Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n0tr3adY81

aktív tag

Túl sokat vártok ettől a csapattól.
    Múltkoriban kellemesen elbeszélgettünk maptest közben SurciHUN nevű modellező komával erről az egész Giants dologról.

Nagy vonalakban annyi a történet, hogy már a kezdetektől fogva (2008) a modderekre támaszkodnak, ill. az új kiadás(ok) "fícsörjeit" sem a saját ötlet-szekrényük legaljából kotorják elő. És akkor még finoman fogalmaztam...

Én csak a 13-15 időszakról tudok nyilatkozni, a teljesség igénye nélkül pár dolog:
    - bálák, gépek fizikája -> '13 MoreRealistic mod (kiadáskor az 1.1 patch előtt ezért csúszkáltak a gépek)
    - erdészet ->'13 Forst mod
    - gépnek tempomat -> '13 ESLimiter
    - shaderes fillPlane a pótkocsiknak (ott telik a pót, ahova ürít a kombi) -> '13-as mod

Amit képtelenek fixelni '11 óta:
    - multiban a szervernél és a kliensnél egyszerre közlekedő vonatok
    - multiban közúti forgalom
    - maximum 4 festhető textúra használható 1 négyzetkilóméteren a Giants Editorban
    - több CPU szál támogatás
    - alacsony fps ATI kártyáknál

Frukt0r, aki nagyon nagyon jó scripteket készített a '13-hoz, javarészt a fent emlitett dolgok miatt hagyta abba.

Ennek fényében enyhén szólva szánalmasnak tartom a kiadott szavazásukat, hogy mi felé kanyarodjanak a '17 kiadásakor. Célszerűbb lett volna a "Mit lopjunk össze nektek?" címet adni a szavazásnak.

Még egy cinikus gondolat a végére, ami remekül jellemzi az én olvasatomban az egész Giants szavazást.
    Van egy 20 éves, kivül-belül rohadó Trabantom. Lopok rá metálfényt, lopok rá alu felnit, hegesztek rá szögvasból spoilert, flexel vágok levegőbeömlőt és lemegyek a Tesco parkolóba rajolni, hogy mekkora fain vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák