Hirdetés

Aktív témák

• wittman

aktív tag

Sziasztok!

Akkor én kezdem is.

BalmazNewYork(Balmazújváros-kelet m.o.) a múlt héten kétszer ment el a net, ebből egy hivatalosan bejelentett volt, de az második, ami 6 óra hosszáig tartott az nem. Hívom a fiber-t persze minden vonal foglalt...na vártam tíz percet felvették. Mondom a központos srácnak, hogy mizu van. A válasz igen tudnak róla, de éppen a fejlesztik a hálózatot a településünkön, úgyhogy mikor ''visszajön'' a net, akkor már 8Mbites lesz (persze 2Mbites van).
    Örülök mint majom a ....visszajön a net, rá is ugrok tesztelek, aztán megint beleért a bilibe a kezem. Még 1Mbites se volt és olyan 50-60Kbyte-al jött az adat lefele, pl pcdome-ról, ahonnan eddig 240-el jött. Egész hétvégén 200-600-as ping, persze minden szerver ledobott, de legjobban a csomagvesztés teccik 20-25%.

Szóval nem volt semilyen sebesség emelés még mindig nálunk...
    De hiába mehetnék én 300-al az autópályán, ha csak kétszer-két sávos és magyar, meg pl ha az M1-es az. Baszhatjuk hogy hiába tőlthetek én akár 8Mbites sebességgel, ha a csak valóságban még 1Mbit sincs, meg hogy állandóan megszakad a letőltés...

Azért maradok türelemmel, mert téonlány ezen a környéken is csak játsza a monopólhelyzetét.

[Szerkesztve]

Aktív témák