Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Vazz össze vissza haladok.

Ha végképp nem megy, akkor a lejátszó programban is állíthat kimenetet. Ha a rendszer amúgy látja - modul ok - akkor úgy hótziher hogy mennie KELL.
(#2158) totyax
"alsactl restore-val vissza tudom állítani,"
Ha van egy konkrét parancs, akkor azt le tudod futtattatni belépéskor, azt hiszem erre szolgál a
~/.bashrc
Ha minden kötél szakad ezzel próbálkozz, de én csak kötöm az ebet, hogy ezt pulseaudioval kellene megoldani. (Arra találták ki.) Amúgy volt sblive kártyám, az ugyan ez a modul és éveken át ment rendesen. De 3 kártya is volt már a gépben, akkor is sikerült guin beállítani liveCD-vel is. (egy szutyok cmedia, az integrál via meg a radeonkártyában.)(#2161) csendes:
"Ugyanis azt mondja hogy az "alsactl" az "/usr/bin"-ben legyen"
Nagy cucc, akkor legyen ott. Egy szimbolikus link megoldja.(#2163) rokefeller
Pluszegy.
(#2165) rokefeller
Megmégegy. Azért az uborka fedora/redhat hozzájárulása a közösséghez valami 1:1000 arányú, ezt én nem hangoztatnám a helyükben.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi