Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pomk

őstag

válasz XFoxyX #2819 üzenetére

A fegyverekkel kapcsolatban én is erre gyanakodtam, de így ugye ahhoz, hogy rárakjam az eredetit, az alapanyagba kerül. Bár ha jobban belegondolok ez így normális(részben), ha mondjuk a markolatot akarom lecserélni, akkor ok, hogy kell hozzá építenem egy alapot, mert markolat nélkül azért nehezen működne a fegyver. De mondjuk ha egy távcsövet szedek le, ahhoz miért kell alapanyag hogy visszaszereljem a semmit? :)

Az a gond, hogy lusta vagyok mindig visszaszaladgálni a Power Armor-ért, és valahogy öreg Fallouosként hagyományörző módon már csak büszkeségből sem húzom fel a PA-t már 10-15-ös szinten. :DDD

(#2821) Kareszovics
    Jogos! BoS küldit én is most csinálom. Jelenleg azt hiszem a 3. lépésnél járok, most kellett a tornyokhoz menni, ahol egy csomó Super Mutant van. 2db 35-ös legendary Super Mutant-ot öltem meg, de a legutolsóval már nem bírtam. Egyszerűen már sajnáltam rá a lőszert. ~50 lőszer volt mire egyet meg tudtam ölni(Lvl. 16 voltam...). Míg Dogmeat a legutolsóval játszott, addig felszaladtam a toronyba és megcsináltam a küldit és spuri. A következőnek, amikor a bunkerhez kell menni É-ra, már neki sem mentem. Kicsit fejlődök még és megnézem majd.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés