Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Még csak most ismerkedem a zabbix-al, egyelőre a hálózatomon lévő, számomra könnyebben konfigurálható eszközökkel kötöttem össze (win10 --> snmp-n keresztül, illetve pfsense --> agent-el), most jönnének azok amiket még nem ismerek annyira (pl. fedora, ubiquiti), illetve még sokat kell tájékozódnom a zabbix-al kapcsolatban is, hogy egyáltalán kell-e nekem ilyen
. Amennyiben lesz egy kis időm alaposabban megismerkednem a fedora-s lehetőségekkel és elakadnék kérdezhetlek majd? Úgy tűnik te élesben is használod a kettőt.(#6928) Vladi: azért kezdtem így, mert arra gondoltam, hogy akik már itt tanyáznak azok már jártasabbak Linux terén és esetleg nem viselik jó szívvel egy teljesen kezdő láma kérdéseit, de nagyobbat nem is tévedhettem volna elnézve a kérdésemre a reakciókat. Hálás köszönetem ezért mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Amennyiben lesz egy kis időm alaposabban megismerkednem a fedora-s lehetőségekkel és elakadnék kérdezhetlek majd? Úgy tűnik te élesben is használod a kettőt.