Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jogos
Sajna én is a kuporgatós fajta vagyok, de itt ez megdőlt, mert ez a Puskás lap az 5 csillag weak foot (és a brutál finishing) miatt akkora elégedettséggel tölt el, hogy nehezen válnék meg tőle. Így is szedtem össze egy millát coinban azóta, hogy megvettem, szegény nem vagyok. 
Ok, köszi, meggyőztetek, vagyis megfogadom a tanácsotokat, marad a klubban
-
|AP|
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
+1
Én tavaly megvettem Dani Alvest a megjelenése hetén, mert mindenképpen szerettem volna a csapatba. Egészen a játék végéig maradt is és nem érdekelt, hogy buktam rajta ~600k-t, szerettem vele játszani
Most Messi WC lapjával vagyok így, bár még nem vettem meg. Azon is nyilván bukni fogok, de akarom a csapatba és akarok vele játszani (hülyeség, de már csak a dinamikus kép miatt is
)
Eddig azért nem vettem meg mert nem volt rá coin, most már lenne, de ennyivel TOTS előtt meg hülyeség lenne megvenni. A TOTS alatti nagy esést még megvárom, de utána megveszem és nem is hiszem, hogy eladom a játék végéig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajna én is a kuporgatós fajta vagyok, de itt ez megdőlt, mert ez a Puskás lap az 5 csillag weak foot (és a brutál finishing) miatt akkora elégedettséggel tölt el, hogy nehezen válnék meg tőle. Így is szedtem össze egy millát coinban azóta, hogy megvettem, szegény nem vagyok.
)