Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
olivera88
üzenetére
Jelentősen? Mik lennének ezek, milyen téren fejlődött sokat?
Számomra a pár elérhető videóból úgy tűnik maga a táj, a környezet (a grafika) igen hasonló a 2013-hoz, a gépek tűnnek kicsit részletesebbenk, látni keréknyomokat... a hivatalos promo videóban pár másodpercig szebbnek tűnik, ahogy a földet valóban "megműveli", nem csak húzza maga után a szabvány csíkozást.
Na meg a favágósdiDe ezen felül mi történt még? (csupán ennyi nem igazán indokolná nekem, hogy megvegyem ezt is)
Bővültek-e/részletesebbek lettek-e a földművelésen kívüli tevékenységek? (bővült-e a termeszthető növények száma?)
Kerültek-e be a játékba olyan npc-k amik szintén művelik a földeket, esetleg vadállatok - ezzel életszerűbbé téve a tájat (nem csak a random sétálgató járókelők és a kimérten mozgó autók az utakon emlékeztetnek az "élő környezetre"? -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Ha szereted az ilyen monstrumokat lesd meg ezt is: Claas Jaguar 980 V 2.2
ez is extrás rendesen:
motorized
steerable
cylindered
combine
hirable
AICombine
honk
animatedVehicle
beleuchtung31
Fenster
mouseControlsVehicle
interactiveControl
interactiveWindows
interactiveBackupCam
BJR_ManualIgnition
threshingCounter
passenger
workMode
TractorAnimations
attachable
cutter
foldable
cutterParticle
aiCutterHelper
additionalBackupCam -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
fent van sok helyen
orosz oldal, lejön pikk-pakkModhosteren is fent van, van róla 5 video
Ilyeneket tud, hogy van külső hang, beltéri, meg még egy ha nyitott ajtóval mész
Ha kiszállsz akkor nem a földre tesz le hanem a lépcső tetejére...
Ki kell próbálni na.. -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Farming Simulator Wikin ott a három Case kombájnt ami a titaniumban van
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Ezt látod nem tudtam, sajnos városlakó vagyok.
Én felhasználom a szalmát az állatoknál.
De ha az élethűség fontos (nekem is az) akkor keresni kell egyet. Nem olyan ritka spec, egy gyors google eredménye:Mindjárt itt az említett Case-9120-Axial-Flow-v-1-2
nem próbáltam, csak belenéztem, M gombbal lehet váltani álló helyzetbenClaas-Mega-370-TerraTrac-v-2-0
tovább nem sorolom
-
pavika
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Szia!
Ezt a mód pack-ot szedd le. Ebben van olyan alap pót ( HKD 302 ) ami szállít mindent, amit írtál. Ezt használom én is. -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
És még egy multifruit kombájn: New Holland CR 9090 + Vario 1200 cutter New Holland festéssel
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
na még egyszer mert nem jó az előző link Vario 1200
-
drunkyboy
aktív tag
válasz
olivera88
üzenetére
Lehet még lassabban kellene menned... Azt még kipróbálhatod, hogy ha most semmit nem csinál a gép, akkor kiszállsz belőle, körbejárod, és lehet megjelenik balra fenn egy újabb opció, amivel valamelyik részénél a kombájnt ki tudod pucolni. (Nekem volt ilyen kisbálázóm, hátul ki kellett nyitni manuálisan a leengedő ajtaját, manuálisan kellett zsinórt cserélni ha kifogyott pl)
Ha elküldöd a linket, pontosan melyik Lexion 600-asról van szó, holnap délután kipróbálom én is. -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Nem törlődik semmi.
Beteszel egy (vagy akármennyi) mapot a mods mappába, indítod a játékot, egy üres mentési helyre kattintva választhatsz mapot. Ha egy mentés már nem kell akkor törölheted de magától nem törlődik. Ha olyan maphoz tartozik egy mentés amit már töröltél a mods mappából akkor az a mentési hely üresnek fog látszani a játékban, de a savegameXX mappában még ott maradnak az értékek amíg nem indítasz arról a helyről másik játékot, mert akkor az felülírja. -
őstag
őstag
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Hát nem lettek meg gépeim.
Érdekes, volt két mentésem, egy könnyű és egy normál. A normalba semmi gond nem lett.
