Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Aktív témák
-
flavio
tag
válasz
kungzi #10319 üzenetére
Pont azért kérdeztem mert a fibernet hírekből amit kiragadtál részletet ott nincs írva hogy csak egy településen vagy mindenhol ahol szolgáltat lesz e DOCSIS 3 ! Sajnos szerintem igazad lesz és ahol tesztel vagyis Kecskemétem lesz csak egyenlőre! Talán jövőre lesz máshol is,így volt ez akkor is amikor új csomagokat vezetett be 2008-ban (Fitt,Sprint,Dinamit) ezzel a szöveggel:
,,Területi hatály: a csomag jellemzıen a Budapest központi, és a Kecskemét regionális
fejállomás által ellátott területeken elérhető:
Települések: Budapest IX, XII, XXII kerületek, Budaörs, Agárd, Gárdony, Velence,
Kecskemét, Cegléd, Nyergesújfalu"
Durván rá egy évre már elérhető volt máshol is,sajnos másban én sem reménykedhetek itt csak egy másik szar szolgáltató van aki adsl adna drágán,az meg nem versenyképes így itt nincs fejlesztés! -
Olcsi
senior tag
válasz
kungzi #10266 üzenetére
Az a furcsa, hogy összességében a szolgáltatás nem szar. Nekünk csak internet-előfizetésünk van náluk, az eddig szinte folyamatosan jól működött, bár nem vagyok egy nagy internet-függő, így nem veszem észre a belassulást, nem is figyelem.
Az ügyintézés viszont borzadály:
itt Kecskeméten 4 ügyintéző van + 1 hátteres munkatárs, aki - gondolom én - a papírokat rendezgeti (ez még nem is lenne baj) + van a pénztáros.
A 4 ügyfelekkel foglalkozó ügyintézőből általában 1 vagy jobb esetben 2 foglalkozik aktívan ügyfelekkel, a másik kettő (ha egyáltalán ott vannak) aktívan dolgozik...a számítógépen. Elhiszem, hogy van feladatuk, de akkor vegyenek fel még egy háttérmunkatársat, aki ilyenekkel tud folalkozni, miközben ők ügyfeleznek. Így eddig az "ügyintézést" sosem úsztam meg fél óra VÁRAKOZÁSI idő alatt, és erre még jön az ügyintézés.
Tehát valami nagyon nem jól működik ennél a cégnél, de ők tudják... az ügyfelek úgyis egy idő után elpártolnak, mert amúgy meg még drágák is. Sajnos, amikor megkötöttük a hűségszerződést, akkor az utcánkban még nem volt t-home, kvázi csak ez volt az egyetlen választási lehetőség... De már várom a váltást! -
szvl
tag
válasz
kungzi #10266 üzenetére
Egy alkalommal amikor a Fibersz@r ügyfélszolgálatán jártam (a nemrég leírt kálváriám kapcsán), akkor láttam a falon, hogy ha áttérek átutalásról vagy csekkes fizetésről csoportos beszedésre, akkor azt 1000 Ft-al jutalmazzák. Mondtam az ügyintézőnek, hogy akkor nosza, élnék a lehetőséggel. A válaszon meglepődtem: erősen lebeszél róla, ha jót akarok magamnak. Nem értettem, de nem erőltettem. Most már értem...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest