Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Vagy 10 éve volt ilyen problémám.

Mire használnád a gépet? Azt vedd figyelembe, hogy centosen kapsz x mennyiségű programot, y verzióban és passz. ha az elég, akkor boldog leszel.
Én pölö most álltam vissza fedorára, nem aprózom, mert 29 ment fel.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze olyan hülye igényeim lette, hogy freecad kellene de már a 18-as verzió, az is daily buildekből.
Hosszú történet. a 16 nagyon egyszerű, nagyon szeretem, de már 17-van, de abban már van cam is, viszont egy csomó idegesítő rigolyája lett, amit 18-ban már javítottak.Meg kicad is kellene 5-ös változat, mert a footprintek jobbak benne. stb.
Szal ha spéci igényeid vannak, akkor fedora kell, ha elég pár alkalmazás, akkor nagyon jó neked a centos.
Amúg el8 az kábé mikor lesz? Mer 4 éve volt rilíz, lassan a 7 elhagyja az első ciklusát...

De lehet azt már megvárják, akkor csak 1 verziót kell full támogatni.
De jól megszívtam a telepítést. 3 órát vacakoltam vele, ebből 2 azzal telt, hogy rájöjjek, az íbéjes workstationomban kidöglött az egyik vinyó. A másikra meg helyet kellett csinálni, persze w7 terpeszkedett 100 gigán....

Szal tapasztalat vol. 247, sose a fedora hülye, vagy a win, vagy a hardver, de a fedora, meg redhat az os-ek überbmense, sose téved és sose rossz. Olyan, mint a német, vagy a japán.

Oké kussolok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)