Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Még csak most ismerkedem a zabbix-al, egyelőre a hálózatomon lévő, számomra könnyebben konfigurálható eszközökkel kötöttem össze (win10 --> snmp-n keresztül, illetve pfsense --> agent-el), most jönnének azok amiket még nem ismerek annyira (pl. fedora, ubiquiti), illetve még sokat kell tájékozódnom a zabbix-al kapcsolatban is, hogy egyáltalán kell-e nekem ilyen
. Amennyiben lesz egy kis időm alaposabban megismerkednem a fedora-s lehetőségekkel és elakadnék kérdezhetlek majd? Úgy tűnik te élesben is használod a kettőt.(#6928) Vladi: azért kezdtem így, mert arra gondoltam, hogy akik már itt tanyáznak azok már jártasabbak Linux terén és esetleg nem viselik jó szívvel egy teljesen kezdő láma kérdéseit, de nagyobbat nem is tévedhettem volna elnézve a kérdésemre a reakciókat. Hálás köszönetem ezért mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BMW topik
- Apple MacBook
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hálózati / IP kamera
- Arc Raiders
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amennyiben lesz egy kis időm alaposabban megismerkednem a fedora-s lehetőségekkel és elakadnék kérdezhetlek majd? Úgy tűnik te élesben is használod a kettőt.