Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
A játszós gépemen egy ideje a F14 adja a bútmenüt. Felraktam a Natty-t a valahanyadik rendszernek, de a Fedora nem ismeri fel (a Squeeze-t pl. felismeri, de nem tudja bebútolni). Úgyhogy gondoltam egyet, és felraktam rája a grub2-t. Na, innentől kezdve csak saját magát ismerte fel. Próbálkoztam update-grub2-re szert tenni, de az én barátom kugli nem volt hajlandó releváns találatot hozni a témában, úgyhogy visszaraktam a sima grub-ot. Ő viszont továbbra sem hajlandó felismerni a Natty-t, úgyhogy Mavericket választok, ő viszont felismeri a Natty-t, és be is tudja bútolni. VISZONT! Ezután a grubodüsszeia után megjegyzi a Fedcsi, ha átállítom a nyelvet belépéskor (egy újrainstall óta mindig visszaállt angolra)!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Horgász topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest