Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Már írtam korábban.
A dobozos verzió aktiválás limites, míg a steames , 30.00 euro-s ár mögött komoly szolgáltatásokat és infrastruktúrát fizetsz meg, amiből a Valve lecsíp pár százalékot. Az, hogy ezt a Giants Software ráterheli a steames kiadásra... Hát istenem, mindent elmond az óriások műhelyérőlPersze a doboz a polcon vitathatatlan fícsőr
-
gabitó
tag
Szia! Ha jól emlékszem akkor az elő +- jellel a munkagép szélességét állítod be a másodikkal azt, hogy nem maga mellé forduljon hanem egy vagy kettő vagy harmadik "gép aljába" forduljon. PL. ha két vetőgépet állítol egy táblába akkor nem mennek egymással szembe fordulás után hanem egyet kihagy.
-
puhoska76
tag
http://gamesmods.net/farming-simulator-2013/fs13-maps/32217-langburg-v-10.html van egy v2-es változata is ott mutifruit meg milk mod minden van ,szép nagy pálya rengeteg földel épülettel rendessen kialakitva.Ha a városban gyorsabban mész mint a tábla engedi megbirságolnak
30-as táblánál 62-vel repesztettem 3000 euró egyből
-
tembopapa
tag
Szia és köszi a segítséget,akkor a vetés és a betakarítás után már csak a tárolás és az értékesítés vár megoldásra!
Szeretnék terményprofilt bővíteni,bolti játékkal tolom,az alappályán. Ha lesz eredmény,tudatom. Lehet hogy neked lesz hamarább akkor lécci te is informálj!
THX +1xValahol olvastam hogy lehet paradicsomot és paprikát is termelni? Én marha maximalista!
-
puhoska76
tag
Vizet nem találom
de itt egy berakhato kut ez jó http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/water-tower-v-1-0-mp.html
-
-
Sabber
aktív tag
Igazából könnyű átlátni nagyon.
Ha van pl egy hatalmas földem azon dolgozik 2 kombájn középről indulva hogy ne zavarják egymást a végén, amikor már vágtak valamennyi teret megy a 2 talajművelő traktor szintén a föld közepéről indulva kifelé.
Ezután ha utánuk is van már terület jön a 2 vetőgépes gép.
Így ki lehet számolni hogy 1 nagy földön ( ami adott esetben több kicsiből van összeszántva ) 6 darab munkás dolgozik egyszerre.
Csakhogy a többi föld ugyan így van megoldva.
Így nagyon kevés a 10 gép
Sajnos muszáj úgy csinálnom már hogy nem végzek csak aratást egyszerre így 5 földön tudok aratni mondjuk 10 géppel. Utána a többi folyamat.
Azért csinálom így, mert úgy állítottam be a gépek nagyságát, sebességét, űrtartalmát, hogy minden földem egyszerre vetem el normál idősebességgel és ehhez ugye fontos hogy minden gép szinte egyszerre végezzen minden földdel.
Na ezt összehangolni jó kis móka
Utána persze jöhet a 120x-os gyorsítás így minden föld egyszerre érik be és ismét leveszem normál időre és jöhet az aratás.
Közben csak szaladgálok a póttal néha mikor kedvem vanKb ezért kéne erre megoldást találni, hogy ne csak 1 munkafolyamatot tudjak egy időben végezni hanem mind a 3-at aratástól talajmunkán át a vetésig. Sokkal hatékonyabb és gyorsabb lenne.
-
wrox
őstag
-
wrox
őstag
Próbáld meg az én leírásom alapján módosítani. Jobb lenne, ha te csinálnád meg, mert akkor tudni fogod legközelebb is.
A ModDesc.xml csak az eszköz leírását tartalmazza és az árát. A funkcióját, működését nem tudod abban a fájlban módosítani.
Miért jó az olyan John Deere, ami lassú? -
wrox
őstag
Ki sem kell csomagolni (látszólag).
Én úgy szoktam, hogy Total Commanderrel belemegyek a zipbe, ott a módosítani kívánt xml-en, nyomok egy F4-et, megkérdezi, hogy tempbe kitegye e, igent nyomok, módosítom, utána egyszerűen becsukom, mentem, és megkérdezi,. hogy újracsomagolja e. Igent nyomok, és hibátlan a végeredmény.
De még nem válaszoltál, hogy melyik xml-ben próbáltad átírni.
Nekem át van írva, müködik is, ha gondolod elnyomom egy emailbe neked. -
puhoska76
tag
Én innen töltök http://www.ls2013.com/
-
őstag
őstag
Ahonnan letöltötted ott nem volt telepítési instrukció?
Esetleg próbálj olyan mapot ahol eleve telepítve van.
Utána hasonlítsd össze a kettőt, a triggereket, hátha észreveszed mi hiányzik nálad.
Amúgy a képen szalmát borítanál a fű helyére. Kéne kapnod egy nem elfogadott figyelmeztetést. -
apach
senior tag
Hali, szívesen leírnám neked a dolgokat, de egy alap méretű, (logban) hibátlan kis mapot méreteztem át 4 méretűre, és most a felszínnel bajlódok, mert van ahol eltűnt az út felszín, van ahol meg nem is ér az úthoz alulról hozzá a "föld", és ott meg fel kell töltenem. :S Tegnap kezdtem, és még csak a negyedénél tartok az egésznek max.
Sok apró hirtelen kattintgatásokkal lehet csak óvatosan ezt csinálni, mert különben az égig szalad a felszín.
Ez a legnehezebb része ahogy jelenleg látom a dolgokat ennek a mapnak.
Ezt csinálom mindjárt meg amit a képen láttok. Igaz, ez egy 11-s map de a 13 nál se másabb a dolog.
-
őstag
őstag
Itt linkelte valaki korábban, azóta én is ezt használom
Margrave map by BadenBauer -
Inc.corp.
tag
Üdv!
Köszi a tippet, ez idáig a legjobb használható megoldás, bár így is fejben kell tartani 13 vagy több gép kiosztását, de legalább műkszik. Ahogyan nézegettem ez már jó kiindulási alap lehet ahhoz, hogy a kijelölt gépekből csoportokat lehessen létrehozni.pl: az 1,3,8-asból csinálni egy A jelűt stb.Még egyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest