Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Na, lehet nem érdekes ez a kérdés.
A "Lemezek" című alkalmazással rámegyek a megfelelő lemez megfelelő particiójára, a kis fogaskerekeken klikkolok, "Csatolási beállítások szerkesztése..." menüpont, és már majdnem ott is vagyunk.
"Automatikus csatolási beállítások": KI (így tudok egyáltalán módosítani bármit is)
"Csatolás indításkor": Ki kell kapcsolni.
"Megjelenítés a felhasználói felületen": Be, erre megjelenik középen az fstab opcióknál a x-gvfs-show, meg a fájlkezelőben megjelenik a fájlrendszer.
"További hitelesítés megkövetelése csatoláskor": Na, ezzel van szopóka. Tök mindegy, hogy bekapcsolom (x-udisks-auth opciót rak az fstab-ba), vagy sem, ha a fájlkezelőben klikkelek, mindig kér root jelszót.
"Megjelenő név": "Wheezy/home", ez lesz a fájlkezelőben a fájlrendszer neve.
Az fstab opciókhoz beírtam még, hogy ro, ezt veszi is, csak olvashatónak mountol, de az user-t lekakilja magasról, továbbra is kell root jelszó a fájlkezelőben... No mindegy, ennyivel is előrébb vagyok legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest