Hirdetés

Aktív témák

• poirot

őstag

Tegnap rátapadtam a telefonra, hívtam őket. 2 x 15 perc, addig hallgattam a zenét, vagyis delláztam a nagy semmiért. Végre felvette egy hölgy, elsírtam a bánatom, ő mondta szerver túlterhelés, bla, bla, de délután kész lesznek, és akkor biztos lesz NET-em. Szóval lukat beszélt a hasamba. Délután dolgoztam, késő este haza, na majd most.... Semmi !!! Továbbra villog a Cabel LED !! Ma 11.55-kor felhívtam őket, hogy én legyek az ''első''... mivel most a változatosság kedvéért 12-től van ügyfélszolgálat. Mai csúcs, 45 perc hívás, vagy négyszer megszakítottam, hogy hátha megzavarja őket, és a nagy nyugalomban, tévedésből valaki felveszi a telefont. Én tévedtem. Nem vette fel senki !! 45 percen keresztül !!!! Dühömben felhívtam a HelpDesket. Szerencsétlen, felvette. Ami düh felhalmozodott bennem, mind rázúdítottam. Nem szoktam káromkodni, de egy-két szép kifejezés kicsúszott a számon, az ügyfélszolgálattal kapcsolatban. Megadtam a cimem, a telefon-számom, és várok. Most dolgozom, este meg tudom a frankót.

Aktív témák

Hirdetés