Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
(Majdnem) ilyet láttam fiatalkoromban. 80-as évek vége, Lenin MGTSZ, Mindegyhol... Aratási gépszemlére készítették fel a gépeket. T-150-es után kötve két HW80-as... Fékpróba, kb 30-35 km/órás sebességről... Levegő elszáll, pótok nem fékeznek, csak a traktor... A végeredmény olyan, mint a képen, csak két pótkocsival... Egy napig bontották szét a cuccot...
-
apach
senior tag
igen, letelik egy adott másodperc, amit láthatsz ha figyeled picit!! ennyire nem töltöttél még le cuccot netről?
szal, letelik pl 45 másodperc, utána ugyan annak a helyén, megjelenik szintén zölddel pl ennek a kapcsolónak a neve, SRB35K ez, és rá kattintasz, és kész. a többi tudnod kell már. És másnak is (találjátok fel picit jobban magatokat).

-
zsolesz0803
tag
-
Wildgreen
aktív tag
Szia!! Biztos hogy füvet vetettem!! A sima kaszálógéppel lekaszálom megforgatom rendsodrózom és bálázom!! Bálázásnál már zöld! De vetés után is barna meg mikor nő akkor is plusz kaszáláskor is! Jah és ha fűvel vetem el utána azzal a földel már mást nem tudok csinálni! Olyan lesz a terület mint két főld között! Újra sem kellett vetnem mert magától nőtt!!
-
apach
senior tag
nekem szuperül megy a játékom.
csak egy tetves dual felnis 8530 as John Deere kellene már valahonnan, indexel, sárga villogóval, és olyan orral, hogy a súlyt Én tehessem rá, amilyet akarok, ne pedig fix, rászerkesztett legyen.
De az istenért nem találok dual felnis, hibátlan ilyen gépet, átírni pedig nem tudok hibátlanul Ls 11 ből. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB 512GB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:S

!
De az istenért nem találok dual felnis, hibátlan ilyen gépet, átírni pedig nem tudok hibátlanul Ls 11 ből.