- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
Köszi, jót súgtál partíció ügyben. A Grub viszont feladta a leckét, csak egy "Ne telepítsen rendszerbetöltőt" gombot találtam, egyébként átvette a hatalmat.
Így aztán megtanultam Windows 10 MBR-t helyreállítani, meg EasyBCD-t piszkálni.
Kipróbáltam, hogy betöltő telepítés nélkül, másik Linux (Debian/sda6) partícióról:ggy@svd:~$ sudo grub-install /dev/sda6
[sudo] ggy jelszava:
Telepítés a(z) i386-pc platformhoz.
grub-install: figyelmeztetés: A(z) „ext2” fájlrendszer nem támogatja a beágyazást.
grub-install: figyelmeztetés: Beágyazás nem lehetséges. A GRUB ezen telepítés során kizárólag blokklisták segítségével települhet, viszont a blokklisták NEM MEGBÍZHATÓAK és használatuk nem javallott..
grub-install: hiba: nem folytatom a blokklistákkal.Nem kéne itt ext2-nek (?) lenni, Debian is gondolkozik rendesen indulás előtt, vmi suspend baja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Svájci jellegű bicska eladó
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest