódáshoz. Még jó is gogy a Bundás jön. Ha magyarok kaptak volna TOTS lapot akkor talán még érdekelt is volna, de jelenleg nem hoz lázba engem sem.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Nekem most 49 van, nagy része valamilyen plusszos csomag és 1 hét alatt még össze tudok gyűjteni párat. Van 500k zseton és a transzfer listán 24 inform lap korábbi nyitásokból. Abból van pl. 2 db 89-es is. Nem tudom mennyit érnek összesen. Talán 250k körül. De egyelőre várok velük.
Következő hét pénteken fogok nyitni, akkor jön a PL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(én balfaxx....
Szegény másik pedig ilyenkor öngóllal kilépek de nagyon be voltam pörögve

Köszi!