Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
Tegnap este leteszteltem az új patch utáni játékot, és azt kell, hogy mondjam úgy mint Garsza esetében, engem is iszonyatosan durván tolt a gép végig!
Ömlesztve a tapasztalataim:
Online seasons 4/4, minden meccsen 4-6 rúgott gól, a védekezésnél 10-ből 9 alkalommal szereltem, a maradék nagy részénél meg mellé rúgta vagy a kapus védett. Még a szlalommatyikat is le tudtam védekezni. Mikor már 3-4 góllal mentem akkor engedett neki is egy gólt. 2 tizit befújtak ellenem, abból egyik a szokásos kamu volt. Minden meccsen sikerült középkezdésből megindulva gólt szereznem, a játékosaim mintha valami gyorsítót szedtek volna, hihetetlen milyen sprinteket levágtak, még mikor megpróbáltam a szlalomozás is simán összejött...
A passzaim nagyon pontosak voltak, volt olyan meccs, ahol 91% volt a végén. Egy sérülésem volt csak, nem volt jellemző az, amit itt írtatok páran. Az szokásosnál durvább fáradást se vettem észre, mivel mind a 4 meccset ugyanazzal a kezdővel játszottam végig és semmi lapot nem használtam, és az uccsó meccsen is bírták az iramot.
Ezek után tesztképpen az arany online kupában is játszottam egy meccset az offline kupákért kapott pakkokból esett eladhatatlan játékosokból összerakott szedett-vetett csapattal 40-es chem-el és már a röhögés kapott el, hogy milyen simán átmentem az ellenfelemen.Gondolom jövő héten már épp az ellenkezőjét fogom tapasztalni az itt leírtaknak, de legalább jó volt végre a f*sz másik végén lenni egy kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest