Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
PzJager
csendes tag
Hali mindenki látom mindenkinek van valami nyügje ezzel a sz@r nettel,ki tud nekem ezügyben kézzel fogható tanácsot adni?? XXII.ker Arany János uti lakotelepi vagyok
4éve fizetem itt a kábelt és eddig volt jó ugynézem. Szal igy indult a kálvária -->> Február 20 nincs net, 21 van, 22 nincs, 23 éjjfél elött 10percel van de reggel 8kor már semmi,
24 nincs net, 25 nincs, 26 nincs, 27 van, 28 nincs , Márc 1 délelött van de du18,05kor annyi, 2 (ma) reggel 8kor semmi du 18,30kor 3perc és kész ja és most este 22,00 megint van, kérdés meddig.?? Nos ha ezt össze adjuk az laza 8nap most mit csináljak szerintetek,? Augusztusban irtam alá 2 évet de most lett annyira elegem hogy le akarom mondani,átmegyek T-online ADSL-re ugyan ennyiért de legalább ott van szolgáltatás.
Itt a Fibernél hiába hivom az ügyfélszolgálatot le se sz@rják a pofámat,helpdesk ugyan ez már a 6-7ik hibajegyzéket veszik fel azzal az igérettel hogy dolgoznak az ügyön.Hogy lehet innen szabadulni
megörülök
nem értem hogy ezt hogy lehet büntetlenül elkövetni fizető ügyfelekkel? felháborito aljas dolog,azt sem tudom kihez lehetne fordulni? Feljelenteném öket de a rendőrség ugysem foglakozik ilyen dolgokkal,esetleg az önkormányzat?

Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Videó stream letöltése
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megörülök
nem értem hogy ezt hogy lehet büntetlenül elkövetni fizető ügyfelekkel? felháborito aljas dolog,azt sem tudom kihez lehetne fordulni? Feljelenteném öket de a rendőrség ugysem foglakozik ilyen dolgokkal,esetleg az önkormányzat?