Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem úgy értettem, hanem a 12-est frissíteném 13-ra zárolt xorg mellett.
De mindegy is, kezdem feladni. Régebbi nem lenne jó nekem, szívnék, mint sheratan. Az én gépem is új, sok alkatrész január óta létezik kereskedelmi forgalomban. Szóval ezért nem elégszek meg vele. Amíg nem jött ki az új ubi, fel sem mertem tenni rá linuxot, mert fórumokat olvasva láttam, hogy esélytelen volt normálisan használni. Aztán a lucidba jött új fglrx, proci támogatás, meg miegymás, és ezzel már szépen muzsikál. Csak nekem meg az ubi újításai nem jönnek be.
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.
Most akkor kit szidjak? Szerintem senkit nem lehet igazán. A linuxot semmiképp, de az atit ha belegondolok, megint csak nem lehet igazán. Azért ennyiféle xorg verzióra én is idegbajt kapnék, ha fejleszteni kéne. Persze nem akarom őket felmenteni, mert hiába jó a hardverük, ha úgy összességében egy rakat fos a driverük minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.