Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Szerintem az utóbbi életképes
De nem is kell zárolnod a xorgot, ha jól tudom, release-en belül nincs major Xorg váltás, de javítsatok ki. Másik: minek a 12 ha mindjárt itt az új. Namost meg tudod nekem mondani hogy a frissített 12-hez képest mik azok az újítások a 13-ban ami napi szinten könnyíti az életed, boldoggá tesz, és megéri azt hogy elb*ssz egy napot a teljesen random végkimeneletű Xorg downgrade-del, egy még mindig nem stabilnak mondott rendszeren? BTW, használd azt az OS-t, ami támogatja a hardvered. Nem kötekszem, csak szólok, én is hajlamos vagyok úgy frissíteni hogy majd milyen f*sza lesz, aztán csak nézek hogy nem veszem észre csak azt hogy nagyobbak a verziószámok, meg azt hogy 3-4 cucc elreccsent (mobilnet, 3d, suspend, flash, ilyesmi előfordult már)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest