Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Véletlenül találtam egy lehetséges megoldást a szaggató, akadó játékra. Nálam minden ok, ennek ellenére kipróbáltam.
Itt találhatóak az alábbiak:
C:\Users\"neved"\Documents\My Games\FarmingSimulator20131. Töröljük a "mods" mappa tartalmát, vagy magát a mappát, az "inputBinding.xml" fájlt, a "shadercache" mappát.
2. Indítsunk a játszótA törléseknek köszönhetően, vagy tényleg van új javítás, de azonnal jelzi a progi (ha neten vagyunk) az ablak bal alsó sarkában, hogy frissítés érhető el. Frissítés nélkül indítottam, de mivel nálam eddig is gond nélkül ment, nem tapasztaltam különbséget. 48 és 60 között váltakozott az FPS, egyszer körbefordultam és beállt 60-ra. A "shadercache" mappa viszont kb. tizedére csökkent, miután újra létrehozta a game az indításkor.
De ha már frissítést emlegetett a játék, gondoltam megnézem. Kiírva továbbra is 2.1 van. Ha azonban rákattintunk a "Download" feliratra, akkor a megjelenő letöltő ablakban ez látható: "FarmingSimulator2013Patch2.1HUb.exe" A javítás megjelenésekor az a kis "b" nem szerepel benne.
3. Pakoljuk vissza a mods mappát, ill. annak tartalmát és jöhet a mehet.
Új hozzászólás Aktív témák

- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest