Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem úgy értettem, hanem a 12-est frissíteném 13-ra zárolt xorg mellett.
De mindegy is, kezdem feladni. Régebbi nem lenne jó nekem, szívnék, mint sheratan. Az én gépem is új, sok alkatrész január óta létezik kereskedelmi forgalomban. Szóval ezért nem elégszek meg vele. Amíg nem jött ki az új ubi, fel sem mertem tenni rá linuxot, mert fórumokat olvasva láttam, hogy esélytelen volt normálisan használni. Aztán a lucidba jött új fglrx, proci támogatás, meg miegymás, és ezzel már szépen muzsikál. Csak nekem meg az ubi újításai nem jönnek be.
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.
Most akkor kit szidjak? Szerintem senkit nem lehet igazán. A linuxot semmiképp, de az atit ha belegondolok, megint csak nem lehet igazán. Azért ennyiféle xorg verzióra én is idegbajt kapnék, ha fejleszteni kéne. Persze nem akarom őket felmenteni, mert hiába jó a hardverük, ha úgy összességében egy rakat fos a driverük minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Arc Raiders
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Diabetes - Cukorbetegség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro FX570
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.