Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
"Általában ugyanaz a forgatókönyv: vezetek, megfordítja, megfordítom, megfordítja... így megy kb. 7-7-ig, aztán tizik "
Ja és általában az nyer aki az elsőt rúgta.
Webapp kedvencem az volt mikor kellett még egy 86-os lap sbc-be. listázom, nincs. Veszek egy dybalat és csak transzfer listre mehetett mert itt már jelezte, hogy van a klubban.
raven84: Hát szerintem nem a fifa ponton múlik. Én szeptember óta kb 3* 4* vettem 2800 pontot. Egyszer sem adott semmit azok a pakkok amit azokon vettem. És utána sem lett jobb. Még egy top lapot nem nyitottam. A legnagyobb érték untrade 450k player volt, de persze már kispadra sem férős. Ezek a heró, mixed ikon pikkek, sbc-k még egyszer sem adtak értelmes lapot. A tegnapi 2db 85ös és egy 87es fodder volt.
Gabeszfoci89: Én most örülök egy kis szünetnek, legalább mással töltöma szabadidőmet.
(ja nem, mert most meg fórumozok) -
Gabeszfoci89
senior tag
Ne is mond...megpróbáltam mégegyszer be is tudtam lépni nyertem egy rivalsot általában ilyenkor szoktam letolni a qualit...fele meccsnél lost connection és vesztett meccs lett így...elmúlt 4 quali 10/10 lett csak arra ad értelmes rewardot most azonnal tönkrevágták a qualimat nyerek 4 meccset és lezárom vicc az egész felidegesít tiszta szánalom hogy beenged és fél óra múlva kb kidob utánna elérhetetlen megint a szerver..szánalmas
gondolom baromi nehéz lenne kiírni hogy karbantartás ettől eddig pont... -
|AP|
veterán
jah, egyébként rengetegszer végződik tizikkel az ilyen-olyan cup meccs.
Általában ugyanaz a forgatókönyv: vezetek, megfordítja, megfordítom, megfordítja... így megy kb. 7-7-ig, aztán tizik
Nagyon "örülök" a szervergebasznak. 5 win kellene még DR-ben, plusz holnap a kvalit is le kellene játszanom, mert szerdától nem tudok majd játszani csak vasárnap.
A webappos SBC kirakás meg katasztrófa. Olyan szinten nem mutat játékosokat, hogy még akkor sem dobja fel őket, ha név szerint rájuk keresek...
-
raven84
senior tag
válasz
david368
üzenetére
Durva, amúgy ebben mi lehet a jó az EAnek? Egy accountot az égbe tol a másikat a sárba lök.
Jó, én mondjuk soha nem vettem még fifa pontot és nem kevés eurót vittem már ki ebből a játékból is. Lehet, hogy valahogy látja az algoritmus? És azért nem bannolnak hátha veszek még pontot, viszont semmit nem kapok nehogy eladjam
-
david368
aktív tag
Megcsináltam a campaign picket, elég jó lett. Miranda, Torres és UCL Fofana. Fofanat vettem ki, bár màr padláson is vannak védőim, de egynek jó lesz főleg ha kap upgradet
-
v-man
őstag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
[link]
Persze, rossz
-
bodnar123
őstag
Érdekes, hogy ezt a kupa dolgot többször emlegettétek, én kb emiatt soha nem is próbálkoztam. Bár itt is volt "csalás", de nekem ez most jobban ment, mint bármi. Viszont mivel a defending le volt húzva, így nálam ebben meg az a rákfene jött ki, hogy ha nem lenne ennyire hülye a játékban a támadó AI, a passzok nem mennének mindig szar helyre, a védők nem maguktól védekeznének, akkor még gyakrabban lenne ilyen 10:5ös meccs, amin még a superman kapus védett kb 5 ziccert. Szóval a balansz valahol nagyon nem jó a passzoknál. Az indításokban egyértelműen szar az egész, de az, hogy megszerzed a labdát a 16osodnál, és egy driven passzal vaktába megtalálod a csatárt az nem reális (hát még amikor egy fejpárbajban lecsorgó labda találja meg a 30-40 méterre álló csatárt tűpontosan). Elveszi a játék igazi értelmét. Majd ezek után a 16oson belül egy olyan passzt csesz el, amit még én is 10ből 9szer oda tudnék adni. Szerintem ebből is az jön le, hogy igazából ezt a játékot úgy tervezik, hogy a kis 7 éves 80 Iq Jürgen is eljusson minél tovább ha költ apu a játékra. Nekem ami sokat segít az élvezhetőségben, hogy az indítás után mindig megnyomom az irányt (jobb kar), így kevésbé cseszi el a játékom a hülye AI. Ezt amúgy használja itt valaki? Nekem ezzel élvezetesebb a dolog, mert így több jó gólt szerzek. Persze az állandóan szélről abuzáló ellenfelek ellen nem tudok mit csinálni. Ha valakinek ez a játéka ám legyen.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Lost ea szerver connection miatt be sem enged a menübe..másnak is van ilyen?megint gameplayt patchelgetnek a fiúk?este még minden működött
-
|AP|
veterán
pár napja ugyanez van nálam is.
Most először nem lett meg a 11 win WL-ben. Ha higgadtabb vagyok biztos meglehetett volna, de szó szerint ugyanazok voltak nálam is, mint amiket írtál, így eldurrant az agyam.
Teljesen élvezhetetlen így a játék, komolyan fellélegeztem mikor végre abbahagytam tegnap este.
Jó lenne ez a játék, ha lehetne:
-passzolni
-védekezni
-eltalálni a kaput 10 méterről
Plusz emellé az is sokat segítene, ha az AI nem szabotálná a csapatvédekezést.Ezek a kupák meg továbbra is a leggusztustalanabb meccsek, totál szerencsejáték az egész. Ennyi erővel meccs helyett lehetne forgatni egy szerencsekereket a kezdés előtt és nem kéne végigszenvedni az egészet.
-
gjoe
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem vagy egyedül. Szombaton nálam még minden rendben volt. Majd tegnap Wl kínszenvedés. Alig lett meg a 6 win.
-Mindenki csak ácsorgott a posztján.
-Minden ellenfél végig constant press, az én csapatom meg mint akiket kipányváztak.
-Kivéve a szélső védőim akik állandóan elmászkáltak
- Egy 5-10 méteres normális passzom nem volt, míg az ellenfél 50 méteres pontos indításokat tudott csinálni.
Egy labdát nem tudtam átvenni mert vagy elpattant, vagy mindig beelőzött az ellenfél.
Minden szerelésem visszapattant az ellenfélhez.
Ramosom rendszeresen esett el szerelés közben
Minden második meccsen sikerült 11-est kapnom ( eddig max 20 meccsenként volt egy)
A támadóim nem követték a támadást, rendszeresen a labdás emberrel egyedül maradtam.
Ha fel is jöttek mindig védőre helyezkedtek.
Ha sikerült is 2 az egy ellen menni mindig a védőre tapadt a másik emberem, nehogy passzolni lehessen neki
Na ezek mentek végig.Ja és hogy nincs dda aha.
Fantasy kupa: ellenfél vezet már a 20. percben 3-0ra ( a meccs olyan volt mintha div10 lennék egy elit ellen) ki is lépek gyorsan. Indítom a kövi meccset és újra őt adta be. De megfordult a világ és ő lett div10 én meg elit. 25. percben lépett is ki mert én vezettem 3-0ra.Persze pakkokból semmi. A 6 winért a két pikk 83-as max volt. Több mint 20 pakkból semmi értelmes nem jött. Egy szánalmas foshalmaz lett ez a játék. De sajnos olyan mint a cigi és nem tudjuk lerakni.
Ja és a közösség is szánalmas. Három winem ment el mert x-nél kiléptek mert érezték, hogy kikapnának. Egy a 75. percben 2-2 nél mikor végre én rúghattam 11-est. Azért az ilyen esetekben beadhatná a rendszer a győzelmet. -
Santana01
aktív tag
Három centurion..Azpilicueta-Reus-Tadic
Megérte
-
Gabeszfoci89
senior tag
Nekem szokásos szoptatos
Vazquez
89 timer
86 forsberg.....
Timbert vettem ki sbcbe jó lesz -
Kristof_94
nagyúr
Amúgy nem értem miért húzzák március 17-ig a fantasy lapok fejlődésének kezdetét. A jövő hét után pl. 2 hét bajnoki szünet lesz. Röhej, nehogy véletlenül túl jól járjunk.
Isaknál már most 1,5 upgrade lehetne. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem Kalulu, Reus és Nketiah. Utóbbit vettem ki, jó lesz super subnak.
-
Madn!ght
addikt
-
toxicjew
addikt
Megcsináltam ezt a campaign picket, Günther, Ferran Torres és Milner. Hát nem kellett volna...
-
bodnar123
őstag
Na letoltam a maradék ffcupot... Összesen 11 meccsen lett meg a 10 győzelem. Lehetetlen, hogy elite, de még az is, hogy a felső házból kaptam játékosokat. Mondjuk most kicsivel nehezebb lett. Sok vizilabda meccsem volt. Ami érdekes, hogy ha nekem valaki azt mondja, ez a játékmenet ugyanaz, mint rivals vagy wl.... Gyakorlatilag olyan gólokat lőttem, mintha amatőrön lenne az AI squad battlesban. Volt egy meccs, ahol 4:2ről persze 4:4 lett utolsó pillanatban (az ellenfél félpályát egyenesen futott a labdával, és mindenki kifutott előle) majd 10:5re nyertem a hosszabbításban. Gyakorlatilag minden meccsen 5+ gólt lőttem. Ez még a wl kvaliban sem szokott így lenni. A reward meg azért talán megérte. A homegrown is meglett 9 meccsen a 7. Ott is dettó ugyanez volt a gameplay. Nem tudom most mi a sorsolás szisztéma.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Szjoci27
üzenetére
A minap a kifakadásom ugyanerre irányult. Tökéletesen értem mire utalsz. Nálam ugyanez. A csapatom ellenem van, egyszerűen azt érzem, hogy az irányítás, az AI teljesen általm függetlenül működik. Ezt már nehéz a korábbiakban vesézett internet problémákra visszavezetni.
-
Szjoci27
tag
Azért az nagy különbség, hogy a játék elég sokszor nem is engedi ezeket levédekezni.... Hiába látom, hogy hova fogja visszapasszolni és próbálok odalépni, ha a védőm nem is arra mozog vagy elugrik vagy csak szimplán átmegy a labda a sípcsontján keresztül.
Amiket felhoztál (barca, real, robben) azoknak mind megvan a magyarázata, de abba nem is akarok belemenni.
A lényeg, hogy szerintem lehetne sokkal valósághűbb a játék. Az nem annyira idegesít, amikor későn reagál a játék a gombnyomásra, azt betudom az esetleges rossz kapcsolatnak vagy akármi. De elég sokszor teljesen azt érzem, hogy maga a játék ellenem van és azon a meccsen nem akarja, hogy nyerjek, de legalábbis a másik felet segíti (persze adódik fordítva is, azt is utalom).
Egyébként ezek miatt egyre kevesebbet játszok, el is fogom valószínűleg hagyni.
Más játékkal meg nem játszok, nem is tudom összehasonlítani. -
drachoHUN
senior tag
Nah lenyomtam az elmagyarosított csapattal az eheti FUT Champsot.
Szokásos eredménnyel zártam. rank5. Mint kb. minden egyes hétvégén.
Gulácsi
Cuadrado-Nesta(WC)-Maldini(Mid)-Spinazzola
Pogba-Zidane(WC)-Marchisio(base hero)
Szoboszlai-Ronaldinho(mid)
Puskás(mid)Ugyanazt az eredményt hoztam, mint amit a Mbappe-Messi-Ginola trióval, de jobban élveztem a játékot. Azt hiszem sokáig marad Szoboszlai és Puskás a csapatban.
-
bodnar123
őstag
Na a homegrown 3 win adott egy Upamecanot promot. Francia. Ha lefejlődik talán berakom, bár akkor már szinte teljes francia keretem lesz

Ami érdekes, hogy 87 fabinhot mutatta. -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem SZOBO CAM
PUSKAS ST
GULACSI kapus es full chem mindharom -
Santana01
aktív tag
válasz
Szjoci27
üzenetére
Játszanék és játszok én mást is (általában sok passzal,be indítással és a 16-os körül már szeretek kapura rúgni) ha a gép engedi..amikor szeretnék passzolni egy irányba és teljesen máshová megy a lábad. Amikor löbbölt labdát úgy veszi át Mbappe ,hogy a védő 2 méter hátrányból azonnal elébe kerül és bárkit bármikor megfutnak..akkor azt kell játszani amiből valahogy be lehet találni és ez a legkönnyebben úgy megy,hogy a szélén el futunk és be passzoljuk.
-
bodnar123
őstag
Gyerekek én nem értem ezt a friendly sorsolást. Nem igen játszottam november óta bármilyen "kupával"... Most letoltam fut fantasy cup-ot. 6 meccsből 6 győzelem. De általában 3-4 gólos (úgy hogy mellette 100 ziccer kimaradt szokásosan). Eliteben vagyok, de ezek szinte kizárt, hogy onnan lettek volna. ELőtte letoltam a kvalit. 6 winig. Egy meccs nem volt ennyire könnyű mint itt mind a 6. Még arra tudok gondolni, hogy itt az AI defending minimálra van húzva... Vagy passz. Egyszerűen mindenből kb ziccert lehetett csinálni. Persze a rewardban szépen gyűjtögetem a 83as lapokat.

-
raven84
senior tag
Idén először sikerült a 16-4, mondjuk kaptam 3 free wint az uccsó 5 meccsemből. A legjobb lap: gold De Gea

-
Nandinagy
addikt
válasz
Szjoci27
üzenetére
Minden jatek a meta spammelesebol all.Hulye pelda de meg a single player Hogwarts Legacyban is volt 2-3 varazslat amit ha kombinaltal akkor kb. mindenkit kinyirtal vele pikk pakk. Onnantol meg a jatekon mulik, hogy mennyire tudsz siman jatszani enelkul. A fifaban eleg nehezen, mas jatekban azert nem.
-
miro.
senior tag
válasz
Szjoci27
üzenetére
Akkor jo pont a hasonlatod,ha nem hasznalod ezeket.
Ezek mukodnek a jatekban,ezekkel nyersz konnyebben. Ha egy lovdozos online jatekba van egy olyan fegyver amivel atlosz es atlatsz mindenen,akkor az a hulye aki ezt nem hasznalja.
En se igy jatszottam soha,illetve igazad van,de azert mert ez hasonlit a focira,abszolut nem egyenlo azzal,hogy olyan is.
Illetve tudjuk,hogy nem olyan. A jatekosok mozgasa,a labda fizikaja,a kapusok vedese,a taktikai beallitasok stb stb. Mind teljesen mas,igy irrealis elvaras ezt elvarni masoktol.
Arrol nem is beszelve,hogy jobb szenvedni a te oldaladon,vagy a masikon jobb,mikor igy versz el 10 emberbol 6-ot.Szerintem ez egy valasztas,amit mindenki meghozhat,hogy hasznalja e a glitcheket,vagy probal eletszeruen jatszanj. Viszont mindkettonek vannak kovetkezmenyei,amit utana magad kell vallalnod.
Mashogy nezve pedig,Robben abbol elt,hogy megkapta jobb oldalon es elkezdte befele vinni,majd ballal a hosszura rarugta. Ezt megcsinalta meccsenkent 10x. Ez akkor glitch ha mukodne a fifaba?
Vagy a regi Barca tologatta a labdat 90percen keresztul.
A regi Real meg kontrazott Mourinhoval,meghozza minden meccsen.
