Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Nem tisztem a Giants-t védeni és nem is ez a célom, de ez túlságosan egyoldalú megközelítés.
Az miért baj ha olyan irányba fejlődött a játék, ami a felhasználók körében népszerű volt? Inkább hagyták volna figyelmen kívül az igényeket és erőltettek volna saját ötleteiket mindenáron?
Nem annyira a modderek, mint a moddolhatóság tartja életben és ezt okosan meghagyták az elejétől. Ha nincs ez a "gagyi" játék, akkor nincs mit moddolni sem, és ma nem itt tartana.
Én személy szerint alig pár tucat modot tudok mondani ami nélkül hiányérzetem volna és ezek többsége script
Jó új mapokat kipróbálni, kényelmesebb ha valaki csinál egy multifruit pótót vagy kanalat, és nem saját kezűleg kell megcsinálni. Ezzel együtt a modok többsége sajnos felesleges és gagyi, korábbi verziókból átemelt tákolmány amit az idő kirostál. A sok próbálkozásból születik az a kevés tényleg jó.
Sok hibája van a játéknak, ezt mindenki tudja, bőven volna mit javítani, de konkurencia híján csak apró változásokra lehet számítani. A konkurencia hiányát pedig nem a Giants-on kell számon kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HP Probook 450 G4,15.6",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest