- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha az ajtó elé állsz, akkor O (nem nulla) betűvel lehet nyitni.
Ha nálad nem működik, akkor a mods mappában lévő modok közül valamelyik hibás, és ez kavarja meg a játékot.
Nyitsd meg a Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2013\log.txt fájlt.
Keress benne error-t (ctrl+f bill, beírod az error szót és keresés), amelyik mod-hoz error-t ír, azt töröld! -
őstag
őstag
ES Limiter (ez sok modban benne van, de létezik belőle globális is), általában a num +/- gombokkal ritkábban egyes modoknál pageup/pagedown
-
apach
senior tag
ezt tök egyszerű javítani.
kicsomagolom a mód zip mappájátból a fájljait, aztán megnyitom a LEGÚJABB editorral a mód i3Djét, mentésre kattintok, bezárom editort, és visszacsomagolom. ennyi.
a Raw textúra hibát meg úgy, hogy HA png kép, akkor Paint.nettel nyitom, majd a mentés máskéntnél, a DDS-t kikeresem, beállítom, és mentem stb. Utána beteszem a képfájlt vissza a mód zipjébe. Kivéve, ha az adott kép, a Zipen belül egy másik mappában van, mint pl a Textura mappa. Akkor kimásolom azt a mappát teljesen, és benne nyitom meg az adott képet.
Kicsit másabb a helyzet, ha a képfájl, már DDS formátumú. ugyanis van ilyen is sokszor.
Ilyenkor ÉN azt csinálom, hogy az XnView nevű programmal PNG be visszakonvertálom, majd újra vissza konvertálom a Paint.nettel. a másik textúra kép hibáját sajna nem igen tudtam még kijavítani, mert ha átméretezem a textúrát, a megfelelő méretre, akkor szétesik a kép. Vagyis, lehet hogy épp, fehér csíkos lessz egy JD szkinje a játékban. Az ilyeneket sajna szerintem teljesen újra kellene textúrázni, és menteni a megfelelő méretben. Ez az, amihez viszont, nem értek már. -
őstag
őstag
inkább nem tud mit kezdeni a hibás modokkal
John Deere 7R Series 9 Set L ez a csúcs JohnDeere -ben, nekem ez már kicsit túl sok extrából
-
őstag
őstag
-
őstag
őstag
pontosítok
az egyebek külön kategória azokra amik nem sorolhatók a másik 20 kategória valamelyikébe
ami besorolható annak ott kell megjelennie a sajátjában
ettől függetlenül van sok mod aminél hibás a <machineType> ezek vagy rossz helyen vagy teljesen külön egy figyelmeztető szöveggel jelennek meg, amit egyébként a log.txt -ben is megtalálszsaját kezűleg is viszonylag egyszerűen orvosolható az ilyen jellegű hiba
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest