- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Nem probléma, csak 10 verziós különbség után ez egy kicsit fura. Tudom, hogy a Linux a szabadságról szól, de néha jó lenne egységesíteni a dolgokat..., mint amit írtam, hogy ez a partícionálás telepítéskor, azért legalább disztró, és disztró tudja már kezelni ugyanzt a fájlrendszert.
Egyelőre tetszik, megvett magának a Fedora, 10+ év hardcore Ubuntu-s desktop használoként (igaz Windowsot is használok ASP.NET fejlesztések miatt
)
A másik topicban kifejtettem, hogy nekem a Gnome-al van bajom, vagy Gnome shell?! A Unity sokkal jobban kézre állt munkában 2 monitor esetén, ez sajnos nem, de hátha idővel változik pozitív irányba.
Egyelőre marad a Fedora, mint fejlesztő környezet a PC-n. (Laptopon az Ubuntu, lehet ott is lecserélem). Viszont amikor webet fejlesztek a virtualizációban egyelőre marad az Ubuntu/Debian a Vagrant/Docker alkalmazásokban.
Ezt csak kíváncsiságból kérdezem mindenkitől és nem flame miatt, hogy a Fedora szerver miért nem lett elterjedt weboldalak üzemeltetésénél, mint oprendszer?
(Ilyen téren szó se róla, hogy a Debian és az Ubuntu elég nagy uralomra tett szert, de nem igazán látom a Fedorat jelen ebben a témában, és itt nem mint Enterprise-t értem, hanem ha saját webszerver akarok csinálni, ami kiszolgáljon n számú weboldalt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest