- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Még csak most ismerkedem a zabbix-al, egyelőre a hálózatomon lévő, számomra könnyebben konfigurálható eszközökkel kötöttem össze (win10 --> snmp-n keresztül, illetve pfsense --> agent-el), most jönnének azok amiket még nem ismerek annyira (pl. fedora, ubiquiti), illetve még sokat kell tájékozódnom a zabbix-al kapcsolatban is, hogy egyáltalán kell-e nekem ilyen
. Amennyiben lesz egy kis időm alaposabban megismerkednem a fedora-s lehetőségekkel és elakadnék kérdezhetlek majd? Úgy tűnik te élesben is használod a kettőt.(#6928) Vladi: azért kezdtem így, mert arra gondoltam, hogy akik már itt tanyáznak azok már jártasabbak Linux terén és esetleg nem viselik jó szívvel egy teljesen kezdő láma kérdéseit, de nagyobbat nem is tévedhettem volna elnézve a kérdésemre a reakciókat. Hálás köszönetem ezért mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Amennyiben lesz egy kis időm alaposabban megismerkednem a fedora-s lehetőségekkel és elakadnék kérdezhetlek majd? Úgy tűnik te élesben is használod a kettőt.