A földjeim megmaradtak és a pénzem. Még siló is eltűnt a biógáz tarolójából. Rengeteg gépem és eszközöm volt erre mind köddé vált. Volt 2 Deutzom, 1 Case, 3 JD, 1 Lindner. 1 Grimme Maxtron , 1 Grimme tectron Claas Lexion 550, New Holland CR 9090, Big X 1100, 3 eke. 6 potkocsim meg Amazone önjáró permetező + még egy kisebb permetező és 2 műtrágyászoró Amazone Condor vetőgép Krone körbálázó.Ötletek?
-
larpi
tag
válasz
olivera88
üzenetére
Ezt onnan veszem hogy a leírásokban is ez van. Mind a két módszer műtrágyát juttat a földbe csak más halmazállapotban. Ha a permetezést növényvédelemnek gondoltad akkor tévedtél sajna a játék még nem tart ott.
A való életben is egyre többet alkalmazzák a folyékony műtrágyát. mivel sokkal hatékonyabban lehet alkalmazni mint a granuláltat. -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Egyéb okokból én nem használom, de elolvastam miket javít, többek a szarvasmarha etetőgépek pár bug -ját, nagyon hosszú a lista nem érdemes itt felsorolni, viszont érdemes felrakni az 1.4 -et
(#1436) Gab.68: válaszolok magamnak is
Sikerült megoldanom a schema overlay problémát. -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
A gép xml -jében vannak hang bejegyzések, ott elérési útnak a játékban szereplő gépek hangjait adom meg.
A pitchOffset lassítja / gyorsítja a hangot, ezzel együtt mélyebb / magasabb is lesz.
Például alapjárat a 7250 -es Deutz alpjárata csak kisebb pitchOffset értékkel. És így tovább ... van pitchmax érték is, mennyire emelkedjen a hangamikor forog a motor, meg még pár paraméter.
A mod sound mappájában lévő hangokat ki is lehet utána törölni.Régen 2011-en sokat piszmogtam ilyesmivel, időpocsékolás volt. Még mindig a Claas Xerion 5000 a befutó nálam, ennek tisztességes hangja van.csak kár, hogy nem tiszta a log vele. Pedig jópofa a 4 féle kormányzási mód is.
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Aha ez az. Nem tetszett a hangja. Raktam rá sportkipufogót

Amúgy a kürt kivételével a gyári gépek hangjait használja, csak a pitchOffset van állítva.Nehéz megoldani, hogy üresen ne gyorsuljon túl hamar,a súlyt is érezze ha utána van kötve, de azért forogja ki magát terhelve is.
a pótok Fuhrmann FF 32000
videót bandicam- el -
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Köszi, már megint elértem a limitet az uploaded -en. Majd később próbálom.
Az 1.5 öt sikerült leszednem máshonnan. Nagyon kiforrott a mozgása szépen fut.
A 134 tonnás tesztszerelvénnyel következő a sorrend
Xerion 5000 48 km/h
JD 8360R 40 Km/h
Deutz 7250 16 km/hA JD a nyerő, mert error mentes, bár a Xerionból is találtam egy verziót kevés erroral.
-
-
apach
senior tag
válasz
olivera88
üzenetére
Ezeket mind ismerem már, sőőt még vagy 8-10 oldalt ezeken kívül.
Mivel Kamionos gamen is tolom az ETS-n, így még inkább keresgélek. De ha Beírja valaki Google keresőbe hogy: Farmer Simulator 2011 vagy 2013, akkor nagyon sok oldalt kiad. 
Amúgy a BGA ugyanez a 2011 ben is szerintem, bár nem használom. Nekem mindig a pénz átírás van első sima mentés után, majd lecserélem a gépeim amilyen kell, és visszaírom a pénzem, és tolom a repcét ezerrel.
Búzánál még a bálázás is van vagyis duplaidő szerintem. Nem? Meg a bálákat elszállítani, stb. 
Akinek van 2011 amúgy, tolhat velem és ObiGabival Multit. De csak a Platinumos verzióval.
-
wrox
őstag
-
-
őstag
őstag
válasz
olivera88
üzenetére
Nálam most csak fű van, mással nem próbáltam. Azt fűnek vágja nem "chaff" -nak, úgyhogy birkának is jó.
Feltételezem, hogy csak füvet vág, mert első ránézésre Krone Big M 500 óriásfűnyíró és a Krone ZX 450 takarmányfelszedő pót keresztezésének tűnik.
Amúgy mit vágnál vele?
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bármit belerakok egyből hibás lessz

Azt hittem van, most nézem erre nincs, csak a földön ami van.
najó,, nem gyorshajtás, hanem átléptem a piroson...
Összekevertem egy átadóhellyel.