Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nissifer
tag
Tomek1102(#1290)
Erre van egy külön fórum, itt tedd fel a kérdésed. (Minimum GTX 960 4GB, ez alá ne menj.) -
Nissifer
tag
I3-4150 CPU
4 GB RAM !!!!
GTX 560Ti VGA
1366X768 felbontás
medium javasol beállítás + texture quality ultra, object fade max, actor fade max, item fade max
50-60 FPS -
törölt tag
Hát szóval időzíteni tudni kell. Épp írtam egy szívhez szóló levelet a futárszolgálatnak, rányomok a küldés gombra, és komolyan, abban a pillanatban csöngetnek, hát a futár volt.

-
gainwardgs
veterán
Valaki nem tudná feltölteni valahova a SWEET FX-es modot??
Nem engedi letölteni a rendes oldalról
-
Fitzgerald
veterán
-
NTonee
veterán
Erősen izgultam, hogy gtx 680m (2gb) kártyával a notiban mit fog tudni. FHD high beállításra lőtte meg magát automatikusan, 40-60fps között van, erősen ugrál.
Most jutottam ki a felszínre, eddig tetszik.
-
-
Tomek1102
csendes tag
Sziasztok. Most szeretnék kártyát venni egy bizonyos játékhoz

Azért kérdem mert néha túllövik a gépigényt... itt mi a helyzet?
A lényeg min. 70fps-80fps, jó grafikával (nem kell a legjobb persze, de nem árt
)
jelenleg a 950-et tudom megvenni, de ha kell spórolok.MSI GTX 950 Gaming 2G OC 57K~
MSI GTX960 GAMING 2G 64K~
MSI GTX 960 Gaming 4G 74K~Konfig:
Alaplap: msi 770-c45
Ram: Kingston HyperX DDR3-1600 2x4GB
Cpu: AMD Phenom II X6 1055T, 2.8 GHz (14 x 200), turbo: 3.3 GHz (14 x 240) -
warcat
veterán
Komoly meló ez az építkezés,de másfél óra meló után már kezdi egy erőd benyomását kelteni,nekem nagyon bejön és még sok minden nem elérhető.
Ja és közben folyamatosan kapod az xpt,lvl 7 lettem úgy,hogy az első nagyobb küldit csináltam meg
-
Csigavair
tag
Hihetetlen, hogy a méregdrága gameben nekem kell baszakodni a config fájélokkal, hogy normálisan menjen... ne haragudjatok de ez röhej
-
Csigavair
tag
Na ez a sorozatos tökölődés a mai bughalmazokkal kezd arra ösztökélni, hogy itt az ideje egy konzolnak...
-
csabsz13
aktív tag
a korábban említett Conan O'Brian talkshow-s videót még nem néztem meg (félek a spoilertől), de ez az ahhoz kapcsolódó bevezető videó nagyon jó lett és nincs spoiler

-
-NRGyP-
tag
válasz
csabsz13
üzenetére
Szia!
Én az Arénában voltam. Ott azt mondta a srác, hogy változik, hogy ki, mit kap. Én PC-re vettem, az előttem levő játékostárs PS4-re. Ő posztert, kulcstartót, szilikon karkötőt, és zenei CD-t kapott.
Én is ugyan ezeket, kivéve a zenei CD-t. Ahelyett egy külön fém Fallout 4 dobozt kaptam a rendes műanyag tok mellé. Tök jól néz ki, kicsit árnyalja a képet, hogy a fém dobozka blu-ray tok méretű (alacsonyabb), ezért a lemezen kívül az eredeti műanyag tokban található füzetek meg a plusz poszter nem fér bele
Mindenkinek jó kalandozást!
-
csabsz13
aktív tag
DunaPlaza 576-ban volt valaki a játékért? 2 óra múlva ott vagyok én is érte, csak már furdal a kíváncsiság, hogy ott mit adnak a dobozon kívül...

de lassan telik ez a munkanap, pedig bizisten dolgozom rendesen. csak a topikot nézem félszemmel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nimriel
csendes tag
Hülye kérdés lesz, de egyszerűen nem jövök rá, hogy hogyan lehet kimászni ebből a robot ruházatból (power armor)?
-
törölt tag
Hát nálam nem a borravaló ugrik, hanem viheti vissza okosan a rendelést. Most már az sem lesz, hogy este felhívom őket, hogy ne fáradjanak, hozzák csak ki, aztán elmondom a jóembernek, hogy miért is kanyarodhat vissza a kis csomagjával együtt. Aztán holnap hazafelé beugrok az 576-ba és megveszem személyesen, azzal - talán-talán... - nem lesz probléma meg nehézség...
-
warcat
veterán
Amúgy nem az ingyenes szállítást igérő boltok csomagjaival van főleg probléma?
Nyilván leadják a melót a legolcsóbb árat kérő szolgálatnak.Tipikusan a túlterheltségnél jön elő (ha van) a szolgáltatás minősége és a profizmus. -
Damage
senior tag
válasz
üzenetére
Vonalason hívd őket, ne a mail-ben található mobilon: +36-1-238-0222. Igaz, sokat nem fogsz elérni. Futár számát nem adják ki, mert veszélyes vezetés közben telefonálni (akkor használjon kihangosítót, vagy ne vegye fel és csörgessen meg, amikor megállt, visszahívom). Mondtam, hogy adják meg az én számomat a futárnak. A rendelésemben benne van, hogy 09:00 és 15:00 között kérem a kiszállítást. Amennyiben nem tudják tartani az időpontot, ne legyen olyan opció, ahol ezt be lehet állítani. Mondtam a diszpécsernek, hogy érte mennék, ennyivel is kevesebb dolga lenne a futárnak. Nem adják ki a számát, nem hív, így nem tudok egyeztetni vele. Írni fogok a boltnak, hogy gondolkozzanak el kivel szállíttatnak. G4S-sel nem az első problémám, más futárcégek futárjait fel lehet hívni. Lehet velük egyezkedni (amit anyagilag is szoktam honorálni). Most a borravaló ugrott...
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Az számít valamit, hogy az elején én a csajt választottam karakternek? Két különböző story line lenne, vagy ez semmit nem befolyásol?
-
NTonee
veterán
megjött a csomag (videojatekbolt + G4S). Poszter, érme, zenei cd, tokon belül a perk poszter. Aztán pislogtam egyet, mikor kinyitottam a tokot, ott vigyorog benne egy Season Pass feliratú füzet. De persze csak reklám, mert olyat nem rendeltem.
A steam kliens már tépi lefelé a fájlokat, max sebességgel szerencsére. -
törölt tag
G4S Futárszolgálat: Felhívom őket a megadott számon. Párszor kicsöng, kinyomja. Felhívom újra, ki van kapcsolva a telefon.
Istenkém ez az ország... -
macilaci23
csendes tag
Átvettem az 576-ban, még 50 perc és le is töltődik.
Kaptam mindent: érme,poszter,karkötő,cd. -
oriic
HÁZIGAZDA
Huh hát ez az építkezős téma egyelőre annyira még nem megy.
-
Csapoati
nagyúr
De ott van feljebb a megoldás az egyedi felbontásra...
Belinkelem akkor harmadjára is...
"How to add 21:9 (ultrawide) support"warcat: Tehát akkor simán tudtad aktiválni? Milyen az alapjátékod? Dobozos vagy valahonnan vett?
-
sagem
addikt
Basszus, sírok
Azt írtátok páran, hogy megy 2560x1080as felbontásban, de én nem ezt tapasztalom
Nincs is ilyen felbontás a beállítások között, és ami a legrosszabb, hogy az 1920x1080-at sem középre teszi, oldalt két fekete sávval, mint a többi olyan játék, amelyik nem támogatja a 2560-as felbontást, hanem ki jobb szélre.. ez így nagyon gáz
ATI kártyám van..de gondolom nem ettől függ.
-
gyimger
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ugye ez "válogatás a játék zenéiből", úgyhogy csak öt szám van rajta, amik a
Fallout 4 main theme
The Last Mariner
Honor & Steel
Rebuild, Renew
Liberty LivesA hátulján egy Dogmeat, egy száradó vault suit és egy lézermuskéta van.

-
duc
aktív tag
Na, megjött az én példányom is, nuka poszter+perk poszter, cdgalaxistól rendeltem az ígért időben megérkezett. Lehetne már meló vége

-
djculture
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ja elírtam, a hármas van az agyamban. Az ezerszer üti ezt a négyest

-
Csapoati
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Neem, csak elírás.

gyimger: Igen, sajnos az csak reklám. Én a zenei cd helyett (úgysincs meghajtó most a gépemben) a bevásárlókocsi-érmét kértem, az elég jópofa és kulcstartónak is jó lesz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
gyimger
őstag
Na, megjött! Zenei CD, perk poszter helyett pinup girl Nuka Cola poszter, bevásárlókocsi érme.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Itt a megoldás, én is 1280x1024-ben játszom. A profilomnál láthgató gépen minden maxra állítva 48-50 fps-em van és elég stabil, szóval nem rosszul optimalizált cucc ez.
orichalcos: Nemrég jöttem ki a Vaultból, de tényleg nagyon hangulatos, a tutorial meg a szokásos módon ötletesen vezette fel a sztorit. A grafika tényleg nem a legjobb, némelyik doboztextúra a F3-ban is így nézett ki kb. De nem gond, az összhatás bőven jó.
gyimger: Perk poszter is kell, hogy legyen a dobozban.

-
H@lede
tag
Nemsokára megyek én is átveszem az 576-ban, viszont megígértem asszonynak nem kezdem el nélküle, mert érdekli őt is

Ezen a season passon gondolkodom nagyon, megéri-e megvenni mellé most vagy várjak vele?!
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na amíg a többség lezavarja az ilyenkor szokásos gépigény macera, meg futár balhé témát, addig beszéljünk arról, hogy kinek hogy tetszik a játék?
Éjjel két órát toltam bele, de brutál hangulatos eddig.Tény nem egy Crysis szintű csodagrafikás cucc, de rohadtul bejövős még mindig, holott még a legelején vagyok csak.

-
Bad Pritt
félisten
Na kijutottam a Vaultból, vannak olyan dolgok, amik sokkal logikusabban vannak megoldva, mint a háromban, ráadásul iszonyatosan süt a retro hangulat az egész játékból.
Egyetlen problémám, hogy egy régi 1280x1024-es monitoron játszom és nem tudtam beállítani rendesen a felbontást, csak a GeForce Experience-szel, ráadásul a beállításoknak windowed mode-ban akarta elindítani valamiért. Így most jó, épp csak a háttérben indul el és nem tudok átkattintani, csak Alt+Tabbal tudok átlépni.
-
gyimger
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Akkor benéztem. Attól függetlenül ingyenes szállítást és 2 munkanapot ígértek...
-
sagem
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Bethesda játékok azt hiszem kivétel nélkül kártyamentesek, de idővel lehet, hogy ez kártyás lesz. Én is átvettem a dobozos példányomat meg az érmét, az érme szerintem tök jól néz ki, a dobozban lapuló SPECIAL poszter meg nekem jobban tetszik mint amit az előrendeléshez adnak

Én is ráfáztam már korábban erre a "becsszó postázzuk a megjelenés napján" dologra, szóval azóta én inkább személyesen veszem át amit lehet. Baromi sokszor elhasalnak a pontos kézbesítésen

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
gyimger
üzenetére
Én a brit Amazonról rendeltem a game guide-ot, az vasárnap indult, és jelenleg valahol Németországban jár. Szerintem a 2 munkanap a Game.co.uk-nél országon belülre vonatkozik, legalábbis amikor én régebben rendeltem tőlük játékot, akkor az kb. 1 hét alatt érkezett meg.
-
Csapoati
nagyúr
Vett amúgy már valaki nuuvemes Season Passt? Működik a dobozossal? Ha nem, akkor az instant-gaminget fogom kipróbálni 23,5 euróért.
Amúgy mi az, hogy nem kártyás a játék?
Nekem kellene a kitűző meg valami profilháttér is. -
gyimger
őstag
válasz
üzenetére
A Gameshop azt írta, hogy ma jön a season pass, az MPL (akivel szállíttatnak) azt, hogy holnap. Ők gondolom jobban tudják, hogy hol a csomagom.
A játékot magát mára ígérte (egy másik) futárszolgálat. A könyv gyűjtői kiadására pedig azt írta a GAME.co.uk, hogy két munkanap. De két munkanap Johnnynak a szemközti háztömbbe vagy IDE, Mo.-ra, ahová várom? -
brumi1024
veterán
válasz
üzenetére
Nekem ráadásul konkrétan azt írták, hogy megjelenés napjára (nov 10 kedd) küldik ki a csomagot. Ha tudom, hogy nem ekkorra fogják, akkor választok bolti átvételt vagy megveszem online, de ne a kézbesítés napján jöjjön az email, hogy amúgy szerda a nap. Ez manapság, amikor egy szombat esti rendelés és hétfő délelőtti rendelésmódosítás a szlovén székhelyű EKWB-nél kedd reggel 8-as szállítást eredményez, mókás.
-
Csigavair
tag
Nah windows mód borderless beállítással siekresen elindultunk
a kijelzőm natív felbontásán (1366*768)
I3 5010U
8Gb ram
940multrán átlag 20 fps
high-on átlag 42 min 23 max 66Elég jól megy

Bár ablak nélkül élvezhetőbb lenne
-
törölt tag
válasz
csabsz13
üzenetére
Engem ez cseppet sem hat meg. Főleg a rendelést visszaigazoló levél szövegének fényében:
Összesen 1 db termék, 12 890 Ft értékben.
Előrendeltél 1 db terméket, 12 890 Ft értékben , melyet a megjelenéskor kell kifizetned, mikor a terméket átvetted az általad megjelölt átvételi mód szerint.
Ingyenes szállítás.
Összesen 12 890 Ft.Ebből számomra az értelmezhető, hogy a megjelenés napján érkezik a termék. Innentől kezdve ma még átveszem a küldeményt, holnap meg már nem veszem át. (Egy fejhallgató garanciális ügyintézésben fekszik az Aquanál, 15 napot mondtak rá nagyon maximum, 22-nél járunk, se bú, se bá, se levél, se hívás, most írtam rájuk, hogy mégis mi van. Unom ezt a tempót. Ennyi.)
-
-
MrTwister
őstag
Szerintetek? [link]
-
nubreed
nagyúr
válasz
üzenetére
Az a vicc, ha Amazonról rendelek valamit, az legrosszab esetben 2 nap múlva már itt van a kölni központban, 3- napra meg vmelyik magyar logisztikai bázison. Na ott megy el a legtöbb idő, minimum 1 hetet ülnek rajta, de volt már hogy többet is. Valóban katasztrófa az a szerencsétlenkedés ami itt megy a futár cégeknél.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Na, jártunk így egy páran ahogy látom. És ez még csak egy nap, egyetlen játék. Hány kézbesítést nézhetnek így be/hagyhatnak ott, stb...
Én most már tényleg nem szarozok, ha nincs itt holnap 10:00-ig a pakk, megírom a Konzolok Szervizének hogy sorry, a futárcég genyózik, lehet érdemes lenne újra gondolni hogy kivel is szállíttattok.Emiatt meg most olyasmit fogok csinálni amit nem szeretek. Izzítom a preloados csúnya verziót, és holnap bemásolom a Steam mappába ha megjön a játék/vagy megvettem máshol. Ha szerencsém van folytatni is tudom majd onnan, ameddig jutok addig. -
nubreed
nagyúr
Elnézést mindekitől, ha volt már, de a boltban megvásárolható DVD-s változat is Steam -en aktiválós, ugye?
-
nofi
addikt
Elfogyott a bevásárlóérme az 576-ban... Sehol nem írták, hogy csak a szombati előrendelésekig adják

Már többször eldöntöttem, hogy utoljára veszek dobozos játékot, remélem ezentúl tartani is tudom. -
törölt tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Velem ritkábban járnak jól, ugyanis nem fizettem ki előre egy fillért sem. Ha ma nem hozzák, buktak egy rendelést, a futár cég is jöhet tőlem amikor akar, közlöm velük, hogy már megvettem, lehet új fuvarban visszavinni a cuccot a boltba (ez mindjárt két üres kanyar) és hali. Egyszer csak megtanulják, hogy vagy tartsák magukhoz amit ígérnek, vagy menjenek krumplit pucolni.
-
brumi1024
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Dettó, csak emailt kaptam. Pedig tegnap 2 sms is jött, hogy ma kézbesítik.
-
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
mert a cégek jól járnak az ilyenekkel akik előrendelnek...
-
Reaper
őstag
Hosszú nap lesz ez, 10:00-kor már a Pólusban voltam, megvan minden, kivéve a posztert, azért majd valamelyik nap vissza megyek, 10:11kor már jöttem is kifele, kár, hogy az irodába, de úgy érzem ez nem lesz egy produktív nap

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én is arról kaptam ma SMS-t, hogy holnap hozzák ki a csomagomat. Budapesti címre, budapesti bolttól. Kicsit értetlenül állok az eset előtt, persze a bolt sem tudott mást tenni, mint hogy elnézést kért, ami persze korrekt, csak nem feltétlenül segít.
Ilyenkor azért elgondolkodik az ember, hogy mi értelme van az előrendelésnek. -
törölt tag
Hát a futárnak még nálam sincs se híre, se hamva. Se telefon, nulla értesítés. Ha ma nem hozza, nem fogom átvenni más időpontban, inkább melóból hazafelé megveszem - máshol, mint ahol előrendeltem. Roppant unalmas már ez a magyaros szerencsétlenkedés meg leszarom hozzáállás. A múltkor egy hálózsákot rendeltem a Decathlonból, kellett volna a gyerek útjára. Két napos kiszállítást ígértek, erre fel egy hét múlva csöngetett a futár, amikor a gyerek már napok óta úton volt. (Utazása előtti napon vettünk neki egy másikat, másik boltból.) Természetesen elhajtottam.
-
-
Joco_77
senior tag
válasz
Vikthor
üzenetére
Kezdek aggódni, hogy nekem Xeon5650 el elindul e majd...
Ugyanis az se nem I5 se nem I7 se nem Phenom2.
Remélem a támogatott procik között van :/Amúgy gondolom nem fekete képernyő lenne ha nem lenne elég a core i3 asa hanem kiírná, hogy xy processzor required vagy tévednék ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Borravaló is volt, időn belül érkezett.
Az így már kettő. A zenei CD csodálatos ezzel az egész alakos Power Armorral, és kaptam hozzá egy 
Nekem kellene a kitűző meg valami profilháttér is.