Ezek is glitchek? -
Szjoci27
tag
válasz
david368
üzenetére
És minek a reward, ha nem is akarok játszani? Minek kinyitni, megvásárolni a legjobb/kedvebc játékosokat, ha nem akarok vele játszani?
Számomra élvezetesebb egy olyan meccs, amin kikapok, de az ellenfél nem csak ezeket a szarokat nyomja, hanem próbál játszani, mint amikor nyerek egx ilyen hányinger ellenfél ellen
-
Szjoci27
tag
Ez a játék annyira szar, amennyire szánalmas a játékosok többsége.... Hihetetlen, hogy mindenki csak a glitcheket akarja használni, még véletlenül sem akar senki valami futballhoz hasonlót csinálni. Középkezdésből folyamatosan mindenki gólt akar rúgni, a kapott gólok nagy része alapvonalról visszagurításból kapom, hiába akarom levédekezni, ha sokszor a játék nem engedi.... Szögletből mindenki ollózik a 11-es pont környékéről, persze elég sokszor gól is. Volt, aki direkt szögleteket akart kiharcolni....
A másik visszataszító dolog, hogy az elején megszerzi a vezetést egy kikcoff glitchel, majd ki akar léptetni wl-ben... Most komolyan, minek játszanak az emberek a játékkal?
V alaki magyarázza már el, hogy ebben mit lehet élvezni, hogy a játék hibáit akarom csak ki használni?
Komolyan nem értem... Mintha úgy akarnék biliárdozni, hogy kézzel gurítom el a golyókat
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
david368
üzenetére
Nem kell beleállni senkibe nekem tavaly volt ilyen minden ikon pack top ikont adott nemértettem idén meg elég gyenge a felhozatal nemfogjuk megérteni mi alapján oszt az ea.Örüljünk egymásnak nekem mondjuk jobban esik ha egy magyar kollegánál landolnak mintha máshova kerülne...Hajrá fiúk nyomjátok ezerrel gyertek elit divbe legyünk minnél többen
-
david368
aktív tag
Ezen logika alapján, aki TOTY-t nyitott is bújjon el és ne posztolja, mert van akinek ez fájna? Szép mentalitás mondhatom, engen egyáltalán nem zavar, ha valaki jót nyit és posztolja. Sőt motivál is, hogy megéri a játékot grindolni. Ha valakinek ez nem tetszik, így jàrt
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azonos ligából 3 lap kell, hogy +1 chemet érjen, de azt ki tudod váltani egy Bundeses edzővel. Szóval Szoboszlai, Puskás, Gulácsi, plusz egy Bundeses edző, és máris maxos Szobo és Gula is.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Amúgy nem értem, hogy ha ott van Gula és Puskás akkor miért nem kaphat 3 chemet. Mármint a logika alapján, ott van az azonos nemzet, azonos klub és azonos liga...
-
david368
aktív tag
Ilyen luck a világon nincs, minden top lapot is kinyitok.
Kupából 83+ doubleből TOTW Salah.
Aztan rögtön utána szintén kupás reward 6 winért 84+ ból Upamecano. Ráadásul extinct a lap

Geeeeeet in thereeeeee
Megéri leülni szenvedni elite friendly matchmakinggel,de már nem tudom ezeket a lapokat hova rakni
Ui.: kollegának igaza volt, hogy nyitok hétvégén is millás lapot, köszönöm a woodozást

-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A centurionos Gulácsit én használtam néhány meccsig nem volt rossz sőt átlag feletti volt csak chemi miatt nem tudtam hova tenni..Aztán jött courtois és egy gyenge pillanatomban bele raktam ikon packba...Bayernes vagyok szeretnék majd egy jó fun bundes csapatot főleg most megjött gomez is
szoboszlait is megveszem majd silverben meg schafer is nagy kedvenc
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nehez megszokni mert darabos mint HOOOOOLAND

Nekem a centuri lapja van meg..
Ingyé vot
Az eleg jo bar full bundesben probaltam csak -
Kristof_94
nagyúr
Isak 39 meccs 62 gól és ugye ebben van olyan, amikor már az elején kiléptek. Elégedett vagy vele!
Szerintetek ezt a Szoboszlait megéri beépíteni? Gulaval lehetne, de nem tudom mennyire jó kapus a játékban. -
taylorp
senior tag
Minimum 17 meccs egy Loan lapért, azért ezek az ea-s fiúk tudnak valamit.
-
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engedd el nekem 17 winre 88 griezmann...packok semmi 84 max rating totw packokbol egy 87 sule többi mind humor
-
Kristof_94
nagyúr
Hát ez a Szoboszlai lap nem lett túl drága.
WL-ben amúgy 11 meglett, legjobb pick 85, csomagból szintén... Megérte.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Sikerült a friendly kupát 10/10re nyerni most este kaptam Müller goretzka mahrez courtois meg fantasy de marcost
-
EA's hit
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Kapusra soha nem rakunk chem style-t.
-
Zimmi91
addikt
Ennek az Upamecanonak mennyi lesz az ára? Érdemes belőle venni egyet? 750ért nem teszik ki, mehet annyiért mint Saliba? 1,2-1,3 körül?!
-
Gabeszfoci89
senior tag
Kérdés kapusra (toty courtois)valaki szokott rakni chemet ?esetleg mit szoktatok?szerintetek mit érdemes mert volt aki azt mondta Basic a legjobb...
-
Santana01
aktív tag
Korábban volt szó kapusokról,szinte mindenki panaszkodott rájuk,én nem tartoztam közéjük mert nem volt ilyen tapasztalatom.
Tegnap Chemistry miatt tettem egy próbát Edersonnnal,olyan potyákat és annyi gólt kaptam ,hogy pár meccs után jött vissza Szczesny Cent lapja.
Toltam tovább a WL-et és azt tudom mondani ,hogy Szczesny nálam baromi jó kapus(ezt mondjuk korábban is tudtam ,nem véletlen van mostmár 254 meccs benne) de tegnap kicsit jobban figyeltem rá és csak jót tudok írni róla. Rengeteg olyan helyzet volt tegnap is amikor már mentem volna közepet kezdeni aztán védett egy nagyot. Minden szempontból biztos pont és hatalmas bravúrokat hoz.Gondoltam megírom legyen kicsi pozitív vélemény is és hátha segít valakinek kapust választani.
-
v-man
őstag
Adott a fantasy fut cup 8 meccses csomag egy Ruben Diast, sajnos City játékosom nincs, plből úgy általában se sok, laliga és serie a csapat van...
Ha veszek egy CAMot, akkor be tudom építeni, kit érdemes plből? Keret kb 200e -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Összetett a kérdés de próbálok segíteni(elit div)
Milyen platform?legyen fix alakzatod megfelelő custom taktikkal...legyél türelmes ha nálad a labda nemkapsz gólt próbálj meg olyan embereket megtalálni akik illenek a stilusodhoz amit szeretnél játszani.ez így nagyon butitott alap amiből ki lehet indulni ha ez megvan akkor lehet cseleket gyakorolni stb amivel hatékony tudsz lenni pl fordulékony csatárral r1 dribble és lövés ilyenek..szögletet levédekezni nehéz sokszor szinte lehetetlen hihetetlen bugos szar kapust tudod kihozni meg mikor elrugják gyors váltás és próbálsz tisztázni..
Védők stay backet érdemes szerintem mert amelyik oldalon támadsz ott tudsz kényszeritővel tovább menni védővel a másik pedig visszazár -
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Kellene nekem egy olyan felállás és taktika, amire át tudok váltani, ha nagyon védeni kell az eredményt. Nem baj, ha patkány dolog, lényeg a beton fal a kapu előtt. Kicsit már unom, hogy 2-3 gólos előnyben kapok ki... Köszi!
-
prannk
őstag
Hali.
Melyik chemistry style ajánlott vedő,középpályás ,csatárnak? -
Madn!ght
addikt
Guruk!
Segítsetek már légyszi. Tényleg nem tudok mit csinálni, full szopóág van minden játékmódban. Két verzió van, vagy látszólag 2x gyorsabb az ellenfél minden játékosa és csaknem elszédülök annyira kell koncentrálni, hogy hol a labda. Ilyen 240 hz feeling plusz mystery ball sokszoros sebesség. Persze minden odapattan minden, minden irányból gól. De 6-8akat kapok.
Próbálom tartani a labdàt, nem tudom, mert eladja a játékosom, a védője mint a helikopter úgy pörög, se csel se sebesség nincs ellenük. A boostolt indulás egyszerűen nem kapcsol. (!?)Másik, hogy elhúzok 4-5 góllal, majd egyszer csak minden érintésből gólt kapok és természetesen vizilabda eredmény ès kikapok.
Minden játèkmódban felejtős, képtelen vagyok nyerni.
4-2-2-2, illetve 4-4-2 de mintha ugyanazt a meccset játszanám újra. Mindenki ugyanazt a kreténséget tolja. Melyik ez a taktika, tudtok esetleg valamit linkelni?
Másik, a szögletből ollózós gól is full okádék. Nekem nem megy el a labda a játèkosomig, de ha ő rúg szögletet ráállok és mégis beollózza.
Harmadik, az alapvonalra lefutok, nekem nincs ott üres emberem, neki mindig az utso pillanatban visszalép a csatàr a védőim meg szaladnak tovább. Mi a titka ennek az istenverte glitchnek. Mit kell állítani, hogy nekem is ott legyen a csatárom, és leginkább mit csináljak, hogy a védőim ne szaladjanak le a pozícióról?
Elsősorban azok véleményére lennék kíváncsi, akik div 1, elitben is sorra nyernek.
-
bodnar123
őstag
-
Aguinaga
őstag
Igazatok van, minden évben megfogadom, hogy nem veszem meg a következő részt, de mindig elcsábulok.
Igaz, ennyire hamar még nem égtem ki, mint idén, így meglátjuk, meg bírom-e állni, hogy ignoráljam. -
Madn!ght
addikt
Szerintem idén még mocskosabb módon nyúl bele a script a játékba. Vagy simán a "spagettikód"-nak csúfolt program kontrollálatlanul manipulálja az ember csapatát.
Tegnap letoltam a wl-t, hát kb. 6-8 meccsen semmilyen (!) ráhatásom nem volt a játék működésére. Letámadás és a csapatom megdermedt. Semmilyen taktikai, formációváltás nem változtatott a játék képén. Ha nálam volt a labda, akkor gombnyomás nélkül is az ellenfélnek adta. Többször láttam olyat, hogy jókora hátrányban volt mögöttem az ellenfél védője, és a csatárom minden indokolás nélkül visszalassult, mintha elengedtem volna a sprintet.
Csak ismételni tudom magamat az elmúlt évek tapasztalatai alapján, sajnos nem tudom ezt "ez csak egy játék" szintjén kezelni, teljes mértékben sérti az igazságérzetem, hogy ok nélkül kreténné válik a csapat. Hangsúlyozom, nem arról van szó, mikor jobb az ellenfél, hanem az ok nélküli bronz szint alá süllyedésről.
Nyilván előzőek tudatában adtam pénzt a játékért.... a nyitások közepesen jókat adtak eddig, max ennyi "élményt" tudok a játék javára számolni.
-
miro.
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
En ha nem lesz valami nagy strukturalis valtozas,vagy nem mutatnak valami olyan videot,amiben tenyleg latszik az,hogy mas jatekot fognak kiadni,akkor meg se veszem szerintem.
Abszolut nem hianyzik,ugy erzem ez a bő ket ev eleg volt belole. Semmi ujat nem mutat a jatek,a promok is egytol-egyig ugyanazok. Konkretan mintha a tavalyi jatekkal jatszottam volna. Ezt meg megegyszer nem kezdem el. -
Nandinagy
addikt
Pont azon gondolkodtam egyebkent, hogy oke Div1/Eliteben jo pack jar a rivalsert, de a kuldik meg iszonyat nehezek igy meg idegorlok.
Jovore div8ig megyek fel es ahelyett hogy 20 meccset beleraknek ebbe a szarba, hogy nyerjek 8t rivalsban inkabb nyerek 8/8t div8ban meg letolom a firt owner fiestat pl. ami szerintem mar jobb foddert fog dobni mint akarmelyik elit reward. -
Mrguba
őstag
válasz
Aguinaga
üzenetére
3 hete jatszom hogy direkt nem jutok fel div 3-ba,,
Leszarom h mas a reward..
Semmilyen kibaszott pakk nem ad semmit szoval mindegy.
Utolso zaszlonal div 4 ben megalltam..
2 gyozelem utan 2 kilepes.
Maradok div4 ben.
Itt is neha tenyleg olyan csapatok jonnek hogy lexopom magam ha meglatom. -
Aguinaga
őstag
Akkor én jól jártam, még csináltam 10 db 78+ picket nap közben, este kinyitottam, és 1-2 84-es mellett volt egy 87-es TAA bennük.
Összességében csináltam kb. 50 ilyen 78+ picket, egy promo lap nem bírt esni belőle.Viszont Zambrottával tegnap sikerült a feljutás Div3-ba, bár minek, nem tudom. Még csak 3 winem van a divrivben, de lehet, hogy marad is. Semmi kedvem ehhez, volt olyan csapat div4ben is, hogy 3 WC hero meg 8 ikon, Gullitok meg prime Eusebiok és Pelék ellen nagyon élvezetes.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Akkor nem lesz újabb 10*82+...
-
gjoe
addikt
Nem tudom mi a alapján számol. Próbáltam mindent.
Megadta az első meccsen, majd a negyediken és az utolsón. Minden meccsen egy tucat cross assistot csináltam.Tegnap még csináltam 10db pikket. 2db 83as többi max 81. Beadhatnanak már valami nagy sbct mert nincs mit kirakni.
Ebből a heti eresztesbol max di natale mehetne kezdobe. -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem fog az heti kihívás..
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a homegrown eleven a következő 3 napban már nem indul újra? 1 meccs maradt ott és nekem 3 kellene a first owneres objectivebe...
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nekem ez a kedvencem. Oké, valamivel jobb lap Obiwan, meg több posztja van, de azért a lófasznak is van vége. Egy fél szinttel van feljebb statok alapján, mint Jaber, és pl. hunterrel Jaber is kb. max pace, meg jobb shooting. A liga ugyanaz, a fejlődési opciók ugyanazok, a nemzeti ugyanaz, a rating ugyanaz, a csillagok ugyanazok. Az egyik egy kb. 100k-s sbc, a másik egy 10 milliós lap
Ha lenne mondjuk 3x annyi Obiwan, mint Jaber, megérteném, de ez így nevetséges 
Egyébként Jabert ki is raktam pár napja, cserecsatárnak tökéletes. Ha valakinek kell egy olcsó, de megbízható, mindenhonnan veszélyes supersub a csatársorba, bátran tudom ajánlani. Mindenképpen jobban megéri, mint Obiwan 10 milláért

-
uszid94
tag
Szerintetek megéri a wc Zambrottát lecserélni az sbc s prime Zambrottara? Az a p+1 rating ad annyit? Kinek mi a véleménye?
-
raven84
senior tag
Rashyt ki akartam rakni, most néztem meg mennyi, ezek az emberek mi a faszt szívnak??
-
bodnar123
őstag
válasz
david368
üzenetére
Egy csomó heronál látszik, hogy be van kalkukálva a fejlődés. A pace majd azzal éri el a 91-92...szóval 3-4 hét múlva lesz belőlük egy közepesen jó lap. Addig meg... Mondjuk idén minden extra lap rohadt drága. Főleg pc-n. Cserébe ezen a platformon játszhatsz láthatatlan ellenfelek ellen.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szoboszlait is megveszem majd silverben meg schafer is nagy kedvenc