Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
(Majdnem) ilyet láttam fiatalkoromban. 80-as évek vége, Lenin MGTSZ, Mindegyhol... Aratási gépszemlére készítették fel a gépeket. T-150-es után kötve két HW80-as... Fékpróba, kb 30-35 km/órás sebességről... Levegő elszáll, pótok nem fékeznek, csak a traktor... A végeredmény olyan, mint a képen, csak két pótkocsival... Egy napig bontották szét a cuccot...
-
apach
senior tag
igen, letelik egy adott másodperc, amit láthatsz ha figyeled picit!! ennyire nem töltöttél még le cuccot netről?
szal, letelik pl 45 másodperc, utána ugyan annak a helyén, megjelenik szintén zölddel pl ennek a kapcsolónak a neve, SRB35K ez, és rá kattintasz, és kész. a többi tudnod kell már. És másnak is (találjátok fel picit jobban magatokat).

-
zsolesz0803
tag
-
Wildgreen
aktív tag
Szia!! Biztos hogy füvet vetettem!! A sima kaszálógéppel lekaszálom megforgatom rendsodrózom és bálázom!! Bálázásnál már zöld! De vetés után is barna meg mikor nő akkor is plusz kaszáláskor is! Jah és ha fűvel vetem el utána azzal a földel már mást nem tudok csinálni! Olyan lesz a terület mint két főld között! Újra sem kellett vetnem mert magától nőtt!!
-
apach
senior tag
nekem szuperül megy a játékom.
csak egy tetves dual felnis 8530 as John Deere kellene már valahonnan, indexel, sárga villogóval, és olyan orral, hogy a súlyt Én tehessem rá, amilyet akarok, ne pedig fix, rászerkesztett legyen.
De az istenért nem találok dual felnis, hibátlan ilyen gépet, átírni pedig nem tudok hibátlanul Ls 11 ből. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- VGA kibeszélő offtopik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

:S

!
De az istenért nem találok dual felnis, hibátlan ilyen gépet, átírni pedig nem tudok hibátlanul Ls 11 ből.