Aktív témák

• Zugi

aktív tag

válasz waterphone #907 üzenetére

Waterphone, én a helyedben nem gondolkodnék. Azaz gondolkodnék és emiatt hagynám ott a Fibernetet mint a huzat!:)
    Jómagam is a Fibernetet otthagyva váltottam Externet ADSL-re.
    Onnantól kezdve végre elfelejthettem a szokásos fibernetes napi rendszerességű szakadásokat, hosszabb kieséseket, örökké elérhetetlen ügyfélszolgálatot. Még a sebességi összehasonlításokban is ugyanolyan sávszél mellett sokkal jobb értékeket hoz az ADSL. Pl. nekem a 2Mb-es fibernetre a teszt 2,06 os értékeket hozott, addig a szintén 2Mb-es ADSL-nél ugyanaza tesztprogram 2,26-os értékeket szokott mutatni. Önmagában csak egy ilyen dolog akárhogy is veszem kb. 10%-os többlet.

Az árban is sokkal jobban jársz, mert ha elmondásod szerint a Fibernetnél most egy 512/128-as csomagért 6600 Ft-ot fizetsz, addig egy dupla sebességű 1Mb-es kapcsolat az Externetnél jelenleg brutto 3990 Ft!

Mindent összevetve, nekem a Fibernettel iszonyú rossz tapasztalataim voltak. Őket megelőzően is ADSL előfizető voltam, amit csak az akkor kedvezőnek tűnő Fibernet árért hagytam ott próbaképpen, de alig vártam, hogy leteljen az 1 év, és máris rohantam vissza az ADSL-hez.
    Az meg csak hab a tortán, hogy az ADSL-nél ez a mától kezdődő is már a sokadik olyan sávszélemelés-duplázás, ami ingyenes.

Aktív témák