Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem úgy értettem, hanem a 12-est frissíteném 13-ra zárolt xorg mellett.
De mindegy is, kezdem feladni. Régebbi nem lenne jó nekem, szívnék, mint sheratan. Az én gépem is új, sok alkatrész január óta létezik kereskedelmi forgalomban. Szóval ezért nem elégszek meg vele. Amíg nem jött ki az új ubi, fel sem mertem tenni rá linuxot, mert fórumokat olvasva láttam, hogy esélytelen volt normálisan használni. Aztán a lucidba jött új fglrx, proci támogatás, meg miegymás, és ezzel már szépen muzsikál. Csak nekem meg az ubi újításai nem jönnek be.
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.
Most akkor kit szidjak? Szerintem senkit nem lehet igazán. A linuxot semmiképp, de az atit ha belegondolok, megint csak nem lehet igazán. Azért ennyiféle xorg verzióra én is idegbajt kapnék, ha fejleszteni kéne. Persze nem akarom őket felmenteni, mert hiába jó a hardverük, ha úgy összességében egy rakat fos a driverük minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.